hmm anladım cok sukur mardınde yok öle seyler edepli yer bizm karakolll
Bizimkiler de öyle canım bi daha bu konuda canıma bişey sormayacağım kızıyor yoksa
bende sormayacağım tabisi
evet canım... bugün kahvaltı da nesfit yedimbakalım faydası olacak mı et canım...ı
Kızlar selamlar,
ARtık çok az kaldı ve herkes gelince hayaller kurmaya başladı. Sevdikleri gelince tatile gitmek isteyenler için daha önce bi otel önermiştim. Bugün fırsat sitelerine düştüğünü gördüm ve fiyatı gerçekten uygun. Böyle bi tatil düşünenler bi baksın bakim :) Kapadokya Öykü Evi Cave Hotel... not (sarı ve yeşil oda tavsiyemdir)
bende simit yedim kahvaltıda yold ayürürken çıtırrr bi simit aldm dahada acıkmam yani 3 gibide tost ve sekerssız cay dusunuorum sıkıldım dısardan aburcubur yemege hem kıloda yapıo
Kızlar selamlar,
ARtık çok az kaldı ve herkes gelince hayaller kurmaya başladı. Sevdikleri gelince tatile gitmek isteyenler için daha önce bi otel önermiştim. Bugün fırsat sitelerine düştüğünü gördüm ve fiyatı gerçekten uygun. Böyle bi tatil düşünenler bi baksın bakim :) Kapadokya Öykü Evi Cave Hotel... not (sarı ve yeşil oda tavsiyemdir)
canım bu biraz az değil mi çorba falan yapan yer yok mu
Harika yaa bu otel.... evlendikten sonra bi haftasonu kaçamağı için ideal
Biz geldikten sonra hemen gidelim istiyoruz bir yerlere açıkçası, ben daha öncede Kapadokya'yı görmemiştim harika olacak.
Kapadokya yk Evi - Cappadocia Cave Hotel Oyku Evi
İnceliyorum şuan.
Biz geldikten sonra hemen gidelim istiyoruz bir yerlere açıkçası, ben daha öncede Kapadokya'yı görmemiştim harika olacak.
İnceliyorum şuan.
ay ne güzel bi yeeerrrrrBiz geldikten sonra hemen gidelim istiyoruz bir yerlere açıkçası, ben daha öncede Kapadokya'yı görmemiştim harika olacak.
İnceliyorum şuan.
Yakala.co'ya baktım o kadar niye göremedim acaba? Çok teşekkür ederim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?