I wish... I wish... I wish....
Herkese iyi gecelerben uyuyorum kızlar
HÜMEYRAAAAAA her işte vardır bir hayır canım sıkıntı yapma.belkide durup durup turnayı gözünden vuracaksın
inşallah canlarımmmm ne o herkes yattı mı
yok canım ben burdaydım da düşmüsüm sanırım :)
bu arada senin tickerın mı değişti bakalımmmmm.ayyyyy cok sekerrrrr
ben ingilizce öğretmeniyim kuzum , sen ne iş yaparsın ??
Bende tartıyla cuma gunu yuzlesıcem bakalım
Eskiden olduğunu nerden biliyormuşKadın milleti yan yana gelince dedikodu, erkek milleti yan yana gelince bunları konuşuyor demekki. Demek seninki bende yetişebilecek miyim diye yıllar yılı takip etti he Sıra sedulunun kurtlarını ortaya çıkartmaya
Günaydınnn şafak:32 ıspartaaa
Hümeyra sabah tartıldım kilom 56.3 çıktı yani 400 gr. vermişim =))
günaydın cicişlerrr 29-gümüşhane 20lere indik artık daha kimse tutamaz bizi...
aç aç meselesi ne anlamadım maşallah ok kaynatmışsınz hepsini okuyamadım ayrıca dansöz olayını sordum askerime mardindeyim sınırıın ta dibi dio burdan dişi böcek bile geçmio dansözü nerde bulucaz dedi.. kanımca haklı çocuk yani ama dio 1 ay sonra ilk hostesleri görecem bende gör gör geldiğinde beni 3ün 1 i bulursun dedim ...
:-( dansöz geliyormus o dans ederken azgin erkeklerde aç aç diyormuş :-( striptiz gibi birşey yapıyorlar herhalde.
bende zilgiti yedim internetteb saçma sapan şeyler bulup kafanı yorma diye yilbasi falan yok burda biraz tv ye.bakarlar sohbet muhabbet yatılır.... büyük birliklerde vardır belki dedi eğlence.. bizimkiler toplam 20 kişi zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?