347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ben ingilizce öğretmeniyim kuzum , sen ne iş yaparsın ??

Zümreeemmm saygılarrr

Gunaydın herkeslere .Okula hazırlAnıırken bkayım dedım neler konusmussunuz..
Safak kac bılmıyorum.Çıkış ya 16 ya 17 ya 18.Ortasından alalım 29 diyelim bugun

Günaydın asker yarenleri ŞAFAK:29 Gümüşhanee
Bu ay sonu itibariyle 10 lara geçeceğizz inşallahhh
Herkese mutlu güzel birgün geçirmesi dileğimle

Günaydınnn şafak:32 ıspartaaa

Hümeyra sabah tartıldım kilom 56.3 çıktı yani 400 gr. vermişim =))

Günaydın Kızlar amanın okuyaym dedim başaramadım hepsinii maşallah bizim topice tripliii sonuca kavuşturduğunuza sevindim konuyu canıımmmm

Kızlar ben de daha önce askere kadın kız attıklarını duymuştum gizlice ama bizimkine sorduğumda aşkım doğuda askerlik yapıyorum ne diyorsun allah aşkına diye bir tepkiyle karışlaşmıştım.

Dün akşamda aç aç dediniz aklıma kurt düşürdünüz ama benim nişanlım yapmaz öyle şeyler.

Biraz önce merakıma yenilip mesaj attım bende yılbaşında ne yapıyorsunuz sen aç aç diye bir şey duydun mu hiç dedim. Uyanınca kesin zılgıtı yicem yine ne saçmalıyorsun diye.

günaydın cicişlerrr 29-gümüşhane 20lere indik artık daha kimse tutamaz bizi...

aç aç meselesi ne anlamadım maşallah ok kaynatmışsınz hepsini okuyamadım ayrıca dansöz olayını sordum askerime mardindeyim sınırıın ta dibi dio burdan dişi böcek bile geçmio dansözü nerde bulucaz dedi.. kanımca haklı çocuk yani ama dio 1 ay sonra ilk hostesleri görecem bende gör gör geldiğinde beni 3ün 1 i bulursun dedim ...

ilahi stanki
benimki askeriye de büyümüş insan babası emekli astsubay askerliğe dair tüm herşeyi bilir

:-( dansöz geliyormus o dans ederken azgin erkeklerde aç aç diyormuş :-( striptiz gibi birşey yapıyorlar herhalde.
bende zilgiti yedim internetteb saçma sapan şeyler bulup kafanı yorma diye yilbasi falan yok burda biraz tv ye.bakarlar sohbet muhabbet yatılır.... büyük birliklerde vardır belki dedi eğlence.. bizimkiler toplam 20 kişi zaten

hmm anladım cok sukur mardınde yok öle seyler edepli yer bizm karakolll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…