benim onunla yalnız başıma tatile gitme gibi bi olasılığım yokgünü birlik olursa izin verir ailem kalmalıya cızzz o yüzden tüm tatil planları evlendikten sonraya bakıyor zaten gelecek bi 15 gün dinlenir sonra işti evdi bizim tatil yapmaya zamanımız kalmaz çünkü canım gelecek 4 ay sonra düğün var balayına artık
NE demek efendim ama dediğim gibi sarı yada yeşil :)))
Baktım canım odalara gerçekten suitler çok güzel aldığım kuponla suit odada kalabiliyoruz üstelik.
Hemen bizimki uyansın onun karttan alacağım bu oteli gelince gidelim. Biraz aşk tazeliyelim.
önce otele bi sor da istediğin tarihteki istediğin odanın müsaitlik durumunu ona göre al istersen. Çünkü ben ilk aldığımda aradım sonra istediğim tarihte yer yoktu. Hatta 6-7 hafta üst üste haftasonları fulldü.
merhabalar,
benim askerim 349. dönem şuan yeni şafak saymaya başladım. ancak acemi birliği kastamonu, usta birliği şırnak'ta. ŞIRNAK BEYTÜŞŞEBAP'TA askerliğini yapmış olan asker yakını varmı? beni bilgilendirebilecek.. Olursa çok sevinirim arkadaşlar
Fiyat çok uygun gerçekten.
27 Kasım 2012 – 1 Nisan 2013 tarihleri arasında geçerlidir.
• Haftanın her günü kullanılabilir.
• Yılbaşında geçerli değildir.
• Dilediğin kadar kupon satın alabilirsin. Hediye edebilirsin.
• Kuponlarını birleştirip tatilini uzatabilirsin!
• Öykü Evi’nin süit ve standart tüm odaları için geçerlidir.
Kızlar,canım çok sıkkın günler azaldıkça sanki hiç geçmiyor son 29 gün ama bana daha uzun geliyor tam 131 gündür görmüyorum askerimi doğuda olduğu içinde msn vs.. yok sadece sesini duyuyorum bunada şükür ama ben çok özledim yetmiyor ki tlfn ne halde nasıl ne yapıyor bilmiyorum zayıflamıs 1 tane fotograf yolladı bu süre zarfında kokusu hep burnum da her gün geleceği günü hayal ederek mutlu olmaya çalışıyorum ama o da bir yere kadar herkes bşy kalmamış bitirmişsin diyor bitirdim de nasıl bitirdim gelsin onunla çok güzel programlar yapıcam yanlız geçiridğim günlerin acısını çıkarıcam facete sokakta milletin sevgililileriyle olmalarını hazmedemiyorum kıskanıyorum sanırım napim elimde değil sizede aynı şeyler oluyor mu bilemiyorum stresten üzüntüdüden saçlarımda beyazlar cıkmaya başladı hiç keyfim yok hiç özlemek güzel derler evet ama benim ki arrtık acı vermeye başladı ...
Aynen canım ozlemektenn nefret ettım hıc guzel bı duygu degıl ve ınan bende cok sıkıldım banada gecmıomus gıbı gelıo sureklı gun sayar haldeyım soyle olursa az kalıcak su kadar gun kalıcak dıye sureklı bunları dusunuyorum bazen takıyorum ıste o zamanda hıc gecmıyomus gıbı gelıo o zaman ben eskı asker yarenlerının forumdakı yazılarını okuyorum bıraz ıyı gelıo bana bıde sevgılıme gunluk yazıyorum bazende aglıyorum rahatlıyorum o zaman gecmıs gunler nasıl gectıyse bunlarda gecıcek canım oyle dusun sureklı zor hepımız ıcın ama atlatıcaz cok guzel gunlerde bızı beklıyor olucak sımdı donup arkama baktıgımda ıyıkı gıtmıs dıyorum en buyuk engelımız kalktı cunku
Aynen canım ozlemektenn nefret ettım hıc guzel bı duygu degıl ve ınan bende cok sıkıldım banada gecmıomus gıbı gelıo sureklı gun sayar haldeyım soyle olursa az kalıcak su kadar gun kalıcak dıye sureklı bunları dusunuyorum bazen takıyorum ıste o zamanda hıc gecmıyomus gıbı gelıo o zaman ben eskı asker yarenlerının forumdakı yazılarını okuyorum bıraz ıyı gelıo bana bıde sevgılıme gunluk yazıyorum bazende aglıyorum rahatlıyorum o zaman gecmıs gunler nasıl gectıyse bunlarda gecıcek canım oyle dusun sureklı zor hepımız ıcın ama atlatıcaz cok guzel gunlerde bızı beklıyor olucak sımdı donup arkama baktıgımda ıyıkı gıtmıs dıyorum en buyuk engelımız kalktı cunku
slm kızlar bızdede durum aynı ya 29 gün kaldı ama hıc ıı değilim . o yok ben duğün hazırlıklarını tek basıma hallettım o gelınce beraber evımızı yerleştireceğiz anlatamadığım tuaf bi duygu içindeyim
Bende düşünemiyorum bir daha gönderdiğimi, bir daha bu gücü bulamam kendimde, bekleyemem gibi geliyor. Ağustos'ta gitti iyi ki, şimdi aradan çıktı artık engelimiz kalmadı kavuşmak için.
Nasıl geçti bu günler bir ben bir allah bir de sizler biliyorsunuz gerçekten çok zormuş. Şimdi son 20'ler onlarda bitsin gelsin 10'lar. Az kaldı bu kadar geçti kalan da geçecek inşallah birbirimizden aldığımız güç ve destekle.
kızlar kendımızı toplamamız lazım burda olma nedenımız bırbırımıze destek vermek bende cok ıyı degılım ama 40lı gunlerım ozellkle 1 hafta okadar kotu gectı kı ccok kotu depresyona grdım herkesle kavga ettım evden dısarı cıkmadım tam 1 hafta ama noldu kendıme ve etrafıma zarar verdım sonuc olarak dahada zor gectı gunler oyuzden kendınıze oyalanıcak bseyler bulun sevgılınıze suprızler dusunun yapın hatta spor yapın evlenıcek olanlarınız var sureklı esya arastırın ben daha etklıf bıle almadım ama sureklı ceyız bakıorum ınternetten sız de oyle yapın kı gunler cabuk gecsın kendınızı bırakmayın bızde bırbırımızı motıve etmezsek kım edıcek dusunun burda son 5 son 4 gun dıye sayıcaz nasıl 80lerı sayıp gectıyse bu gunlerde gecıcek
Kızlaar şafak bizide mi sıkıştırdııı az kaldıııı sabıır birazcık dahaa aralık bitinceee bişicik kalmıyooobiz ne günlerden geldik bu günlere be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?