347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Aynen canım Ağustos'u hatırlamak bile istemiyorum gerçekten ilk zamanlar çok zor geçmişti o günleri düşününce içim o kadar ferahlıyor ki bitti demeye ramak kaldı artık.
Benide tek rahatlatan o günlerin geçmiş olması. O günleri atlatan bize bu haller hiç yakışmıyo kızlar söyliyeyim Teselli ediyorum kendimii çoğu bitti ne kaldıki şurda diyeee

Düğün mekanı mı baksam ne yapsam bende. Kimle konuşsak ay çok geç kalmışsınız diyor cinlerimi tepeme çıkarıyor benim. Neymiş efendim çok geç kalmışız, bende biliyorum 1 yıl önceden tutulduğunu ama biz mi açacağız yani konuyu onlar bakalım artık demedikten sonra.

Benide tek rahatlatan o günlerin geçmiş olması. O günleri atlatan bize bu haller hiç yakışmıyo kızlar söyliyeyim Teselli ediyorum kendimii çoğu bitti ne kaldıki şurda diyeee

Aynen öyle canım düşününce o günleri aradı, aramadı daha zordu. Bir gün konuşuyorsak, bir gün konuşamıyorduk. Şimdi ise öyle mi en azından rahat rahat haber alabiliyoruz. Koşullara alıştık, önceden ne zaman arayacak kestiremezken şimdi biliyoruz. Şimdi hepsi geçti çok şükür dönüşe gün sayıyoruz artık.

Haftasonu olmaz da haftaiçi olur canım ne olacak.Hatta mıllet ramazana gırmeden acele edıyor.Illakı bulursunuz mekan ama h.sonu olması zor olur gibime geliyor.

Bu arada tatil planları yapılmıssss
Kışın kapadokya bana çokta cazıp gelmıyor.Otel harıka ama kara kışta kapadokyada napılır ki.İlkbaharın o ılık gunlerınde gıdılır gezilir.Balonda kahvaltı edılır
O kadar yol tepmeye degmez gıbıme gelıyor ocagın ortasında.
Uludag,bolu abant iyidir

Kastamonunun azizliğine uğramayan yok galiba.
Aramıza hoşgeldin canım.

Benimki Bingöl'de.
sağol canım, şuan kastamonu sorunsuz geçiyor ama şırnak konusunda tereddütlerimiz vardı. malum. o yüzden sıkıntı duyuyoduk özellikle dün karamsardı baya dediği bazı şeyler yüzünden benimde moralim iyice bozuldu, ağlamak kötü şans getirir dedikleri için hep tutuyordum kendimi ama dün tutamadım. terörün dibi olunca ölümü düşündürtmüş oradaki psikoloji o yüzden de kötüydük. ama bugün komutanla konuşmuşlar sadece ktm lerde sıkıntı çekersiniz oda belli değil belki uçakla gidebilrilermiş öyle olursa en azından daha rahat ederiz. ALLAH TÜRK ASKERİNİ KORUSUN. Hepimize ve AİLELERİNE sağ salim kavuşturmayı nasip etsin

sen mekan bak canım bakalım artık dediklerinde sıralarsın hızlanır mekan işiniz nişanlın beklenmekte herhalde bu evre için bilemedim ama bulunur herhalde ya

Allah kolaylık versın ve Allah kavustursun.
Zordur Doguda asker beklemek.
Benımde sevgılım Kastamonudan bıngole gectı.
Kastamonu sorunsuzdu bızım ıcın.Çok rahattık orda.Keske orda kalabılseydı.
Ama KTM deyınce tuylerım dıken dıken oluyor.Benım sevgılım 28 gun ktm de kaldı.Gidemedı bır turlu.Kayısı kopartıyordu orada.
Sukur sımdı ıyı rahatı ılcede.
Dogu aslında bır bakıma rahattır.On planda asla gorev verılmez.Ama ısmı dogu işte.Ne olursa olsun bır yurek kalkması yasıyor devamlı ınsan malesef

çok haklısın bizimde beytüşşebap olunca haliyle yürekler öyle oluyor. ama komutan da öyle demiş geride durursunuz diye, ama ktm ler nasıl oluyor yani korunuyor mu iyice. bide yemek falan nasıl ki :S 28 gün mü o sırada arayabildi mi nasıl olacak korkuyorum resmen. yanında cep tlfnu götürse orada bişi demezler mi ktm de bilemedim..

Bizimde öyle olacak çeyiz tamam gibi ama büyük şeyler yok daha

sen mekan bak canım bakalım artık dediklerinde sıralarsın hızlanır mekan işiniz nişanlın beklenmekte herhalde bu evre için bilemedim ama bulunur herhalde ya

Evet canım onu bekliyorlar. Gelince şubat gibi tutarız zannediyorum artık.

Valla bize ön planda görev verildi. Özel harekat 12 saat nöbetteler çelik yelek ve silahlarıyla. Zaten bir bizimkinin şansına böyle oldu.

Bende kına yerini tutmadım daha evimize 10 dk uzaklıkta güzel bi yer var bi türlü gidip de bakamadım tarihlere falan boş olur inşallah

ön planda derken? kısa dönem miydi sevdiğin canım?

Bizde yakın bir yerlere gidelim dedik vazgeçtik oradan dediğin gibi baharda gitmek daha hoş olur şimdi totomuzu üşütmeye gerek yok zaten bizimkinin soğuktan ifadesi değişmiş orda bir daha kar mı sağol ben almayım diyor ben uludağ falan deyince.

15 Haziran istiyorum ben inşallah buluruz. Zaten 2-3 yeri beğeniyorum şansımız daha da aza iniyor böyle olunca. Haftaiçi fiyatlarda daha uygun ama gelenlere zor oluyor işte bakacağız artık bir gelsede artık şu yer işi de aradan çıksa.

ön planda derken? kısa dönem miydi sevdiğin canım?

Kısa dönem canım. Kastamonu'da acemiliğini yaptı, Bingöl il jandarmada kuraya bile katılmadan kaldı allah ilk defa yüzümüze güldü ilçelere gönderilmedi derken gece görevi verildi. Akşamüzeri 18:00'de nöbeti başlıyor sabah 06:00'ya kadar 12 saat dışarda nöbet tutuyor. İl jandarma diyincede akla güzel bir yer gelmesin. Çevrelerinde bir tane ev yok ve öyle yola bakan bir tarafta nöbet tutmuyor, ıssız bir yerde tutuyor.

anladım. bizimde kastamonu jandarma komando alay komutanlıgında yapıyor suan. ocakta şırnak - beyütşşebap a gidicek alay komutanlığı yazıyo. jandarma olarak gidicek. acaba öyle bi ihtimal olur mu anlayamadım? birde nöbet için dönüştürmeli diyorlardı nasıl 12 saat sadece o duruyor?

Dogruuu kar gormek ıstemıyolar haklısın ama bızımkı uludaga asık oldugundan istiyor
Sen yınede ara sora h.sonu var mı yer diye?Kuzenim ve nişanlısı cuba gardenı tutalı 2 ay olmustur ama h.sonuna yer bulamadıkları için hazıranda persembe gününe aldılar
Bızım kız baya mızmızlanmıstı hatta nıye h.içi diye ama yapacak bişey yok.
Yinede sansınızı deneyin.Nasıp kısmet bi bakarsınız bulursunuz .Dediğin tarihte de tam okulların kapanma zamanı.Mılletın memleketlere hücum ettiği vakit.
Keşke sen sizinkilerle gidip tutsaydın nişanlın az cok bılıyordur ve hayır da demezdi.

ya ne biçim bir gün güne güzel başlayım güzel bitsin dedim duygusal moda bir girdim çıkamıyorum kendimi neyle meşgul etsem işlerişmide bitirdim

ya ne biçim bir gün güne güzel başlayım güzel bitsin dedim duygusal moda bir girdim çıkamıyorum kendimi neyle meşgul etsem işlerişmide bitirdim

Canımmm mesaj gönderdim :) yemek yapıyordum da o yuzden geç yazdım annem alış artık deyip duruyorda pilav yaptım çok güzel oldu isteyen varsa

Canını sıkma sende lütfen az kaldı hitabından nefret ediyorum ama mecburuz beklemeye... Bende yemeğimi yedi spora gidip stres atacağım inşallah biraz hazm bekliyorum

Tripliiciğimin dediği gibi umarım gidince sırnaga ilçelerine gonderırler merkezde kalmaz.Merkez daha sıkı guvenlık daha sık nöbet daha kontrol demek.İlçede çok rahat eder.Ben paralamıstım kendimi Bingölün en uzak ilçesi çıktı diye ama işte oralarda komutan baskısı,nobet,telefon hiç bir şekilde sıkıntı olmuyor serbestler çok.2hafta önceye kadar sabah 10bucukta uyanıyordu bizimki.Daha nöbet 2 haftadır tutuyor oda sılah odasında dısarıyada gondermedıler hiç.İnşallah şansı yaver gider askerinin seninde boyle olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…