- 14 Ağustos 2012
- 989
- 22
- 118
Benide tek rahatlatan o günlerin geçmiş olması. O günleri atlatan bize bu haller hiç yakışmıyo kızlar söyliyeyimAynen canım Ağustos'u hatırlamak bile istemiyorum gerçekten ilk zamanlar çok zor geçmişti o günleri düşününce içim o kadar ferahlıyor ki bitti demeye ramak kaldı artık.
Benide tek rahatlatan o günlerin geçmiş olması. O günleri atlatan bize bu haller hiç yakışmıyo kızlar söyliyeyimTeselli ediyorum kendimii çoğu bitti ne kaldıki şurda diyeee
Düğün mekanı mı baksam ne yapsam bende. Kimle konuşsak ay çok geç kalmışsınız diyor cinlerimi tepeme çıkarıyor benim. Neymiş efendim çok geç kalmışız, bende biliyorum 1 yıl önceden tutulduğunu ama biz mi açacağız yani konuyu onlar bakalım artık demedikten sonra.
sağol canım, şuan kastamonu sorunsuz geçiyor ama şırnak konusunda tereddütlerimiz vardı. malum. o yüzden sıkıntı duyuyoduk özellikle dün karamsardı baya dediği bazı şeyler yüzünden benimde moralim iyice bozuldu, ağlamak kötü şans getirir dedikleri için hep tutuyordum kendimi ama dün tutamadım. terörün dibi olunca ölümü düşündürtmüş oradaki psikoloji o yüzden de kötüydük. ama bugün komutanla konuşmuşlar sadece ktm lerde sıkıntı çekersiniz oda belli değil belki uçakla gidebilrilermiş öyle olursa en azından daha rahat ederiz. ALLAH TÜRK ASKERİNİ KORUSUN. Hepimize ve AİLELERİNE sağ salim kavuşturmayı nasip etsinKastamonunun azizliğine uğramayan yok galiba.
Aramıza hoşgeldin canım.
Benimki Bingöl'de.
sen mekan bak canım bakalım artık dediklerinde sıralarsın hızlanır mekan işinizDüğün mekanı mı baksam ne yapsam bende. Kimle konuşsak ay çok geç kalmışsınız diyor cinlerimi tepeme çıkarıyor benim. Neymiş efendim çok geç kalmışız, bende biliyorum 1 yıl önceden tutulduğunu ama biz mi açacağız yani konuyu onlar bakalım artık demedikten sonra.
sağol canım, şuan kastamonu sorunsuz geçiyor ama şırnak konusunda tereddütlerimiz vardı. malum. o yüzden sıkıntı duyuyoduk özellikle dün karamsardı baya dediği bazı şeyler yüzünden benimde moralim iyice bozuldu, ağlamak kötü şans getirir dedikleri için hep tutuyordum kendimi ama dün tutamadım. terörün dibi olunca ölümü düşündürtmüş oradaki psikoloji o yüzden de kötüydük. ama bugün komutanla konuşmuşlar sadece ktm lerde sıkıntı çekersiniz oda belli değil belki uçakla gidebilrilermiş öyle olursa en azından daha rahat ederiz. ALLAH TÜRK ASKERİNİ KORUSUN. Hepimize ve AİLELERİNE sağ salim kavuşturmayı nasip etsin
Allah kolaylık versın ve Allah kavustursun.
Zordur Doguda asker beklemek.
Benımde sevgılım Kastamonudan bıngole gectı.
Kastamonu sorunsuzdu bızım ıcın.Çok rahattık orda.Keske orda kalabılseydı.
Ama KTM deyınce tuylerım dıken dıken oluyor.Benım sevgılım 28 gun ktm de kaldı.Gidemedı bır turlu.Kayısı kopartıyordu orada.
Sukur sımdı ıyı rahatı ılcede.
Dogu aslında bır bakıma rahattır.On planda asla gorev verılmez.Ama ısmı dogu işte.Ne olursa olsun bır yurek kalkması yasıyor devamlı ınsan malesef
fundacım bizde nişanlıyız nasipse haziranda evlenicez ama daha ne mobılyalar ne beyaz esyalar alındı ben o yokken hıc bsyı almak ıstemedım onu beklıorum artık her hafta sonu bı telsımız olcak mobılyaydı beyaz esyaydı cıkıp arastırıcaz bnde aslnda halledebılırdımde o gttıgınden beri hiç keyfm yok cnm hiç bsye bakmak istemedi o geldgnde keyflıyken bakıcam artık ev falan son 2 ay tutucaz aldgmızı atacaz eve yerlestrecez bakalım hepimiz için hyrlısı olsunhepimiz tuhfa duygular içerisindeyiz ama iyiki agustosta gtmiş son günleri yasıoruz bu ay gtmıs olsaydı düşünmek bile istemiorum çokkk zor çokkkkkkk
sen mekan bak canım bakalım artık dediklerinde sıralarsın hızlanır mekan işiniznişanlın beklenmekte herhalde bu evre için bilemedim ama bulunur herhalde ya
Allah kolaylık versın ve Allah kavustursun.
Zordur Doguda asker beklemek.
Benımde sevgılım Kastamonudan bıngole gectı.
Kastamonu sorunsuzdu bızım ıcın.Çok rahattık orda.Keske orda kalabılseydı.
Ama KTM deyınce tuylerım dıken dıken oluyor.Benım sevgılım 28 gun ktm de kaldı.Gidemedı bır turlu.Kayısı kopartıyordu orada.
Sukur sımdı ıyı rahatı ılcede.
Dogu aslında bır bakıma rahattır.On planda asla gorev verılmez.Ama ısmı dogu işte.Ne olursa olsun bır yurek kalkması yasıyor devamlı ınsan malesef
Düğün mekanı mı baksam ne yapsam bende. Kimle konuşsak ay çok geç kalmışsınız diyor cinlerimi tepeme çıkarıyor benim. Neymiş efendim çok geç kalmışız, bende biliyorum 1 yıl önceden tutulduğunu ama biz mi açacağız yani konuyu onlar bakalım artık demedikten sonra.
Evet canım onu bekliyorlar. Gelince şubat gibi tutarız zannediyorum artık.
Valla bize ön planda görev verildi. Özel harekat 12 saat nöbetteler çelik yelek ve silahlarıyla. Zaten bir bizimkinin şansına böyle oldu.
Haftasonu olmaz da haftaiçi olur canım ne olacak.Hatta mıllet ramazana gırmeden acele edıyor.Illakı bulursunuz mekan ama h.sonu olması zor olur gibime geliyor.
Bu arada tatil planları yapılmıssss
Kışın kapadokya bana çokta cazıp gelmıyor.Otel harıka ama kara kışta kapadokyada napılır ki.İlkbaharın o ılık gunlerınde gıdılır gezilir.Balonda kahvaltı edılır
O kadar yol tepmeye degmez gıbıme gelıyor ocagın ortasında.
Uludag,bolu abant iyidir
ön planda derken? kısa dönem miydi sevdiğin canım?
Bende kına yerini tutmadım daha evimize 10 dk uzaklıkta güzel bi yer var bi türlü gidip de bakamadım tarihlere falan boş olur inşallah
Kısa dönem canım. Kastamonu'da acemiliğini yaptı, Bingöl il jandarmada kuraya bile katılmadan kaldı allah ilk defa yüzümüze güldü ilçelere gönderilmedi derken gece görevi verildi. Akşamüzeri 18:00'de nöbeti başlıyor sabah 06:00'ya kadar 12 saat dışarda nöbet tutuyor. İl jandarma diyincede akla güzel bir yer gelmesin. Çevrelerinde bir tane ev yok ve öyle yola bakan bir tarafta nöbet tutmuyor, ıssız bir yerde tutuyor.
Bizde yakın bir yerlere gidelim dedik vazgeçtik oradan dediğin gibi baharda gitmek daha hoş olur şimdi totomuzu üşütmeye gerek yok zaten bizimkinin soğuktan ifadesi değişmiş orda bir daha kar mı sağol ben almayım diyor ben uludağ falan deyince.
15 Haziran istiyorum ben inşallah buluruz. Zaten 2-3 yeri beğeniyorum şansımız daha da aza iniyor böyle olunca. Haftaiçi fiyatlarda daha uygun ama gelenlere zor oluyor işte bakacağız artık bir gelsede artık şu yer işi de aradan çıksa.
ya ne biçim bir gün güne güzel başlayım güzel bitsin dedim duygusal moda bir girdim çıkamıyorum kendimi neyle meşgul etsem işlerişmide bitirdim
anladım. bizimde kastamonu jandarma komando alay komutanlıgında yapıyor suan. ocakta şırnak - beyütşşebap a gidicek alay komutanlığı yazıyo. jandarma olarak gidicek. acaba öyle bi ihtimal olur mu anlayamadım? birde nöbet için dönüştürmeli diyorlardı nasıl 12 saat sadece o duruyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?