Canımmm mesaj gönderdim :) yemek yapıyordum da o yuzden geç yazdım annem alış artık deyip duruyorda pilav yaptım çok güzel oldu isteyen varsa
Canını sıkma sende lütfen az kaldı hitabından nefret ediyorum ama mecburuz beklemeye... Bende yemeğimi yedi spora gidip stres atacağım inşallah biraz hazm bekliyorum
anladım. bizimde kastamonu jandarma komando alay komutanlıgında yapıyor suan. ocakta şırnak - beyütşşebap a gidicek alay komutanlığı yazıyo. jandarma olarak gidicek. acaba öyle bi ihtimal olur mu anlayamadım? birde nöbet için dönüştürmeli diyorlardı nasıl 12 saat sadece o duruyor?
Ben kınayı evde yapayım diyorum ya bana kına dışarda hoş gelmiyor. Kına için evdeki ortam daha sıcak geliyor bilmiyorum neden.
Tripliiciğimin dediği gibi umarım gidince sırnaga ilçelerine gonderırler merkezde kalmaz.Merkez daha sıkı guvenlık daha sık nöbet daha kontrol demek.İlçede çok rahat eder.Ben paralamıstım kendimi Bingölün en uzak ilçesi çıktı diye ama işte oralarda komutan baskısı,nobet,telefon hiç bir şekilde sıkıntı olmuyor serbestler çok.2hafta önceye kadar sabah 10bucukta uyanıyordu bizimki.Daha nöbet 2 haftadır tutuyor oda sılah odasında dısarıyada gondermedıler hiç.İnşallah şansı yaver gider askerinin seninde boyle olur.
sana iyi sporlar cnm
Bu söylediğim dönüşümlü zaten.
18:00 - 06:00 bizimki ve bir kaç kişi daha tutuyor herkesin tek başına koruduğu alanlar var.
06:00 - 18:00'de başkaları tutuyor.
Özel harekatta görevli benim nişanlım. Özel harekat zor ama zaten iyi atış yapanlar seçiliyor.
Bir de manga töreninde komutanları karşılıyor pazartesi günleri.
Söyle sevdiceğine iyi atış yapmasın bizimki 8 atışta 7 vuruyordu.
gerçekten mi, bana iyi atış yapanları daha iyi yere yolluyorlarmış demişti o yüzden iyi yapmaya çalışıcam demişti. ama bugun silah eğitimi verilmemiş, acaba akşam ankesörden böyle bişi söylesem dinlenirse sıkıntı olur mu ki?? of ya düşündükçe sıkıntılı oluyor
Dogruuu kar gormek ıstemıyolar haklısın ama bızımkı uludaga asık oldugundan istiyor
Sen yınede ara sora h.sonu var mı yer diye?Kuzenim ve nişanlısı cuba gardenı tutalı 2 ay olmustur ama h.sonuna yer bulamadıkları için hazıranda persembe gününe aldılar
Bızım kız baya mızmızlanmıstı hatta nıye h.içi diye ama yapacak bişey yok.
Yinede sansınızı deneyin.Nasıp kısmet bi bakarsınız bulursunuz .Dediğin tarihte de tam okulların kapanma zamanı.Mılletın memleketlere hücum ettiği vakit.
Keşke sen sizinkilerle gidip tutsaydın nişanlın az cok bılıyordur ve hayır da demezdi.
gerçekten mi, bana iyi atış yapanları daha iyi yere yolluyorlarmış demişti o yüzden iyi yapmaya çalışıcam demişti. ama bugun silah eğitimi verilmemiş, acaba akşam ankesörden böyle bişi söylesem dinlenirse sıkıntı olur mu ki?? of ya düşündükçe sıkıntılı oluyor
ben hazırlanıp spora gider!!!! öpüldünüz
hoşçakal çok yorma kendini... dediğini yaptım yapıştırdım ama nasıl kullanıcamı bilemedim şimdide ay ne salağım yaaa
olmuş işte canım bak çıktı alttatamam yormam
Ailesi bir şey demedi ki deselerdi bakardık tabi. Benimde yer baktığımı biliyordu annesi hatta internetten yerleri gösteriyordum ama şimdi oğulları askerde bir sağ salim gelsinler diye bekliyordur dedi annem o yüzden ben üstüne gitmedim hiç bu konunun gelsin bakarız dedim. Artık gelmesine de bir şey kalmadı gelince birlikte bakarız.
Hayır tam tersi iyi atış yapmamalı. Zaten orda 8'de 8 yapanlar sadece avcı olanlarmış. Meslekleri olduğu için tam hedefi indiriyorlar. Bir de bizim saf işte iyi atış yapanlardan biri, ne görev veriliyorsa en iyisi olmak istediği için 8'de 7 yapıyordu genelde. Bana da her telefon açtığında aşkım bugün hedefi şöyle vurdum böyle vurdum diye gururlanarak anlatıyordu. Şimdi çekiyor sıkıntısını.
Manga törenine de uzun boylu, iyi yürüyen ve iyi selam verenleri seçiyorlar, ona da seçildi kendisi. Aylardır pazartesi günleri komutanın gelmesini bekliyor karşılamak için ve zaten 12 saat nöbet tutuyor iyice uykusuz kalıyor sinirleri yıpranıyor. Tam nöbet bitti diyor yatıyor, komutan geliyor diye haber veriliyor sıcak yatağından çıkıp manga tören kıyafetini giyiyor karşılamaya gidiyor bazen hiç yatamıyor geliyor diye haber veriyorlar bekliyor bekliyor adamın geldiği yok ha geldi ha gelecek diye gidip yatamıyorda.
Sana tavsiyem o kendi arkadaşlarına da tavsiye etti. Hiç bir şeyi iyi yapmasın. Beceriksiz davransın olabildiğince, salağa yatsın.
fundacım bizde nişanlıyız nasipse haziranda evlenicez ama daha ne mobılyalar ne beyaz esyalar alındı ben o yokken hıc bsyı almak ıstemedım onu beklıorum artık her hafta sonu bı telsımız olcak mobılyaydı beyaz esyaydı cıkıp arastırıcaz bnde aslnda halledebılırdımde o gttıgınden beri hiç keyfm yok cnm hiç bsye bakmak istemedi o geldgnde keyflıyken bakıcam artık ev falan son 2 ay tutucaz aldgmızı atacaz eve yerlestrecez bakalım hepimiz için hyrlısı olsunHepimiz tuhfa duygular içerisindeyiz ama iyiki agustosta gtmiş son günleri yasıoruz bu ay gtmıs olsaydı düşünmek bile istemiorum çokkk zor çokkkkkkk
heralde aranızda nöbetsiz tek asker benim ki nöbet yazmıyor komutanı ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?