347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

sana iyi sporlar cnm

Bu söylediğim dönüşümlü zaten.
18:00 - 06:00 bizimki ve bir kaç kişi daha tutuyor herkesin tek başına koruduğu alanlar var.
06:00 - 18:00'de başkaları tutuyor.

Özel harekatta görevli benim nişanlım. Özel harekat zor ama zaten iyi atış yapanlar seçiliyor.
Bir de manga töreninde komutanları karşılıyor pazartesi günleri.
Söyle sevdiceğine iyi atış yapmasın bizimki 8 atışta 7 vuruyordu.

Son düzenleme:
Ben kınayı evde yapayım diyorum ya bana kına dışarda hoş gelmiyor. Kına için evdeki ortam daha sıcak geliyor bilmiyorum neden.

Benim de arkadaşım öyle yaptı ama sadece arkadaşlarını falan çağırmıştı yoksa eve kim sığacak.. Bizde öyle bi ihtimal yok yer tutacağız herkes oraya gelecek ama bitince de arkadaşlarım yine bize gelsin istiyorum geç saate kadar kalsınlar bizde... zaten canım ben kapalı olduğum için düğünüm oynamalı olmayacak o yüzden kına da kız kıza rahatça oynamak istiyorum :124::124::124::118::118::118:

aa o zaman daha iyi, çünkü beytüşşebap alay komutanlığına çıktı. beytüşşebap ta şırnak ın ilçesi, yani şırnak il merkez yazmadı zaten ilk belirlendiği anda. benim endişem beytüşşebap taki alay komutanlığından dağlardaki karakola yollanır mı? yada alay komutanlığında öyle zorlu nöbet yada kısa dönem askeri dışarıya koyarlarmı herhangi bir görev için

gerçekten mi, bana iyi atış yapanları daha iyi yere yolluyorlarmış demişti o yüzden iyi yapmaya çalışıcam demişti. ama bugun silah eğitimi verilmemiş, acaba akşam ankesörden böyle bişi söylesem dinlenirse sıkıntı olur mu ki?? of ya düşündükçe sıkıntılı oluyor

ya valla tlfnlar çok sık dinleniyor ama ben aklıma takılan her şeyi soruyordum meraktan ne yapayım hatta babam kızıodu kızım o kadar sorma he rşeyin gizliliği var yakalanırsa ceza yer diodu ama ben çok merak ettiğimden her şeyi soruodum o da anlatıodu sırf meraklanmayım die ceza umurunda deildi nişanlımın mardinde oldugu için benim sakinleşmeme için her sorumu yanıtlıodu ama sorma derim ben yaptım öle bi hata cocugu riske soktum boşboşuna

Ailesi bir şey demedi ki deselerdi bakardık tabi. Benimde yer baktığımı biliyordu annesi hatta internetten yerleri gösteriyordum ama şimdi oğulları askerde bir sağ salim gelsinler diye bekliyordur dedi annem o yüzden ben üstüne gitmedim hiç bu konunun gelsin bakarız dedim. Artık gelmesine de bir şey kalmadı gelince birlikte bakarız.

Hayır tam tersi iyi atış yapmamalı. Zaten orda 8'de 8 yapanlar sadece avcı olanlarmış. Meslekleri olduğu için tam hedefi indiriyorlar. Bir de bizim saf işte iyi atış yapanlardan biri, ne görev veriliyorsa en iyisi olmak istediği için 8'de 7 yapıyordu genelde. Bana da her telefon açtığında aşkım bugün hedefi şöyle vurdum böyle vurdum diye gururlanarak anlatıyordu. Şimdi çekiyor sıkıntısını.

Manga törenine de uzun boylu, iyi yürüyen ve iyi selam verenleri seçiyorlar, ona da seçildi kendisi. Aylardır pazartesi günleri komutanın gelmesini bekliyor karşılamak için ve zaten 12 saat nöbet tutuyor iyice uykusuz kalıyor sinirleri yıpranıyor. Tam nöbet bitti diyor yatıyor, komutan geliyor diye haber veriliyor sıcak yatağından çıkıp manga tören kıyafetini giyiyor karşılamaya gidiyor bazen hiç yatamıyor geliyor diye haber veriyorlar bekliyor bekliyor adamın geldiği yok ha geldi ha gelecek diye gidip yatamıyorda.

Sana tavsiyem o kendi arkadaşlarına da tavsiye etti. Hiç bir şeyi iyi yapmasın. Beceriksiz davransın olabildiğince, salağa yatsın.

Son düzenleme:

anlıyorum canım çok sağol tavisyen için aradığında söyleyeceğim. zaten şimdi mektup gitmiş mi diye ptt nin sitesine girdim soyisminin tek harfini yalnış yazmışlar. hatta yola çıkmış düzeltemiyorlarda umarım aksilik cıkmaz eline geçer ya

Selam kızlar
Öğleden sonra okuldaki işlerimi hallettim. Açık öğretime kayıt olmuştum kimliğimi aldı bolca yürüyüş yaptım üzerine
Çok hoş kahve takımları gördüm hafta sonu almaya gideceğim.

canım bizim düğün martın 29-30 unda bız o gıtmden bakjmıstık zaten canım ben ve aıleler bırlıkte aldık beyaz esyayı gelınce alacagız gelınlığıme bıle baktım canım onuda ayarladım ben bındallı falan ayarladım bı provalar kaldı canım. O gelınce evı tutacagız halıları ve perdelerı alacagız bıtecek ınsallah aksamdan aksama da evımı yerlestırecegım o yokken yaptım bı yanım buruktu onunla almayı ısterdım ama olmadı kısmet ne dıyelım 28 gun sonra yanımda hayırlısyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…