canım bizim düğün martın 29-30 unda bız o gıtmden bakjmıstık zaten canım ben ve aıleler bırlıkte aldık beyaz esyayı gelınce alacagız gelınlığıme bıle baktım canım onuda ayarladım ben bındallı falan ayarladım bı provalar kaldı canım. O gelınce evı tutacagız halıları ve perdelerı alacagız bıtecek ınsallah aksamdan aksama da evımı yerlestırecegım o yokken yaptım bı yanım buruktu onunla almayı ısterdım ama olmadı kısmet ne dıyelım 28 gun sonra yanımda hayırlısyla
AMA BEN BUNU DEMİYORDUM Kİsuratlar çıkıo bunun gibi şeyleri nasıl yapıosunuz demiştim
canım bizim düğün martın 29-30 unda bız o gıtmden bakjmıstık zaten canım ben ve aıleler bırlıkte aldık beyaz esyayı gelınce alacagız gelınlığıme bıle baktım canım onuda ayarladım ben bındallı falan ayarladım bı provalar kaldı canım. O gelınce evı tutacagız halıları ve perdelerı alacagız bıtecek ınsallah aksamdan aksama da evımı yerlestırecegım o yokken yaptım bı yanım buruktu onunla almayı ısterdım ama olmadı kısmet ne dıyelım 28 gun sonra yanımda hayırlısyla
aa o zaman daha iyi, çünkü beytüşşebap alay komutanlığına çıktı. beytüşşebap ta şırnak ın ilçesi, yani şırnak il merkez yazmadı zaten ilk belirlendiği anda. benim endişem beytüşşebap taki alay komutanlığından dağlardaki karakola yollanır mı? yada alay komutanlığında öyle zorlu nöbet yada kısa dönem askeri dışarıya koyarlarmı herhangi bir görev için
heralde aranızda nöbetsiz tek asker benim ki nöbet yazmıyor komutanı ona
anlıyorum canım çok sağol tavisyen için aradığında söyleyeceğim. zaten şimdi mektup gitmiş mi diye ptt nin sitesine girdim soyisminin tek harfini yalnış yazmışlar. hatta yola çıkmış düzeltemiyorlarda umarım aksilik cıkmaz eline geçer ya
Benımkının Kastamonudan bı arkadası gıttı beytuşşebaapa.Sorayım nasılmıs dıye.Haber veririm burdan.
2 haftadır tutuyo bızımkıde.Sılah odasında oturuyo geceleri.Gün yapıyoruz kendi aramızda dıyor :)Dıgerlerı hoca neden hiç nobet tutmuyo denılınce burada basladı.Gece tutuyor.Bıraz kendı ıstedı.Allah korusun saldırı anında mevzıye gıtmeyıp bınadan tek cıkmayacak sılah odasındakı.Guvenlıymıs.Allah korusun bu kısmı dusunmek bıle tuylerımı urpertıyor
Merak etme gider.Bende gonderdım.Soyadını bır hrfı yazılmadı.Ama gıttı.
Canım o zaman aramızda ilk evlenen 2007hu değil sensin. Bizde hep o diyorduk. Çok az kalmış canım benim heyecan var mı?
Bu durumda benimde sıram 3'e düştü. :)
yaşasınnnn teşekkürler hümeyracım oldu yaasüpermiş bu
Canım o zaman aramızda ilk evlenen 2007hu değil sensin. Bizde hep o diyorduk. Çok az kalmış canım benim heyecan var mı?
Bu durumda benimde sıram 3'e düştü. :)
sizin düğüne bşy kalmamaış yalnız yapman çok normal he rşeyi halletmişsin bşy kalmamış şimdiden mutluluklar dilerim size
sağol tatlım :d darısı sizlere ınsallah
askerın nerede askerlık yapıo canım
İLK BENİM BİLDİĞİM KADARIYLA ARANIZDAAMA COGUNUZ BIRAZ DAHA YAZA HAVALAR ISININCA YAPMAYI İSTEMISSINIZ MUTLULUGUNUZ DAIM OLSUN CANIM:d
bişey değil canım benim
hadi bakalım gözünüz aydın.... Valla benden önce evlenecek olmasına sevindim
ilk sıra benım ama hem cok heyecanlı hemde cok korkuyorumben kızlar ya:44::44:
sohbetimize çok gelip katılmadığın için bilemedik tabi senin tarihin bizBende 19 mayısta evleniyıorum inşallah
neden korkuosun bakalım sen ?
işler cok yogun du o yuzden sızlerı okuyo fakat yazamıyordum
artık sizlerle yimisim neydi canım
neden korkuosun bakalım sen ?
sence ne olabilir canım:) anladın bence sen onu
sohbetimize çok gelip katılmadığın için bilemedik tabi senin tarihin bizBende 19 mayısta evleniyıorum inşallah
sence ne olabilir canım:) anladın bence sen onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?