347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canım o zaman aramızda ilk evlenen 2007hu değil sensin. Bizde hep o diyorduk. Çok az kalmış canım benim heyecan var mı?

Bu durumda benimde sıram 3'e düştü. :)

Son düzenleme:

sizin düğüne bşy kalmamaış yalnız yapman çok normal he rşeyi halletmişsin bşy kalmamış şimdiden mutluluklar dilerim size

Benımkının Kastamonudan bı arkadası gıttı beytuşşebaapa.Sorayım nasılmıs dıye.Haber veririm burdan.

heralde aranızda nöbetsiz tek asker benim ki nöbet yazmıyor komutanı ona

2 haftadır tutuyo bızımkıde.Sılah odasında oturuyo geceleri.Gün yapıyoruz kendi aramızda dıyor :)Dıgerlerı hoca neden hiç nobet tutmuyo denılınce burada basladı.Gece tutuyor.Bıraz kendı ıstedı.Allah korusun saldırı anında mevzıye gıtmeyıp bınadan tek cıkmayacak sılah odasındakı.Guvenlıymıs.Allah korusun bu kısmı dusunmek bıle tuylerımı urpertıyor

Merak etme gider.Bende gonderdım.Soyadını bır hrfı yazılmadı.Ama gıttı.

allah cok büyük hepsini korusun sağsalim gelsinler

Canım o zaman aramızda ilk evlenen 2007hu değil sensin. Bizde hep o diyorduk. Çok az kalmış canım benim heyecan var mı?

Bu durumda benimde sıram 3'e düştü. :)

İLK BENİM BİLDİĞİM KADARIYLA ARANIZDA AMA COGUNUZ BIRAZ DAHA YAZA HAVALAR ISININCA YAPMAYI İSTEMISSINIZ MUTLULUGUNUZ DAIM OLSUN CANIM:d

Son düzenleme:
yaşasınnnn teşekkürler hümeyracım oldu yaa süpermiş bu

Bişey değil canım benim

hadi bakalım gözünüz aydın.... valla benden önce evlenecek olmasına sevindim

sence ne olabilir canım:) anladın bence sen onu

ya kızım ne korkucaksın bende basta korkuoduma ma artık korkmuyorum düşünsene bunca milyar insan nasıl olmuş en cahili bile cocuk dogurmayı başarmış korksan ne olak elbet olacak yanı sal kendini oluruna bırak 2 dkkaya bitecek en azından bu bnm tahminim kaç dkka sürdgnü bilmiorum kapat gözlerni tamamdr işşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…