hümeyra ben m.oldum
Nenaaaa kız sen varyaaa
hümeyra ben m.oldum
Nenaaaa kız sen varyaaa
Nergis ondan hiç korkmaz da o yüzden öyle dedi
alem kızım ben dimi
bende memnun oldum matmazeller:):):)
korkmuyo ha :)
iyiymiş ben aşamadım hala araştırıyorum sürekli :) korkmamak için ne gerekiyo diye
ya kızım ne korkucaksın bende basta korkuoduma ma artık korkmuyorum düşünsene bunca milyar insan nasıl olmuş en cahili bile cocuk dogurmayı başarmış korksan ne olak elbet olacak yanı sal kendini oluruna bırak 2 dkkaya bitecek en azından bu bnm tahminim kaç dkka sürdgnü bilmiorum kapat gözlerni tamamdr işşş
evet canımmm.. demi ya sevdiğimiz jkişilerle evleniyoruz gerek yok strese falan
kurbanlık koyun misali diyorsun kapat gözünü işlem tatama:):):)
valla ben biraz kuduruğum evlensemde karı olsam diom artıktipimden belli olmuo masum duruom dimi kızlar ama siz beni nişanlıma sorun ahh ahh
heralde aranızda nöbetsiz tek asker benim ki nöbet yazmıyor komutanı ona
Nenacım benimki de gece çavuşu o da nöbet tutmuyor ama geceleri ayakta gündüzleri uyuyor
kızlar balayında yurtdışına gitmeyi düşünen var mı acaba :44:
Nenacım benimki de gece çavuşu o da nöbet tutmuyor ama geceleri ayakta gündüzleri uyuyor
normalde erkekler öyle olur sizde tam tersi mi oldu
ben gidiyorum canım ispanya(barcelona,madrid)
biz karşılıklı öyleyiz hümeyracım ahahaha çok merak edıorum ilk gecemi o mu korkacak benden ben mi korkacam ondan
Bizde düşünüyorduk sonra vazgeçtik canımız çıkmış olacak zaten yorgun argın o zaman ne gittiğimizden ne gezdiğimizden bişey anlayacağız diye ilk tatilimizde yurtdışına gideceğiz balayını türkiye de geçireceğiz
ya biz yurt dısı secenegınde 5 yer belırlemiştik ya uzak dogu olcaktı ya italya,ya almanya,ispanya ve norvec vardı secenkler aarsnda sonra nişanlmn hem ingilzcesi hem ispanyolcası oldgu için secenekleri 2 ye indirdik ispanya veya italya olcaktı kura çektik ispanya cıktı bnde çift vatandaasklık var sırbistan pasaportum var o da kendine ispanya için vize cıakrttı pasaportu da 1 yıllık yaptrdı nıkah tarıhı bellı olsun hemen ucak rezervasynu ve otel rezervasynu yaptrcaz
hmm gece olması zorluyordur ya nese sabretsinler cok az kaldı bnmkı de sabah 8 aksam 8 oturuo uyuştum artk dıo oturmaktan yazıcı oldgu ıcın habıre defter dolduruyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?