Benımkının Kastamonudan bı arkadası gıttı beytuşşebaapa.Sorayım nasılmıs dıye.Haber veririm burdan.
çok sevinirm sorarsan, çok aklımızda çünkü. onu düşünmekten günlerim nasıl geçiyo bilmiyorumçatışma varmıymış nasıl ulaşmışlar, rahatlarmıymış gibi sorarsan çok sevinirm. teşekkür ederim
hmm gece olması zorluyordur ya nese sabretsinler cok az kaldı bnmkı de sabah 8 aksam 8 oturuo uyuştum artk dıo oturmaktan yazıcı oldgu ıcın habıre defter dolduruyormus
Zümreeemmm saygılarrr
Gunaydın herkeslere .Okula hazırlAnıırken bkayım dedım neler konusmussunuz..
Safak kac bılmıyorum.Çıkış ya 16 ya 17 ya 18.Ortasından alalım 29 diyelim bugun
Kızlar selamlar,
ARtık çok az kaldı ve herkes gelince hayaller kurmaya başladı. Sevdikleri gelince tatile gitmek isteyenler için daha önce bi otel önermiştim. Bugün fırsat sitelerine düştüğünü gördüm ve fiyatı gerçekten uygun. Böyle bi tatil düşünenler bi baksın bakim :) Kapadokya Öykü Evi Cave Hotel... not (sarı ve yeşil oda tavsiyemdir)
Bu söylediğim dönüşümlü zaten.
18:00 - 06:00 bizimki ve bir kaç kişi daha tutuyor herkesin tek başına koruduğu alanlar var.
06:00 - 18:00'de başkaları tutuyor.
Özel harekatta görevli benim nişanlım. Özel harekat zor ama zaten iyi atış yapanlar seçiliyor.
Bir de manga töreninde komutanları karşılıyor pazartesi günleri.
Söyle sevdiceğine iyi atış yapmasın bizimki 8 atışta 7 vuruyordu.
iyi geceler şekerim , sendemi örtmensinn ? bende örtmenim ,sabah 6.50 de dersim başlicakk, ayyhh kabus gibi yaavv
yok canım nerdeee,iktisat okuyorum ben son sınıf
yok canım nerdeee,iktisat okuyorum ben son sınıf
mKardeş bölümüm :13::13::13::13:
kızlarrr ben nişanlıma kargo yollucam. bi sweet aldım kazakta alıcam ayrıca şeker hamurlu kurabiyelerden sipariş ettim onları koyucam
bide diyorum ki içine bonibon ve jelibon koyayım. biz onları yemeyi çok severizdee.( hatta gittiğinden beri ağzıma sürmedim) askere yollamak tuhaf olmaz demi bilemedim de :26:
oo ne güzel şekerimm , en güzel meslek ÖĞRENCİLİİİİİKKKKK
merhabalar,
benim askerim 349. dönem şuan yeni şafak saymaya başladım. ancak acemi birliği kastamonu, usta birliği şırnak'ta. ŞIRNAK BEYTÜŞŞEBAP'TA askerliğini yapmış olan asker yakını varmı? beni bilgilendirebilecek.. Olursa çok sevinirim arkadaşlar
m
management diyosun yaniii
ne istiyorsan gönder canım , önemli olan başkalarının ne diyeceği değil , sevdiğinin ne hissedeceğii
kızlarrr ben nişanlıma kargo yollucam. bi sweet aldım kazakta alıcam ayrıca şeker hamurlu kurabiyelerden sipariş ettim onları koyucam
bide diyorum ki içine bonibon ve jelibon koyayım. biz onları yemeyi çok severizdee.( hatta gittiğinden beri ağzıma sürmedim) askere yollamak tuhaf olmaz demi bilemedim de :26:
amaan sevdiğin kızmayacaksa yolla gitsin varsın tuhafsada tuhaf olsun yeterki mutlu olsun
pek sever aslında ama kızmaz heralde. asker psikolojisi ne der bilemedim ben yollayım bakalım ne tepki vericekk
sürpriz mi yapmak istiyorsun,olmazsa yollamak istediğini söyle ne derse ona göre davranırsın.
giderken yanına pek kalın bişeyler almamıştı. kazak falan yollucamı biliyorda ben içine onlarıda koyup hoşluk yapmak istemiştim
merhaba elif,öncelikle Allah kavuştursun..aramızda sevdiği şırnakta askerlik yapan yok diye biliyorum.benim erkek arkadaşım hakkaride yapıyor onunda acemiliği kastamonuydu.
demi canımmm doldurayım ben çikolataları jelibonlarıı ohh tatlı tatlı miss gibii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?