347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Selam fıstıklarr

nasılsınızz ? benden iyilik , dün gecem yine uykusuz , huzursuz geçti maleseff

4 aydır iidare ediyordum yalnız kalmayı ama kaynanam 1 haftalığına gelip gittikten sonra çok zorlandım , resmen en başa sardım , o yüzden uyuyamıyorumm
neyse böyle kalacak değil ya , şunun şurasında 1 ay sonra canım sevgilim yanımda ,ooff oofff :26::26::26:

Zümreeemmm saygılarrr

Gunaydın herkeslere .Okula hazırlAnıırken bkayım dedım neler konusmussunuz..
Safak kac bılmıyorum.Çıkış ya 16 ya 17 ya 18.Ortasından alalım 29 diyelim bugun

ooo sevgili zümremm, sevgilerr, saygılaarrr

nerde görev yapıyorsun tatlımm ? ben maraşın bi ilçesindeyim

aman Allahım hem ikizler , hem ingiliş tiçır , tahmin bile etmek istemiyorumm

valla muhabbet iyiydi kuzum

kızlarr ben eşim gittikten sonra yer ayırtmıştım kapadokyadan , 6-7-8 Şubatta ordayız , 8 Şubat kocacımın doğum günü ama eşim çok soğuk olur baharda gidelim diyor , bakalım şartlar neyi gösterirse ona göre hareket ederiizz

işte bu da bizim otelimiz , 341 nolu odadan ayırttım , ben mağara oda çok istemedim , astımım var belki daralırım diye düşündümm

Divan Cave House

Tripliicim benim eşimde aynen o şekilde nöbet tutuyor 2 aydır , akşam 18.30 da başlıyor , 2 saat tutup 2 saat dinleniyor , sabah 8.30 da bitiyor nöbeti , gündüz uyuyor gece yine nöbete gidiyorr :26::26::26:

bizimkide atışlarda iyiydi...

kızlarrr ben nişanlıma kargo yollucam. bi sweet aldım kazakta alıcam ayrıca şeker hamurlu kurabiyelerden sipariş ettim onları koyucam
bide diyorum ki içine bonibon ve jelibon koyayım. biz onları yemeyi çok severizdee.( hatta gittiğinden beri ağzıma sürmedim) askere yollamak tuhaf olmaz demi bilemedim de :26:

Kardeş bölümüm :13::13::13::13:
m

management diyosun yaniii

ne istiyorsan gönder canım , önemli olan başkalarının ne diyeceği değil , sevdiğinin ne hissedeceğii

merhaba elif,öncelikle Allah kavuştursun..aramızda sevdiği şırnakta askerlik yapan yok diye biliyorum.benim erkek arkadaşım hakkaride yapıyor onunda acemiliği kastamonuydu.

amaan sevdiğin kızmayacaksa yolla gitsin varsın tuhafsada tuhaf olsun yeterki mutlu olsun

elifs5 canım daha önce konşmuştuk hatırlarsan nişanlım cizredee.
çok üzme kendini hayırlısıyla gidip gelicek inşallah. doğudaki askerler batıdaklere göre daha rahatmışş.

merhaba elif,öncelikle Allah kavuştursun..aramızda sevdiği şırnakta askerlik yapan yok diye biliyorum.benim erkek arkadaşım hakkaride yapıyor onunda acemiliği kastamonuydu.

anladım canım. Allah kavuştursun inşallah bir an önce. peki hakariye giderken hangi ktm ye teslim oldular? zırhlı araçlarla mı gittiler giderken ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…