347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

elifs5 canım daha önce konşmuştuk hatırlarsan nişanlım cizredee.
çok üzme kendini hayırlısıyla gidip gelicek inşallah. doğudaki askerler batıdaklere göre daha rahatmışş.

doğru diyorsun canım kusura bakma, aklım gitti bi kaç gündür kimle konustugumu karıstırdım panikten evet inşallah, bilinmezlikten böyle insan ne yapacağını şaşırıyor ya

elifs5 canım daha önce konşmuştuk hatırlarsan nişanlım cizredee.
çok üzme kendini hayırlısıyla gidip gelicek inşallah. doğudaki askerler batıdaklere göre daha rahatmışş.

evet kızlar , benimde doğuya giden arkadaşlarım çok rahat yaptılar ama adı üstünde doğu malesef , doğuda komutanlar rahat ama terör sıkıntısı var , batıda terör sıkıntısı yok ama malesef komutanlar cellat gibi , şahsen eşim ankara/polatlıda ama 4 aydır neler çekti nelerr ....

anladım canım. Allah kavuştursun inşallah bir an önce. peki hakariye giderken hangi ktm ye teslim oldular? zırhlı araçlarla mı gittiler giderken ?

amin canım sağol hepimizi..van ktm ye teslim oldu,helikopterle götürdüler çok şükür sorun olmadı giderken.ama bazen görev icabı vana gidip geldikleri oluyor onu karayoluyla yapıyorlar.

doğru diyorsun canım kusura bakma, aklım gitti bi kaç gündür kimle konustugumu karıstırdım panikten evet inşallah, bilinmezlikten böyle insan ne yapacağını şaşırıyor ya

olsun canım önemli değill. haklısın yani insan herşeyi araştrmak öğrenmek istiyo ama sen korkma hayırlısıyla gidip gelicekler inşallah

Benimki de aynı şekilde güya en batida bel fıtığı yaptılar.canımı yaaa hastanelik.ettiler

Aramada şükürler olsun ne Kastamonu da ne de bingolde sıkıntı cekmedim.Bizden kimse cekmemıstırde.
Hergun arıyordu Ktm de ama Kastamonu gıbı fazla olmayınca az geliyordu tabi.Sonra komandolardan telefon satın aldı.Rahatladık.Ama sonrada sarj problemi cıktı.Full sarjla 5 gun idare ettik yani.Zoru başardık.2-3 saat aralıklarla acardı haber vermek için iyiyim napıyosun diye.
Benım sevgilim goturmedi telefon.Ordan alırım diye.Ama herkes götürmüş mesela.Çok kızmıştım hatta herkes goturmus sen nıye goturmedın diye :) Toplamıslar sonra herkese geri vermişler.Oralarda çarşı yok bişey yok.Askerin yaşam destek unıtesı telefonu.Kısıtlanması zor.Ama yakalanmayacaksınn işte.Telefonda sıkıntı çekmezsiniz yani.Biz abarttık galaxy ace gönderdim nete girsin diye ama heryerde olacak iş değil tabi bu durum.Ama telefonu hep olur yanında merak etme.

Yemek konusu apayrı.Berbatt berbatt ve yine berbat:)Kaşık kapmak için erkenden kosuyordu yemekhaneye.
Şimdi düşündümde.Bende rahata alıştım.En az 7-8 gün yine orda olucak.Napıcam ben :18:

Giresunun köyündeyim canım ben.İlk atamam.Ama yaşta oldugu gibi burda da karta çaldım artık4.yıla girdim.
Bir an önce tayinim çıksın istiyorum
Ortaokul/Lise senin.Benim ortaokul.Pertt durumdayım şu anda

Aaaa kararsızlık dedinizde dediğiniz gibi yeşil cüzdanı aldım.Haftaya gelir inşallahhhh

Gizzzzzzzz nerdesin kız dün öğlenden beri yoksun????? Bir adet Gizzzz aranıyorrrrr

hümeyra burdayım canım dizi izliyorum sanırsam depresyondayım aşkımı özledim bide dünkü muhabetler aç aç lar dansözler havada uçuşmuş gelemedim vallla

offfff cidden bu soğuklar beni yedi bitirdi depresyondayım ben sanırsam çok özledim onu yaaaa şafak beni sıkıştırıyor kızlar çok azap çekiyorum her öğlen alışverişe gidip bişi beğenemiyorum normalde alışverş yapınca rahatlardım ama cıks bu seferki üzgün giz

giz al bendende o kadar hiç bşy tat vermio 2 ay önce belime kadar olan saclarımı omuzlarıma kadar kestırdım keske kestrmeseydım şimdi kestrırdım suan psıkolojım cok pis bozuk :[[[ napsam diye düşünüorum sanırsam 7-8 aydır boyamadgm saclarımı boyatıcam nıkahımda dogal olayım dedım ama psikolojim bu dogallıga el vermiyor

Kızlarrrr toparlanın bakayımmmmmmm zaten benimki bugün psikolojim bozuk burda deyip durdu onu zor yatıştırdım şimdi siz başlamayın bakayımmmm

Gizzzzz kilonu söylesene bi sen kaldın değiştirilecek....

üüfffff hümoş yaaaaa tamam toparlanıoz psikolojimz harika ohh ohh dha 29 gün yoklarrrr ayy aman allah korusun ya gelsinler hemncecikkkkkkkkkk

hümeyra 1 kilo vermişim canım ekleyebilirsin listeye nena sendemi depresyondasın canım bende depresyondayım saçlarıma kıyamam ama keşke kestirmeseydin dicem ama olsun kökü sende düğüne kadar sağlıkla uzar

offff 28 29 gün tahamülüm kalmadı gelsin artık ne yiyorum ne içiyorum çok acı çekiyorum be gidince böyle sızlanmamıştım geçen hafta o bana hade dayancaz dayancaz dedi bu hafta ben ona aşkım dayancaz dayancaz diyorum bıktım uleyn bundan bıktım

üüfffff hümoş yaaaaa tamam toparlanıoz psikolojimz harika ohh ohh dha 29 gün yoklarrrr ayy aman allah korusun ya gelsinler hemncecikkkkkkkkkk

Yapacak bişeyimiz yok canım inan ben de artık çok fenayım ama canım aradığında beni mutlu görsün diye rol yapıp duruyorum gelince bi ağlayacağım yanında artık aşti beni izler

Benim de tepem atık bizimkinin eski sevgilisi hala tarih olamadı. Kayınvalidemin çocukluk arkadaşını eklemiş facebooktan. Arkadaş listesi açık olunca bende çıktı. Şok oldum.

Ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım.

Çok kötüyüm.

Gizimmmmm seni alkışlıyorummmmm azıcık moralin yerine gelsin bi de öpücük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…