- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
abartmadan bir iki bişe kazakların arasına koy ozaman,paketi açarlarlsa en azından direk karşılarına çıkmaz jelibonlar:)
elifs5 canım daha önce konşmuştuk hatırlarsan nişanlım cizredee.
çok üzme kendini hayırlısıyla gidip gelicek inşallah. doğudaki askerler batıdaklere göre daha rahatmışş.
elifs5 canım daha önce konşmuştuk hatırlarsan nişanlım cizredee.
çok üzme kendini hayırlısıyla gidip gelicek inşallah. doğudaki askerler batıdaklere göre daha rahatmışş.
anladım canım. Allah kavuştursun inşallah bir an önce. peki hakariye giderken hangi ktm ye teslim oldular? zırhlı araçlarla mı gittiler giderken ?
doğru diyorsun canım kusura bakma, aklım gitti bi kaç gündür kimle konustugumu karıstırdım paniktenevet inşallah, bilinmezlikten böyle insan ne yapacağını şaşırıyor ya
Benimki de aynı şekilde güya en batida bel fıtığı yaptılar.canımı yaaa hastanelik.ettilerevet kızlar , benimde doğuya giden arkadaşlarım çok rahat yaptılar ama adı üstünde doğu malesef , doğuda komutanlar rahat ama terör sıkıntısı var , batıda terör sıkıntısı yok ama malesef komutanlar cellat gibi , şahsen eşim ankara/polatlıda ama 4 aydır neler çekti nelerr ....
çok haklısın bizimde beytüşşebap olunca haliyle yürekler öyle oluyor. ama komutan da öyle demiş geride durursunuz diye, ama ktm ler nasıl oluyor yani korunuyor mu iyice. bide yemek falan nasıl ki :S 28 gün mü o sırada arayabildi mi nasıl olacak korkuyorum resmen. yanında cep tlfnu götürse orada bişi demezler mi ktm de bilemedim..
ooo sevgili zümremm, sevgilerr, saygılaarrr
nerde görev yapıyorsun tatlımm ? ben maraşın bi ilçesindeyim
aman Allahım hem ikizler , hem ingiliş tiçır , tahmin bile etmek istemiyorumm
valla muhabbet iyiydi kuzum
kizlar gelsinler artik.ya offf herkesn sevgilisi yaninda sinir oluorm butun.ark mutlu suan ben.haric
Gizzzzzzzz nerdesin kız dün öğlenden beri yoksun????? Bir adet Gizzzz aranıyorrrrr
ben sordum sizin paketlerde açılıyormu die hayır açılmıyo dedi ama bilmiyorum. en alta saklarım onları benn
hümeyra burdayım canım dizi izliyorum sanırsam depresyondayım aşkımı özledim bide dünkü muhabetler aç aç lar dansözler havada uçuşmuş gelemedim vallla
offfff cidden bu soğuklar beni yedi bitirdi depresyondayım ben sanırsam çok özledim onu yaaaa şafak beni sıkıştırıyor kızlar çok azap çekiyorum her öğlen alışverişe gidip bişi beğenemiyorum normalde alışverş yapınca rahatlardım ama cıks bu seferki üzgün giz
hümeyra burdayım canım dizi izliyorum sanırsam depresyondayım aşkımı özledim bide dünkü muhabetler aç aç lar dansözler havada uçuşmuş gelemedim vallla
offfff cidden bu soğuklar beni yedi bitirdi depresyondayım ben sanırsam çok özledim onu yaaaa şafak beni sıkıştırıyor kızlar çok azap çekiyorum her öğlen alışverişe gidip bişi beğenemiyorum normalde alışverş yapınca rahatlardım ama cıks bu seferki üzgün giz
giz al bendende o kadar hiç bşy tat vermio 2 ay önce belime kadar olan saclarımı omuzlarıma kadar kestırdım keske kestrmeseydım şimdi kestrırdım suan psıkolojım cok pis bozuk :[[[ napsam diye düşünüorum sanırsam 7-8 aydır boyamadgm saclarımı boyatıcam nıkahımda dogal olayım dedım ama psikolojim bu dogallıga el vermiyor
Kızlarrrr toparlanın bakayımmmmmmmzaten benimki bugün psikolojim bozuk burda deyip durdu onu zor yatıştırdım şimdi siz başlamayın bakayımmmm
Gizzzzz kilonu söylesene bi sen kaldın değiştirilecek....
üüfffff hümoş yaaaaa tamam toparlanıoz psikolojimz harika ohh ohh dha 29 gün yoklarrrr ayy aman allah korusun ya gelsinler hemncecikkkkkkkkkk
hümeyra 1 kilo vermişim canım ekleyebilirsin listeye nena sendemi depresyondasın canım bende depresyondayım saçlarıma kıyamam ama keşke kestirmeseydin dicem ama olsun kökü sende düğüne kadar sağlıkla uzar
offff 28 29 gün tahamülüm kalmadı gelsin artık ne yiyorum ne içiyorum çok acı çekiyorum be gidince böyle sızlanmamıştım geçen hafta o bana hade dayancaz dayancaz dedi bu hafta ben ona aşkım dayancaz dayancaz diyorum bıktım uleyn bundan bıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?