347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ay valla gizcim aynen aynen cok mu cok katılıyorum sana bnm hislerimi yazdn valla saclarıma kıydım yaaa onu uzun arkası kısa model yapmıstım uzadı bile düğüne kadar dahada uzar uzamasa da canı sagolsun

[FONT=&quot]347Lİ YARENLERİN DİYET GURUBU 17-24 ARALIK ÖLÇÜMLERİ[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Chelzy:69,4 Hedef: 64[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Nena87: 64 Hedef: 60[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]2007hu: 64,0 Hedef: 58[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Kilebek: 62,5 Hedef: 58[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Giz08: 57 Hedef: 55[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Bubble: 56,3 Hedef: 52[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Szn80: 49 Hedef: 45[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]NOT:[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Zayıflayanlar yeşil[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Sabit kalanlar mavi[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Kilo alanlarsa kırmızı olacak [/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]

kayınvalidenin çocukluk arkadaşı seninkinin teyzesi gibi bişey olmaz mı anlamadım canım

valla ne olucak halimiz son düzlükte kızlar enerjimiz kalmadı aşklarmıza yansıtmayalım tripli canım o kızın amacı seni huzursuz etmek kuzum cidden amaç bu terbiyesizlik yaptığı

ayy kuzum bi an önce çıkar inşAllah tayinin benim 6. yılım bitti , burası 3. görev yerim , çok sipidi gonzales çıktım bu konuda

ben şuan ilkokuldayım , kurumum ilkokula dönüştü ama anadolu lisesi sınavına girmiştim , geçen hafta evimin tam karşısında anadolu imam hatip lisesi var , oraya tayinim çıktı , aynen bende senin gibi her gün perte çıkıyorumm inşAllah 2. dönem başlicam , ortaokuldan çok çok iyi olacağına eminim , bakalım hakkımızda hayırlısı olsun canım ...

ooo en doğru kararı vermişsin yavrukuş , hayırlı uğurlu olsun , güle güle eskit inşAllahh

kayınvalidenin çocukluk arkadaşı seninkinin teyzesi gibi bişey olmaz mı anlamadım canım

Canım kayınvalidemin çocukluk arkadaşı var, bende tanışıyorum kendisiyle. Nişanlımın teyzesininde arkadaşı bu kadını eklemiş eski sevgili, olcak iş değil artık bu kadarını aklım almıyor.

valla ne olucak halimiz son düzlükte kızlar enerjimiz kalmadı aşklarmıza yansıtmayalım tripli canım o kızın amacı seni huzursuz etmek kuzum cidden amaç bu terbiyesizlik yaptığı

Giz böyle bir şey olabilir mi ya benim kayınvalidemin en samimi arkadaşının facebookunda benim nişanlımın eski sevgilisinin işi ne?

Son düzenleme:

yuhhh ne arsız bi kızmış o ya bu kadarınada pesssss

Canım anlamadım ben.Kim eklemiş ?
Dur bakalım bı uzulme dur.

Giz böyle bir şey olabilir mi ya benim kayınvalidemin en samimi arkadaşının facebookunda benim nişanlımın eski sevgilisinin işi ne?

canım malesef piyasada o tarzda o kadar çok kız varki , bu da onlardan biri demekki , bence takma kafana , sonuçta bu durumun nişanlınla bir alakası yok , hani kaynananın en yakın arkadaşıyla bu kızın muhabbeti , samimiyeti olmuş olabilir , hani una engel olamssın sonuçta kaynananın arkadaşı , ne bileyim bu yüzden sıkıntı yaratma bence kendine , içini ferah tut

yuhhh ne arsız bi kızmış o ya bu kadarınada pesssss

Canım bir onun değil ki nişanlımın teyzesinin listesinde var, kuzeninde var zaten onlar çok pislik insanlar da bari kayınvalidemin arkadaşına el atma yaşıtın değil bir şeyin değil, aynı ortamda kaç kere bulundun ki sen. Çok sinirliyim ne yapacağımı bilmiyorum.

Anneminde artık tepesi attı sen iste ben yarın götürüp veririm yüzükleri dedi.

ay canım sakin olun ya,ne güzel sen nişanlınla aranı düzeltmiştin .kız pisliğin teki belli,siz mutluluğununzla kıskandırın herkesi kimsenin yaptıkları ilgilendirmesin sizi,sadece ikiniz mutluluğunuza bakın.

sakin ol canımm sakin oll

sen nişanlını tanı , bil , ondan emin ol , gerisini boşveeerr , kız bu saatten sonra anca kendi kendine takılırr , sizin huzurunuzu bozmasın bu durum

ece canım sakin ol yüzük felan vermek olmaz sen nişanlınla aranı iyi tut onun yada başkasının kabahati yok o yollu eski sevgilide suç pislik ne olucak canım girme görme yada umursama dicem ama umursucan ben böyle uyunu tınlamam görmezden gelirim ama sen benim sevdiceğime çok benziyorsan kızgınken duramazsın yani inceldiği yerden kopsun dersin ama lütfen sakin ol adımlarını iyi at üzme kendini o pislik kız uğraşıyor pislik

Ben dedim ya biz bu kuzenle görüşmüyorduk. Bizimki bu kızla ayrıldığında kız dertleşecek kimsem yok deyip nişanlımın kuzenini arıyor. Bunlar çok yakın dost olmuşlar, kanka gibi. Yapışık ikiz gibi geziyorlardı. Kuzen de beni sevmiyordu. (Hala da sevmiyor da oynuyor)

Bizimkinin kuzen herkese diyormuş E... Triplii'den ayrılsın, biz tekrar S...'yi sokalım kafasına diye. Bunu da nişanlımın akrabası anlattı. Kuzende beni sevmiyor, e tabi kızda bunlar bir olmuşlar yani. Kız o dönemde eve çok girmiş çıkmış, birlikte tatile gitmişler kaç kere kızkıza, kuzende kalmışlar falan bildiğin çok yakın arkadaş olmuşlar. Zaten biz bunları görünce ben nişanlıma şart koştum, görüşmeyeceğiz diye. Kuzeni nişanımıza bile davet etmedik. O dönem de kayınvalidemin arkadaşıyla tanışmış olabilirlerde ama bunca zaman face'i olan bir kadın şimdi eklemek niye?

Sakinde olamıyorum, takmamazlıkta yapamıyorum ben beynimi yiyip kemiriyor düşünceler. Akrep burcuyum zaten benim için ortası yok ya hep ya hiç.

Amaaan sen nişanlını seviyosun o seni bosveeer gerisi hikaye kayınvalidenin çocukluk arkadasımı bozacak herseyi gereksiz takma bence sinirlendiğine degmez

ay anacım herkes ne fesat olmuş amaçları seni huuzursuz etmek bunuda başarıyorlar bence sen zorda olsa takmamaya çalış takıosun madem belli etme niyeti bozuk insanlarla uğraşmak seni yorar ilişkinizi yıpratır süreklide nişanlıan söyleme bnce cocuk askerden ne yaapabılır geldgnde alır karsına konusursun kuzenide hayatınzdan cıkarırsınz bu kadr basittt yani şimdi hç bşyi takma ortalığı velveleye vermeki aileler arası tatsızlıkta olmasın boşverrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…