hümeyra 1 kilo vermişim canım ekleyebilirsin listeye nena sendemi depresyondasın canım bende depresyondayım saçlarıma kıyamam ama keşke kestirmeseydin dicem ama olsun kökü sende düğüne kadar sağlıkla uzar
offff 28 29 gün tahamülüm kalmadı gelsin artık ne yiyorum ne içiyorum çok acı çekiyorum be gidince böyle sızlanmamıştım geçen hafta o bana hade dayancaz dayancaz dedi bu hafta ben ona aşkım dayancaz dayancaz diyorum bıktım uleyn bundan bıktım
Benim de tepem atık bizimkinin eski sevgilisi hala tarih olamadı. Kayınvalidemin çocukluk arkadaşını eklemiş facebooktan. Arkadaş listesi açık olunca bende çıktı. Şok oldum.
Ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım.
Çok kötüyüm.
Giresunun köyündeyim canım ben.İlk atamam.Ama yaşta oldugu gibi burda da karta çaldım artık4.yıla girdim.
Bir an önce tayinim çıksın istiyorum
Ortaokul/Lise senin.Benim ortaokul.Pertt durumdayım şu anda
Aaaa kararsızlık dedinizde dediğiniz gibi yeşil cüzdanı aldım.Haftaya gelir inşallahhhh
kayınvalidenin çocukluk arkadaşı seninkinin teyzesi gibi bişey olmaz mı anlamadım canım
valla ne olucak halimiz son düzlükte kızlar enerjimiz kalmadı aşklarmıza yansıtmayalım tripli canım o kızın amacı seni huzursuz etmek kuzum cidden amaç bu terbiyesizlik yaptığı
Canım kayınvalidemin çocukluk arkadaşı var, bende tanışıyorum kendisiyle. Nişanlımın teyzesininde arkadaşı bu kadını eklemiş eski sevgili, olcak iş değil artık bu kadarını aklım almıyor.
Benim de tepem atık bizimkinin eski sevgilisi hala tarih olamadı. Kayınvalidemin çocukluk arkadaşını eklemiş facebooktan. Arkadaş listesi açık olunca bende çıktı. Şok oldum.
Ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım.
Çok kötüyüm.
Anneminde artık tepesi attı sen iste ben yarın götürüp veririm yüzükleri dedi.
Giz böyle bir şey olabilir mi ya benim kayınvalidemin en samimi arkadaşının facebookunda benim nişanlımın eski sevgilisinin işi ne?
yuhhh ne arsız bi kızmış o ya bu kadarınada pesssss
Anneminde artık tepesi attı sen iste ben yarın götürüp veririm yüzükleri dedi.
Canım bir onun değil ki nişanlımın teyzesinin listesinde var, kuzeninde var zaten onlar çok pislik insanlar da bari kayınvalidemin arkadaşına el atma yaşıtın değil bir şeyin değil, aynı ortamda kaç kere bulundun ki sen. Çok sinirliyim ne yapacağımı bilmiyorum.
Ben dedim ya biz bu kuzenle görüşmüyorduk. Bizimki bu kızla ayrıldığında kız dertleşecek kimsem yok deyip nişanlımın kuzenini arıyor. Bunlar çok yakın dost olmuşlar, kanka gibi. Yapışık ikiz gibi geziyorlardı. Kuzen de beni sevmiyordu. (Hala da sevmiyor da oynuyor)
Bizimkinin kuzen herkese diyormuş E... Triplii'den ayrılsın, biz tekrar S...'yi sokalım kafasına diye. Bunu da nişanlımın akrabası anlattı. Kuzende beni sevmiyor, e tabi kızda bunlar bir olmuşlar yani. Kız o dönemde eve çok girmiş çıkmış, birlikte tatile gitmişler kaç kere kızkıza, kuzende kalmışlar falan bildiğin çok yakın arkadaş olmuşlar. Zaten biz bunları görünce ben nişanlıma şart koştum, görüşmeyeceğiz diye. Kuzeni nişanımıza bile davet etmedik. O dönem de kayınvalidemin arkadaşıyla tanışmış olabilirlerde ama bunca zaman face'i olan bir kadın şimdi eklemek niye?
Ben dedim ya biz bu kuzenle görüşmüyorduk. Bizimki bu kızla ayrıldığında kız dertleşecek kimsem yok deyip nişanlımın kuzenini arıyor. Bunlar çok yakın dost olmuşlar, kanka gibi. Yapışık ikiz gibi geziyorlardı. Kuzen de beni sevmiyordu. (Hala da sevmiyor da oynuyor)
Bizimkinin kuzen herkese diyormuş E... Triplii'den ayrılsın, biz tekrar S...'yi sokalım kafasına diye. Bunu da nişanlımın akrabası anlattı. Kuzende beni sevmiyor, e tabi kızda bunlar bir olmuşlar yani. Kız o dönemde eve çok girmiş çıkmış, birlikte tatile gitmişler kaç kere kızkıza, kuzende kalmışlar falan bildiğin çok yakın arkadaş olmuşlar. Zaten biz bunları görünce ben nişanlıma şart koştum, görüşmeyeceğiz diye. Kuzeni nişanımıza bile davet etmedik. O dönem de kayınvalidemin arkadaşıyla tanışmış olabilirlerde ama bunca zaman face'i olan bir kadın şimdi eklemek niye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?