347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kılzar iyi akşamlar herkese

tripli canım gördüm monetaları sabah ben bugün migrosa gidip ciciler aldım az sonra burdanda paylaşcam seramik krep tavası aldım :)

buble canım sana gelincede benim sevdicek mesela ünide herşeyi yapardı kahvaltılar hazırlardı benden iyi yemek yapardı ben beceriksizdim sonra bana hep evlenince yapmıcam ne pilav ne makarna yicem giz islim kebabından tut kağıtta balık yeriz felan dedi bende paşam ben çalşyorum anca beklersin fırında balık bulda şükret dedim

ve diye diyeeee dediğime getiriyorum günlük yemek seviyorsada kolauy yemek yicek bide bana çalışmazsın giz ben iyi kazanırsam sen strese girme hayatın bütün yükü bana kalır diyip acıtasyon yapıyor beyfendiii

bende o gelene kadar haftasonları mutfağa giriyorum veee tatlı tuzlu yemek herşeyin ilk denemelerini yapıorum temizlikti ev işiydi biliyorum öğrenmeme gerek kalmadı bir şekilde yapa yapa ama diğer şeylerde tembelim

hala annemle babam meyve soyup getirse benmki çemkirir alıştırmasınlar ilerde ben oturcam koltğmda eeee bide sen tembel öle olmaz

ayrıca erkekler konuşur konuşur ama sevdicekleri yorulnca kıyamaz maksat biz yorulmadan onların görmesi hayat müşterek ve bayan çalışıyorsa orda erkek çenesini kapatıp paşa paşa yardım edicek
bublecim soğumasın düşüncelerin evlilikten tınlama canım o dicek sana ben evlenmeden sölemiştim diye sende bir şekilde anlatcan başına kakınca oluyor bu adamları programlamak lazım

yok valla hakkını yemiyim benimki evi temizlemekten tut yemek yapmaya kadar herşeye yardım eder. zaten yemek pişirmeye de bayılır o yüzden biz hep birlikte gireriz mutfağa, yalnız mutfağı çok dağıtıyo onu da ben hallediveriyorum artık. ama çok güzel perde asar, yerleri süpürür

canım hepsinin hamurunda var birazcık odunluk hiç düşünemiyolar bazen bazı lafların kırıcı olcağını

Son düzenleme:
bubblecım erkeklerin çoğu seninki gibi ama beni nişamlım öyle değil... kendi kıyafetlerini kendi ütüler her pazar muhakkak gardrobunu düzenler haftalık butun ayakkabılarını havalandırır pudralar kutularına koyar,yemek yapmaı bılmez ama cok güzel salata yapar sofrayı özenli kurar,evi süpürür dagınıksa toplar toz almadan anlamazda benım işime yarayacak bir çok şeyi bilir bu konuda sanırım çoooook şanslıyım biz tatile gittiğimz de her şeye yardm etti sagolsun evlenincede yapar özünde var cocugun hiç kız kardeşi yok annesi 3 erkek büyüttü e bide babaları 4 adamla ugrastı kayın validem o yüzden bnmki annesine hep yardmcı oldgndan alışık böyle şeylere yemek seçmez önüne peynir ekmek koy neden bu akşam yemek yok demez yada ne yaptysan yer sebze yemegı olsun et yemegı olsun asla ayırt etmez farklı yani bnm nişanlım birazz

canım konuya daldım biraz ama benm nişanlım herseyini kendisi yapıyor.buna birazda ailesinden ayrı yasadığı için etken olabilir tabi.ütüsüydü yemeğiydi temizliğiydi herseyi yapar.aksine yemek yapmayı ehh söyle böyle bilsede yemek yapmayı sever.ama senin sevgilinde yapar zamanla yapmam desede.

Son düzenleme:
bu arada facebooktan bırbırınızı eklediğiniz hiç oldumu bende isteyeni ekleyebilirim şayet bnm hoşuma giderdi

Benim kide evin tek oğlu annesi çok nazlamış yawww... yardım ederim diyor ama bakalım

kızlar bunları özellikle bu renkleri yakalamak için son 2 gündür migrosu arşınladım resmen :) arkadaşımın ikizlerinede turunculu mavili aldım çok cicik bulcaklar

sağolun kızlar.
benm sevgilimde üniversiteyi başka şehirde okuduğu için bi çok işi biliyo ama şuan kendi evinde hiçbişeye dokunmuyo.
bildiği halde yapmak istemiyo yani
evlenincede eve gelip ayaklarını uzatıp maç izlemek istiyomuş beyefendi

yok yok öğle dediğine bakma kıyamaz o sana evlenince yardım eder

ayyy benimkide evin tek oğlu ve en son cocuk bide.yaparım diyo seviyor kendi eviyle ilgilenmeyi :) yani inşallah değişmez sonrada

Canım aradı da bi geleyim de artık evimizi tutalım diyor çok duygusallaştım bi anda beli ağırıyormuş yine

Bu arada kızlar bugün tartı geldiiiiii süper birşey denedim yağ oranını kas oranını su oranını hepsini gösteriyorrrr... sabah aç karnına bakacağım neymiş nasılmış

bende sevgilimle konuştum bir an önce gelmek istiyorum çok bunaldım sıkıldım sensizlik çok zor diyo kokumu özlemiş ahh ahhh ben onun her şeyini özledim saç telini bile o benim kıymetlim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…