yok valla hakkını yemiyim benimki evi temizlemekten tut yemek yapmaya kadar herşeye yardım eder. zaten yemek pişirmeye de bayılır o yüzden biz hep birlikte gireriz mutfağa, yalnız mutfağı çok dağıtıyo onu da ben hallediveriyorum artık. ama çok güzel perde asar, yerleri süpürürburalardada kimsecikler yokmuş ama kızlar size bişey danışıcam.
benim sevgilim biraz geri kafalı :))
evlenince ben mutfağa girmem ev işlerine yardım etmem bunlar kadının işi diyor.
buda açıkcası benim sinirimi bozuyo çünkü ikimizde çalışıyoruz ve ben bukadar şeyin altından kalkamam. bu düşüncesi beni evlilikten soğutuyo çnkü hayatımda ev işi yapmış bi insan değilim bide hem çalışıp hem bukadar şeyin altından nasıl kalkıcam?
sizin nişanlılarınız/eşleriniz bu konuda nasıllar?? bitek benim sevgilimmi böyle odun acaba
Bizimkide girmez mutfaga bişeye.
Yazın tatıldeyken ne kahvaltı hazırladı ne sofrayı topladı ne bişey.
Heee bi defa yerlerı viledayla sıldı o kadar.Ozamanda ben gebermiştim yorgunlktan artık.
Bazıları böyle.Ama evlenince nasıl olur bilmiyorum.
Çocuk cocuga karısmıs 40lı yaslarda çok sevdiğim bir ablam der ki hep ''Evde her işi becerebildiğini asla hissettirme.Yapma.Hayatım sunu yapamadım yapabılırmısın de dedi.Mutfaktada böyle diğer işlerde de dedi.Ona kendını guclu hıssettır herseyı yapar dedi.O aklımda hep.
Tabi şimdi değil!!! Çok sinirliyim.2gün normal gitse 3. gün bir tartışma.
o:Yavrum bızım mac saat kacta ?
ben:Bılmıyorum canım.
o:Fenerin macı saat kacta?
ben:Valla bilmiyorum kuzum.
o:Mac var mı?
ben:Bilmem ki.
o:Yavrum yaa ne biliyosun :)))))gülücükkkk gülüücüüükkk !!!
ben:
Bu ne şimdi ?Şakada olsa böyle sey denırmı ?
Mesaj attım beende.Uyku sersemi ne dedıgını bılmıyosun sanırım dedim.O da ozur dılerım bundan sonra ciddi olurum dedi.
Bu mu yanii ?
selam kızlar 2gündür giremedim misafir dolu ev.özledim valla sizi,burdaki muhabbetleri
buralardada kimsecikler yokmuş ama kızlar size bişey danışıcam.
buda açıkcası benim sinirimi bozuyo çünkü ikimizde çalışıyoruz ve ben bukadar şeyin altından kalkamam. bu düşüncesi beni evlilikten soğutuyo çnkü hayatımda ev işi yapmış bi insan değilim bide hem çalışıp hem bukadar şeyin altından nasıl kalkıcam?
sizin nişanlılarınız/eşleriniz bu konuda nasıllar?? bitek benim sevgilimmi böyle odun acaba
hos geldin canımmmmmmm sefalar getirdinn
çeyizlerim bunlar kızlar migrostan aldım hepiciğini ceramica tavam ve kaselerim
Eki Görüntüle 581791 Eki Görüntüle 581792 Eki Görüntüle 581794 Eki Görüntüle 581795 Eki Görüntüle 581796
Eki Görüntüle 581791 Eki Görüntüle 581792 Eki Görüntüle 581794 Eki Görüntüle 581795 Eki Görüntüle 581796
buralardada kimsecikler yokmuş ama kızlar size bişey danışıcam.
sağolun kızlar.
benm sevgilimde üniversiteyi başka şehirde okuduğu için bi çok işi biliyo ama şuan kendi evinde hiçbişeye dokunmuyo.
bildiği halde yapmak istemiyo yani
evlenincede eve gelip ayaklarını uzatıp maç izlemek istiyomuş beyefendi
Benim kide evin tek oğlu annesi çok nazlamış yawww... yardım ederim diyor ama bakalım
kızlar bunları özellikle bu renkleri yakalamak için son 2 gündür migrosu arşınladım resmen :) arkadaşımın ikizlerinede turunculu mavili aldım çok cicik bulcaklar
ayyy benimkide evin tek oğlu ve en son cocuk bide.yaparım diyo seviyor kendi eviyle ilgilenmeyi :) yani inşallah değişmez sonrada
Canım aradı da bi geleyim de artık evimizi tutalım diyor çok duygusallaştım bi andabeli ağırıyormuş yine
Bu arada kızlar bugün tartı geldiiiiii süper birşey denedim yağ oranını kas oranını su oranını hepsini gösteriyorrrr... sabah aç karnına bakacağım neymiş nasılmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?