347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

sevin canım artık bir yuvanız olacak ne güzellllhala ağrıyormuymus beliii

sevin canım artık bir yuvanız olacak ne güzellllhala ağrıyormuymus beliii

bende sevgilimle konuştum bir an önce gelmek istiyorum çok bunaldım sıkıldım sensizlik çok zor diyo kokumu özlemiş ahh ahhh ben onun her şeyini özledim saç telini bile o benim kıymetlim ya

off off... bence psikolojik olarak ağırıyor şu an beli kendini çok yıpratıyor son iki gündür

off off... bence psikolojik olarak ağırıyor şu an beli kendini çok yıpratıyor son iki gündür

yazık ya belki yattıgı yatak kötüdür yada bütün gün ayakta duruosa yoruluodur şey yapsın yastıksız sırt üstü yatsn ayaklarnıda uzatsın öyle uyusun bu gece iyi gelir

yazık ya belki yattıgı yatak kötüdür yada bütün gün ayakta duruosa yoruluodur şey yapsın yastıksız sırt üstü yatsn ayaklarnıda uzatsın öyle uyusun bu gece iyi gelir

Benimki gececi canım akşam8den sabah 8 kadar santral de bi sandalye üzerinde oturuyor bel mi kalır insanda yaaa

canım tartıdan alacaktım ama hamileyken çıkılmıyormuş eee hamileyken ölçüm olmucaksa ne edem dijital tartıyı diye düşündüm bende

cidden cok cici.bende şimdi anneme gösterdim siparişimi verdim yarın gidip al diye

canım iyikide buraya eklemişim bende aşık oldum valla güle güle kullanalım

ne yapalım canım o zaman da dandik bi tartı buluruz hamile kalanaaa kadar sonuçta ömrümüzün sadece 18 yada bilemedin 27 ayını hamile geçireceğiz yani ben öyle düşünüyorum kalan zamanlar ........ çok çok ay var

tatlım okuyorum anlamaya calısıyorum neden 18 yada 27 ay diye Allah seni şimdi anladım

hümeyra yalan dünyayı izliyormusun bilmiyorum ama oradaki zerinin sesiyle kızzzzzzz kaç çocuk yapmayı planlıyorsun demek istiyorum

ayyy bilemedim ben onu dandik tartıyı bulurum biryerden ama ne bileyim yaa hepsiburadada araştırdım yaaa ben alacağım kıytırıkta olsa herşeyi yorumlara bakıyorum kullanıclar ne demiş diye merak ediyorum asla bir şey araştırmadan bişi almam neden böleyim şimdi hamiş olayını okudum ya ısınamıyorum

ama senin yorumundada tebesüm ettim tartıcağıza onun bir suçu yok zaten suç tartınının vücuda verdiği elektrotlarda

valla izlemiyorum o diziyi de hiç sevmiyorum ben....

2 çocuk yeter diye düşünüyorum ben canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…