347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

valla yine depresyona giriyorum galiba aşkım yok zaten bide iş bunalttı beni bu aralar istifayı basıp aşkımın yanına kaçasım geliyo

dur canım ya daha yeni başladın
canım valla bunaldım ya bu meslek pek bana göre değil uğraşamıyorum ben velilerle kendime farklı bi dal bulmam lazım galiba
hepimiz iyi kaçık olduk haaa.... benimki de askeriyeden kaçmak istiyormuş
benimki de öyle valla çok bunladım seni çok özledim diyip duruyo aradığında, zaman geçmiyo günler geçmiyo diyo psikolojisi bozuldu iyice.
Şimdiden bunaldıysan beni gömünn :)
Özlem iyice tavan yaptı farkındamısınız :26:

canım valla allah sabır versin sanada ama benim kadar velilerle içli dışlı olmak zorunda değilsin sen daha rahatsındır. benide çocuklarımla başbaşa bıraksalar keşke. kimsenin isteği bitmiyo veliler biyerden müdür biyerden valla kaça ayrılacağımı şaşırdım napıcam bilmiyorum ve ççooookkkk bunaldımmmmm

Bı yandan sabırsızlık bi yandan şafak eksiye dusucek gıbı hava böyle olursa dıyor.Sınırım bozuluyor.Agzını hayra acsa Temmuzda ben kesın doguya gıderım bak gor dıyodu.Gorduk !

Canım büyükşehirde olmanın dezavantajıda o işte.Herkes maşallah bruner,piaget,freud..Ikı ınternette cocuk gelişimi makalesi okuyan kendini exper goruyor.
Sinir oluyorum boyle veli profiline.Yıpratıyorlar insani.Eee müdürde velinin kuklası olunca haklısın.
Yeni göreve basladın y bide ondan oluyor boyle.3-4 sene sora pişince kımse karısmıyor işine.
Azıcık sabır

ayrılık dank etti kaç ay oldu seni görmeyeli dedi... ben de salak gibi dedim hemen 108 gün diye niye diyorsam

muhtemelen 3-4 yıl daha devam edemem ben bu işe, acaba diyorum bize kitap falan satan bi firmaylamı anlaşsam ya-pa gibi. onlara günlük plan falan yazsam yada kitaplardaki etkinlikleri düzenlesem öyle bi iş düşünüyorum şimdilik tabi beni kim ister onu da bilmiyorum bakınıyorum şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…