valla yine depresyona giriyorum galiba aşkım yok zaten bide iş bunalttı beni bu aralar istifayı basıp aşkımın yanına kaçasım geliyo
valla yine depresyona giriyorum galiba aşkım yok zaten bide iş bunalttı beni bu aralar istifayı basıp aşkımın yanına kaçasım geliyo
Şimdiden bunaldıysan beni gömünn :)
Özlem iyice tavan yaptı farkındamısınız :26:
ben fena sabırsızlaştım zaman azaldıkça..
canım valla bunaldım ya bu meslek pek bana göre değil uğraşamıyorum ben velilerle kendime farklı bi dal bulmam lazım galibadur canım ya daha yeni başladın
benimki de öyle valla çok bunladım seni çok özledim diyip duruyo aradığında, zaman geçmiyo günler geçmiyo diyo psikolojisi bozuldu iyice.hepimiz iyi kaçık olduk haaa.... benimki de askeriyeden kaçmak istiyormuş
Şimdiden bunaldıysan beni gömünn :)
Özlem iyice tavan yaptı farkındamısınız :26:
Acilarin kızlarıiiiii bı sıkışma hissediyorum ortamda şafak mı ne o
Acilarin kızlarıiiiii bı sıkışma hissediyorum ortamda şafak mı ne o
öyle canım ya çok sıkıştırdı bu şafak beniiii aşkımı istiyorum ben artık dayanamıcam
valla zaman azaldıkca bizde de sabır kalmadı
canım valla bunaldım ya bu meslek pek bana göre değil uğraşamıyorum ben velilerle kendime farklı bi dal bulmam lazım galiba
benimki de öyle valla çok bunladım seni çok özledim diyip duruyo aradığında, zaman geçmiyo günler geçmiyo diyo psikolojisi bozuldu iyice.
canım valla allah sabır versin sanada ama benim kadar velilerle içli dışlı olmak zorunda değilsin sen daha rahatsındır. benide çocuklarımla başbaşa bıraksalar keşke. kimsenin isteği bitmiyo veliler biyerden müdür biyerden valla kaça ayrılacağımı şaşırdım napıcam bilmiyorum ve ççooookkkk bunaldımmmmm
Tamam dur hemen gönderiyorum
canım valla bunaldım ya bu meslek pek bana göre değil uğraşamıyorum ben velilerle kendime farklı bi dal bulmam lazım galiba
benimki de öyle valla çok bunladım seni çok özledim diyip duruyo aradığında, zaman geçmiyo günler geçmiyo diyo psikolojisi bozuldu iyice.
canım valla allah sabır versin sanada ama benim kadar velilerle içli dışlı olmak zorunda değilsin sen daha rahatsındır. benide çocuklarımla başbaşa bıraksalar keşke. kimsenin isteği bitmiyo veliler biyerden müdür biyerden valla kaça ayrılacağımı şaşırdım napıcam bilmiyorum ve ççooookkkk bunaldımmmmm
Canım büyükşehirde olmanın dezavantajıda o işte.Herkes maşallah bruner,piaget,freud..Ikı ınternette cocuk gelişimi makalesi okuyan kendini exper goruyor.
Sinir oluyorum boyle veli profiline.Yıpratıyorlar insani.Eee müdürde velinin kuklası olunca haklısın.
Yeni göreve basladın y bide ondan oluyor boyle.3-4 sene sora pişince kımse karısmıyor işine.
Azıcık sabır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?