347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

senin neyin var canım anlat hadi paylaşınca rahatlıyo insan

Ya ben hiç anlatamam sıkıntılarımı isterim ama hiç paylaşmam icime atarım dışarı belli etmem tipik bı yengeç burcunun sanırım bazen bazı durumlarda icinde bulunduğum durum çok .oktan olmasına rağmen dışarı çok güçlü ve takmaz görünürüm hatta bu durumlarda bı sözüm var beni anlatan "rahatlığım rahatsızlığımdan" :)

bende öyleyim bi balık olarak canım bi sevdiğime anlatabiliyodum bütün dertlerimi ama o da olmayınca burda paylaşıp rahatlıyorum işte yoksa yicem kafayı

Selam kızlar
Sevgilimin gece 2-5 nöbeti var çok soğuk hava fırtına falan varmış orda Allah yardımcıları olsun

Hmm anladım canım.Ogretmenlıgı herkes sevmıyor işte haklısın.
Rutın gelıyor ögretmenlik.
Unıden bır arkadasım vardı .Beraber mezun olduk.Oda atandı.1sene gecmedı.Bıraktı.Bana gore degıl dedı.Mıllı egıtımın proje bolumunde avrupayı gezıyo sımdı.
Ne dıyım sende ınsallah hangı yone gıtmek ıstedıgıne karar verırsın canım.

canım ben öğretmenliği seviyorum da pek stresi kaldıramıyorum bu aralar fazla da hassasım galiba, nişanlım bi gelsin ,ben bi kavuşayım asıl ruh halime ,o zaman bakıcam bu iş beni mutlu ediyo mu etmiyo mu diye

Aynen canım ona şükür gerçi işlemiyordu artık 4 saat robot gibi alıştırdılar

benimkinin ruh hali çok fena valla donuyorum 4 saat geçmiyo hiç diyo, yatağı yüzünden beli de ağrıyomuş revire çıkarsam benim nöbetlerim de diğer 2 arkadaşımın üzerine kalıcak diyo onlara da kıyamıyo offfffff bitsin artık şu son ay gelsinler artıkkkkkk

canım ben öğretmenliği seviyorum da pek stresi kaldıramıyorum bu aralar fazla da hassasım galiba, nişanlım bi gelsin ,ben bi kavuşayım asıl ruh halime ,o zaman bakıcam bu iş beni mutlu ediyo mu etmiyo mu diye

Bence senı mutlu edıyor yanı ben öyle dusunuyorum.Ya işte anlık ya da kısa surelı bunalım bunlar.
Duzeelıcek yanı azıcık sabıırr

ankaralı kızlar hümeyra kızlar ankarada hava nasıl sevdiceğim aramadı çok merak ediyorum hep bu saatlerde eve geldiğimde felan hep arardı acaba hava çok soğuk diye gidemedimi kulubeye şimdi benim merak ettiğimi düşünüp üzülüyordur offfff yaaa bıktım bu askerlikten

Ruh haline girersek benimki de öyle
Beli çok ağrıyordu bi ara revire çıktı 2 gün istirahat verdi
Başka biri grip oldu bi hafta istirahat aldı işe bak yani
Son günler geçmiyor gibi ve bu son günlerde başlarındaki uzman çavuş kısa dönemlere daha çok yükleniyor

hepimiz bıktık heralde bu askerlikten Allah 15 ay yapanlara da onları bekleyenlere de çooookkk sabır versin

o uzman çavuşları Allah a havale ediyorum ben zaten
bu gidişle bizimkiler son güne kadar nöbet tutacaklar

o uzman çavuşları Allah a havale ediyorum ben zaten
bu gidişle bizimkiler son güne kadar nöbet tutacaklar

Öyle canım denizci oldu diye sevinirken çektikleri çile beter yani
Sevgilim keşke karacı olsaydım diyor.
Ben sizin orayı da anlatıyorum çanakkale de de böyleymiş durumlar diyorum
Sonra toptan saydırmaya başlıyor komutanlara

bende söyledim istanbul da 3 saate düşürmüşler gece nöbetlerini diye, bizde yarın gidip konuşalım bari bişeyler yaparlar belki dedi.
bekleyip görcez

bende söyledim istanbul da 3 saate düşürmüşler gece nöbetlerini diye, bizde yarın gidip konuşalım bari bişeyler yaparlar belki dedi.
bekleyip görcez

Çanakkale istanbul arasını fişekliyoruz askerleri ayaklandıralım

Akşam arkadaşımla buluştum yemek yedik. Eve geldim kafam biraz rahatladı. Konuşmak iyi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…