347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ben uyumaya gidiyorum kızlar öpüyorum hepinizi. iyi geceler
yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz......... bi bakmışız ki bitmişşş bu askerlik
off kendi dediğime kendim bile inanamadım şu anda

Bardaktan boşanırcasına yağmur var canım o yüzden gidememiştir

bana uzman çavuş demeyin bi tanesi çektirmediği kalmadı bizimkilere kısa dönem üniveriste mezunları diye.. kendisi lise mezunu yaa çatlıyor burda sizin üniversiteniz geçmez diye ezip duruyor

[video]http://www.ebrusallistore.com/index.php?do=dynamic/view&pid=58[/video]

Kızlar ebrunun 13 aralık günü karın kasları için mükemmel bi seans tavsiye ederim

Giresun'un içinde iki sokak arası
Altı kurşun attılar üç de bıçak yarası...........

Son 28 Giresun
Herkese iyi geceler keyfim yok erken yatacağım bende

yaaa ne oldu dövdüler mi yoksa

ben geçmişi okuyamadım, ne oldu canım. bi anlat

Telefonunu yakalatanlara 3 gün ceza vermişlerdir... bizim enişte bi yakınına kaçırmayı başarmış telefonu geri kalanı bende bilmiyorum

yok canım dayak falan olayı değil ama burdada açıklayamayacağım bi durum var malesef , sabah savunmasını almışlar eşimin , o da o tanıdığımızda olduğunu yazmış , ama şarj aletini buldukları için işkillenmişler illaki , tanıdığı aramışlar , o da "evet telefon bende haftasonu çıkınca kullanıyo falan" demiş , zaten kendiside askeri personel , ceza falan almaz dimi diye sormuş , onlarda yok demiş , çok şükür şimdilik atlattık gibi ama dünden beri moron gibiyim

Giresun'un içinde iki sokak arası
Altı kurşun attılar üç de bıçak yarası...........

Son 28 Giresun
Herkese iyi geceler keyfim yok erken yatacağım bende

Giresuna bile sevinmeye enerjim yok , oof ooff benimde hiç keyfim yok ama uyuyamıyorum ,acaba yatağa girip uyumayamı çalışsam ....

oy canım yaa çok geçmiş olsun aynı şeyi bende yaşadığım için seni çok iyi anlıyorummm ... Bişey olmadı çok şükür bizim de

çok geçmiş olsun canım korkmuşsunuz, ama ceza da yokmuş rahatla bak sorun yok, tabii tedirgin oluncak birşey

oy canım yaa çok geçmiş olsun aynı şeyi bende yaşadığım için seni çok iyi anlıyorummm ... Bişey olmadı çok şükür bizim de

çok geçmiş olsun canım korkmuşsunuz, ama ceza da yokmuş rahatla bak sorun yok, tabii tedirgin oluncak birşey

kızlar söylesem anlarsınız ama burda söylenmiyo herşey biliyorsunuz .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…