ankaralı kızlar hümeyra kızlar ankarada hava nasıl sevdiceğim aramadı çok merak ediyorum hep bu saatlerde eve geldiğimde felan hep arardı acaba hava çok soğuk diye gidemedimi kulubeye şimdi benim merak ettiğimi düşünüp üzülüyordur offfff yaaa bıktım bu askerlikten
Ruh haline girersek benimki de öyle
Beli çok ağrıyordu bi ara revire çıktı 2 gün istirahat verdi
Başka biri grip oldu bi hafta istirahat aldı işe bak yani
Son günler geçmiyor gibi ve bu son günlerde başlarındaki uzman çavuş kısa dönemlere daha çok yükleniyor
Akşam arkadaşımla buluştum yemek yedik. Eve geldim kafam biraz rahatladı. Konuşmak iyi geliyor.
Gözün aydın canım benim
Canım benim çok geçmiş olsun sevindim telefonu halletmenize
sağolun fıstıklarr , canım çok sıkkın, anlatamayacağım olaylar oldu , Allahtan şuan bi sıkıntı yok gibi ama eşim ve ben çok korktuk
askerlik bit artık yaa biittttt !!!!!!!!!!!!
sağolun fıstıklarr , canım çok sıkkın, anlatamayacağım olaylar oldu , Allahtan şuan bi sıkıntı yok gibi ama eşim ve ben çok korktuk
askerlik bit artık yaa biittttt !!!!!!!!!!!!
ben geçmişi okuyamadım, ne oldu canım. bi anlat
yaaa ne oldu dövdüler mi yoksa
ben geçmişi okuyamadım, ne oldu canım. bi anlat
Telefonunu yakalatanlara 3 gün ceza vermişlerdir... bizim enişte bi yakınına kaçırmayı başarmış telefonu geri kalanı bende bilmiyorum
Giresun'un içinde iki sokak arası
Altı kurşun attılar üç de bıçak yarası...........
Son 28 GiresunHerkese iyi geceler keyfim yok erken yatacağım bende
yok canım dayak falan olayı değil ama burdada açıklayamayacağım bi durum var malesef , sabah savunmasını almışlar eşimin , o da o tanıdığımızda olduğunu yazmış , ama şarj aletini buldukları için işkillenmişler illaki , tanıdığı aramışlar , o da "evet telefon bende haftasonu çıkınca kullanıyo falan" demiş , zaten kendiside askeri personel , ceza falan almaz dimi diye sormuş , onlarda yok demiş , çok şükür şimdilik atlattık gibi ama dünden beri moron gibiyim
yok canım dayak falan olayı değil ama burdada açıklayamayacağım bi durum var malesef , sabah savunmasını almışlar eşimin , o da o tanıdığımızda olduğunu yazmış , ama şarj aletini buldukları için işkillenmişler illaki , tanıdığı aramışlar , o da "evet telefon bende haftasonu çıkınca kullanıyo falan" demiş , zaten kendiside askeri personel , ceza falan almaz dimi diye sormuş , onlarda yok demiş , çok şükür şimdilik atlattık gibi ama dünden beri moron gibiyim
oy canım yaa çok geçmiş olsun aynı şeyi bende yaşadığım için seni çok iyi anlıyorummm ... Bişey olmadı çok şükür bizim de
çok geçmiş olsun canım korkmuşsunuz, ama ceza da yokmuş rahatla bak sorun yok, tabii tedirgin oluncak birşey
özelden yaz bana canım merak ettimkızlar söylesem anlarsınız ama burda söylenmiyo herşey biliyorsunuz .....
ben girdim valla uyumak istiyorum dün 3te uyumustumGiresuna bile sevinmeye enerjim yok , oof ooff benimde hiç keyfim yok ama uyuyamıyorum ,acaba yatağa girip uyumayamı çalışsam ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?