347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Allah hepimize en başta onlara güç versin inşallah... Peki küçük bir paket kurabiye yapıp yollayabilir miyim sizce? tüm koğuş en azından yerler böyle birşey yapabiliyor muyum acaba?

yap canım tabi ne ıstersen yolla onun sevdiği buskivi şeker ne varsa koy yolla çok mutlu oluyor valla ben mektup falan da yazdım okumuyorlar kutunun içine bakiyorlar sonra mektuba imm bu özelmis deyip verdi komutan canım a

yap canım tabi ne ıstersen yolla onun sevdiği buskivi şeker ne varsa koy yolla çok mutlu oluyor valla ben mektup falan da yazdım okumuyorlar kutunun içine bakiyorlar sonra mektuba imm bu özelmis deyip verdi komutan canım a

aaa öyle dışardan da bisküvi gibi şeyler yollayabiliyor muyum istediği herhangi birşeyi? ozaman süper bişi demelerinden korkuyordum bende

Hayat benden çaldığın uykuyu fazlasıyla geri alacağım. 35 gün sonra bugün sarılıp uyuyacağım bitaneme. Ohh ohh ohh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…