küstüm hıh, hümeyra sana da küstüm forum içinde özelden özele konuşulmazbende merak ettim, hatta çatladım
hehehee aynen canım bende şimdi okudumvalla bende merak ettim
inşallah :-Günaydınnn ŞAFAK:27
çok az kaldı kızlar biraz daha sabır,
haftaya bugün Allah in izniyle 10 lara gececegiz !
inşallah :-- - -(
herkese günaydınnnn
Camdan dışarı baktım Ankara geceden beri aralıksız yağmur yağıyor...
istanbulda kar var yaşasınnn
kusum ne yasasini((
donarak olucez:)
arabanin on yan arka tum camlari buzsabah yoldayken bende isyan ediyodum servisi beklerken parmaklarım dondu resmenn çok soğuktu :)
ama şimdi sıcaktayım ya camdan dışarı bakınca yerleri beyaz görmek çok mutlu ediyo :)) akşam dönüş yolunda yine isyana bağlarım kuşum :)
arabanin on yan arka tum camlari buz
ben de israrla cozulmelerini bekliormkazasiz belasiz varsam ii
buralardada kimsecikler yokmuş ama kızlar size bişey danışıcam.
benim sevgilim biraz geri kafalı :))
evlenince ben mutfağa girmem ev işlerine yardım etmem bunlar kadının işi diyor.
buda açıkcası benim sinirimi bozuyo çünkü ikimizde çalışıyoruz ve ben bukadar şeyin altından kalkamam. bu düşüncesi beni evlilikten soğutuyo çnkü hayatımda ev işi yapmış bi insan değilim bide hem çalışıp hem bukadar şeyin altından nasıl kalkıcam?
sizin nişanlılarınız/eşleriniz bu konuda nasıllar?? bitek benim sevgilimmi böyle odun acaba
bu arada facebooktan bırbırınızı eklediğiniz hiç oldumu bende isteyeni ekleyebilirim şayet bnm hoşuma giderdi
hepimiz iyi kaçık olduk haaa.... benimki de askeriyeden kaçmak istiyormuş
Günaydın canlarım.
Nikitammm son günlerde yalnız bırakma bizi, hep gel böyle.
Canım son yorumunu da okudum ona göre yazıyorum. Bak seni denemiş ne güzel ama benim nişanlım bu konularda odun demeyim de beceriksiz. İki kardeşler ve küçük olan o, abisinden daha düşkünler ona. 29 yaşında ama hala annesi suyunu getirir, annesi önüne hazırlar.
Ben konuştum evlenince annen olmayacak dedim. Bende çalışacaksam elbet yardımcı olacağız birbirimize. Zaten ütüydü, temizlikti istemiyorum ondan sadece derli toplu olsun dağınık olmasın yeterli. Yani bana fazladan iş çıkarmasın ben zaten her hafta yardımcı alacağım evime.
Bir de siz siz olun kızlar yardım istediğinde yapamıyorsun bırak demeyin hep onu teşvik edin. Aşkım benden iyi yapıyorsun valla helal olsun gibi. Birgün yemek masasını silmek için bez veririm eline, bir gün salatalık domates, bir gün salata, bir gün vileda derken ben yardımcıyı bırakır bizimkini alırım yerine.
Çoğu kişiyle ekleştik ki biz.
Bizimkide izin kulanıcam dedi dün, son yaşanılan olaylar yüzünden. Delirme senin gelmen bir şeyi değiştirmicek dedim.
Canım son yorumunu da okudum ona göre yazıyorum. Bak seni denemiş ne güzel ama benim nişanlım bu konularda odun demeyim de beceriksiz. İki kardeşler ve küçük olan o, abisinden daha düşkünler ona. 29 yaşında ama hala annesi suyunu getirir, annesi önüne hazırlar.
Ben konuştum evlenince annen olmayacak dedim. Bende çalışacaksam elbet yardımcı olacağız birbirimize. Zaten ütüydü, temizlikti istemiyorum ondan sadece derli toplu olsun dağınık olmasın yeterli. Yani bana fazladan iş çıkarmasın ben zaten her hafta yardımcı alacağım evime.
Bir de siz siz olun kızlar yardım istediğinde yapamıyorsun bırak demeyin hep onu teşvik edin. Aşkım benden iyi yapıyorsun valla helal olsun gibi. Birgün yemek masasını silmek için bez veririm eline, bir gün salatalık domates, bir gün salata, bir gün vileda derken ben yardımcıyı bırakır bizimkini alırım yerine.
yani canım bilmiyolarsada zamanla öğrenicekler yapa yapa :))
dün dediki hadi şanslısın ben biliyorum az çok yemek bulaşığı ya bilmeseydim ozaman napıcaktın dedi. bende birlikte öğrenirdik dedim :)) ben şuana kadar hayatımda ne yemek yaptım ne temizlik yaptım. oda bende öğrenicez zamanla. kimse annesinin karnında öğrenmiyor bu işleri :)
valla tripliicim sen yolunu bulmuşsun eşine iyi iş yüklicen aman yapsınlar tabi ellerine mi batar ben dıorum her şey elinden gelio annene yardm ediosun banada eidcen dıorum ben seni nie alıorum ozaman dio ahhah dalga gecıo tabi bnmle..
siz çoğu kişiyle ekleştnz bnm başım kelmi kimse beni istemiomu ki ya
Yok canım sen sonradan geldiğin için. Biz başlarda eklemiştik hep isteyenlerle. Özel mesajla ekleşiyoruz. :)
Bu arada seninki annesine yardım ediyor, bizimki hiç bir şey yapmıyor. Eğer annesi evde yoksa yemek ısıtayımda yiyeyim yapmaz, gider dışarda yer. Yani benim işim sizden çok daha zor ama bende zoru severim.
Günaydınn kızlaarr yemek konusunda aynıyız bubble al benden de okadar yani söylediklerinle aynıyım öğrenirz ya nolcaakevde annesine yardım ettiği gibi banada edilecek dile getirmedk bu konuyu hiç ama yapar yapar
Yemek yapmak zor değil bence kızlar aksine ben hoşlanıyorum ama evde yapıyor muyum hayır bir ara annem yoktu o zaman çok yapmıştım. Yıl 2009'du yanılmıyorsam bizimkinede yazıyordum aşkım bugün şunu yaptım çok beğendiler falan diye.
Yemek yapmaktan korkmayın yani internete yazınca beğendiğiniz tarifleri yazın bir deftere. Zaten bir kaç kere yapınca bakmaya bile gerek kalmıyor, çoğu yemekte birbirine benziyor. Ben balayından döndükten sonra ilk ne pişiririm acaba diye düşünüyorum mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?