347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

inşallah :----(
herkese günaydınnnn
Camdan dışarı baktım Ankara geceden beri aralıksız yağmur yağıyor...

İstanbul'da da sulu kar yağîyor ama arabaların üzeri beyaz beyaz olmaya başladı bile,havalar iyice soğudu benim askerim Erzurumda,-25 derecelerde soguklarla boğuşuyor Hemen gelsinler artık ya çok zor şartlardalar

vee safagim 26!
2. memleketim canim sehrim eses deyiz bgn :)
cok ozledm gel artik koriiiii
buz gibi van dan sicacik evimize donnn
gidip alicam artik yeter hadi bu kdr deyip az kaldi :))))

simdiden guzel persembe
hayirli cuma
mutlu h sonlari kizlar
istanbul un bulgaristan il sinirinda da kar var
ve ben ise degil tekrar yataga girmek istyrm
mucxx

günaydın kızlarrr.
Şafak:30 Hakkari
Buarada kızlar dün anlattığım konuda sevgilim benim tepkimi ölçmek için öyle söylemiş.
Gerçi ben seviniceğime sen beni nasıl denersin diye baya bağırdım kavga ettik teli küs kapadık ama yatmadan önce birinden telefon bulmuş aradı özür diledi ben seni başımın tacı yaptım hiç yardım etmemezlik yaparmıyım dedi barıştık

kusum ne yasasini ((
donarak olucez:)

sabah yoldayken bende isyan ediyodum servisi beklerken parmaklarım dondu resmenn çok soğuktu :)
ama şimdi sıcaktayım ya camdan dışarı bakınca yerleri beyaz görmek çok mutlu ediyo :)) akşam dönüş yolunda yine isyana bağlarım kuşum :)

arabanin on yan arka tum camlari buz
ben de israrla cozulmelerini bekliorm kazasiz belasiz varsam ii

Günaydın canlarım.

Nikitammm son günlerde yalnız bırakma bizi, hep gel böyle.

Canım son yorumunu da okudum ona göre yazıyorum. Bak seni denemiş ne güzel ama benim nişanlım bu konularda odun demeyim de beceriksiz. İki kardeşler ve küçük olan o, abisinden daha düşkünler ona. 29 yaşında ama hala annesi suyunu getirir, annesi önüne hazırlar.

Ben konuştum evlenince annen olmayacak dedim. Bende çalışacaksam elbet yardımcı olacağız birbirimize. Zaten ütüydü, temizlikti istemiyorum ondan sadece derli toplu olsun dağınık olmasın yeterli. Yani bana fazladan iş çıkarmasın ben zaten her hafta yardımcı alacağım evime.

Bir de siz siz olun kızlar yardım istediğinde yapamıyorsun bırak demeyin hep onu teşvik edin. Aşkım benden iyi yapıyorsun valla helal olsun gibi. Birgün yemek masasını silmek için bez veririm eline, bir gün salatalık domates, bir gün salata, bir gün vileda derken ben yardımcıyı bırakır bizimkini alırım yerine.

bu arada facebooktan bırbırınızı eklediğiniz hiç oldumu bende isteyeni ekleyebilirim şayet bnm hoşuma giderdi

Çoğu kişiyle ekleştik ki biz.

hepimiz iyi kaçık olduk haaa.... benimki de askeriyeden kaçmak istiyormuş

Bizimkide izin kulanıcam dedi dün, son yaşanılan olaylar yüzünden. Delirme senin gelmen bir şeyi değiştirmicek dedim.

Son düzenleme:
herkese günaydınlarrr istanbul buzzzzz oldu hava fena elelrim dondu burnum dondu be işe gelecem die neyse şükür ki şimdi sıcaktayım ohhhh

akşaam herkes bunalım moda girmiş ben her akşam fenayım ya askerim bi gelse artık çokkk özledim kokusunu ben onun

neyse ki nöbet tutmuo allah askerleriize kolaylık versin bnmki karakolda tek kısa dönem nöbet listesini o hazırlıo komutanı ona hiç nöbet tut demedi içerde sıcacık yerde sabah8 aksam 8 çalışıo o yönden rahatım inşlllahh son günler sizinkilerde nöbetten düşerde misafir asker gibi yaparlarrr rahat rahtt allah büyük

valla tripliicim sen yolunu bulmuşsun eşine iyi iş yüklicen aman yapsınlar tabi ellerine mi batar ben dıorum her şey elinden gelio annene yardm ediosun banada eidcen dıorum ben seni nie alıorum ozaman dio ahhah dalga gecıo tabi bnmle..

siz çoğu kişiyle ekleştnz bnm başım kelmi kimse beni istemiomu ki ya

yani canım bilmiyolarsada zamanla öğrenicekler yapa yapa :))
dün dediki hadi şanslısın ben biliyorum az çok yemek bulaşığı ya bilmeseydim ozaman napıcaktın dedi. bende birlikte öğrenirdik dedim :)) ben şuana kadar hayatımda ne yemek yaptım ne temizlik yaptım. oda bende öğrenicez zamanla. kimse annesinin karnında öğrenmiyor bu işleri :)

öğrenirsnz tabiki çokta zevkli olur beraber öğrenmeniz:)

Günaydınn kızlaarr yemek konusunda aynıyız bubble al benden de okadar yani söylediklerinle aynıyım öğrenirz ya nolcaak evde annesine yardım ettiği gibi banada edilecek dile getirmedk bu konuyu hiç ama yapar yapar

Yok canım sen sonradan geldiğin için. Biz başlarda eklemiştik hep isteyenlerle. Özel mesajla ekleşiyoruz. :)

Bu arada seninki annesine yardım ediyor, bizimki hiç bir şey yapmıyor. Eğer annesi evde yoksa yemek ısıtayımda yiyeyim yapmaz, gider dışarda yer. Yani benim işim sizden çok daha zor ama bende zoru severim.

hmm ben topic açıldıktan 20 gün sonra falan geldim dogrudur herkese bana msj atsın ben ekleyim

benim ki eder yardım yaa her şey elinden gelio maşallah bi yemek yapmaı bilmez üniv. istanbulda okudugu için hiç yalnz kalmadı öğrenemedi o yüzden ama problem değil ben yaparm yemekleri başarılıyımdır

Yemek yapmak zor değil bence kızlar aksine ben hoşlanıyorum ama evde yapıyor muyum hayır bir ara annem yoktu o zaman çok yapmıştım. Yıl 2009'du yanılmıyorsam bizimkinede yazıyordum aşkım bugün şunu yaptım çok beğendiler falan diye.

Yemek yapmaktan korkmayın yani internete yazınca beğendiğiniz tarifleri yazın bir deftere. Zaten bir kaç kere yapınca bakmaya bile gerek kalmıyor, çoğu yemekte birbirine benziyor. Ben balayından döndükten sonra ilk ne pişiririm acaba diye düşünüyorum mesela.

evet yemek yapmak cok zevkli bende evde pek yapmam ama fırsat buldukca yaparım sadece hamur işinden anlamam bizim göçmenlern hamur işi meşhurdur ama beceremıorum hamur fobim var ellerimi süremiom allah affetsin zeytnyaglıları cok guzel yaparım namnam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…