vee safagim 26!
2. memleketim canim sehrim eses deyiz bgn :)
cok ozledm gel artik koriiiii
buz gibi van dan sicacik evimize donnn
gidip alicam artik yeter hadi bu kdr deyip az kaldi :))))
simdiden guzel persembe
hayirli cuma
mutlu h sonlari kizlar
istanbul un bulgaristan il sinirinda da kar var
ve ben ise degil tekrar yataga girmek istyrm
mucxx
Kızlar ben neden kilo veremiyorum yaa 20 günde 2,5 kilo verdim 64te tikandim kaldım dikkat de ettiğim halde hala 64üm anlamadim... böyle tikaniklik oluyor mu sizde de???
Kızlar ben neden kilo veremiyorum yaa 20 günde 2,5 kilo verdim 64te tikandim kaldım dikkat de ettiğim halde hala 64üm anlamadim... böyle tikaniklik oluyor mu sizde de???
Bi de şöyle durum var ben 3-4 senedir hiç 65 in altına inmedim o yüzden mi zorlanıyor acaba vücudumCanım kilo almak kolay ama vermek zor.
Sabret pes etme bi durgunluk evresi illaki olur. Eğer hızlı verdiysen bu 2.5 kiloyu yüksek ihtimal ödem atmışsındır sen
pes etmemmm canım gelene kadar 62yi görmek istiyorummmCanim direnc gosteriyo su anda kilon sana.korumaya aliyor kendi i vucut.
bu hafta veremedin misal.haftaya sayet bu sekilde kararli gidip bozmazsan 1kiloya yakin gider toplamda 3bucuk 4 gider buda aylik ideal kilo olur.
ben yarin tartilicam bakalim.ilk haftanin skoru ne olacak
bende artık yavaş yavaş öğrenmek istiyorum yemek yapmayıı internetten tariflere bakarak öğreneceğim :)
Hümeyracım kilon takılmıştır üzünle verirsin devam et diyete
Kar kocaman kocaman yağmaya başladı çok tatlı yağıyoo :))
Yok canım sen sonradan geldiğin için. Biz başlarda eklemiştik hep isteyenlerle. Özel mesajla ekleşiyoruz. :)
Bu arada seninki annesine yardım ediyor, bizimki hiç bir şey yapmıyor. Eğer annesi evde yoksa yemek ısıtayımda yiyeyim yapmaz, gider dışarda yer. Yani benim işim sizden çok daha zor ama bende zoru severim.
bende artık yavaş yavaş öğrenmek istiyorum yemek yapmayıı internetten tariflere bakarak öğreneceğim :)
Hümeyracım kilon takılmıştır üzünle verirsin devam et diyete
Kar kocaman kocaman yağmaya başladı çok tatlı yağıyoo :))
yapar kusum yapar sen merak etme...
kori de evlenmeden once hic bsy yapmazmis
simdi ben isten geliorm yorgun onu goruyo beraber girioruz mutfaa salatayi o yapar makarna varsa mutlaka sosu kendi yapar:)
sofrayi kurar..
temizlik yapiosak yerleri vileda ile silme onun gorevidir :)
zaten kadin gelio temizlige haftada 1 ama yemek yaparken mutfak yine de silmek istio
ben sofrayi toplar makineye yerlestririm o da siler :) masanin altini sarjli suprgeyle supurur:)
hatta ayakli sarjli supurge aldik baya bo eglenio onu yaparken :) kendi secti
burda da kar fırtınası vaaar belki erken gönderirler bizii
geçen sene birkaç kere erken bitmişti mesai yoğun kar yağışından
çooook souuuukkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?