347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Günaydın kızlar gece askerimi nöbette yalnız bırakmadım ondan bu saatte anca uyandım.
İstanbul a kar yağdı demek bu çok kötü oldu şimdi yolları tuzlamaya başlamışlardır askerler

oooooo nikita hanım hoş geldin
cin gibisin bi görünüp bi kayboluyorsun
terk etme kız buraları

Benim.kuzenimim eşi yapıyor valla... o süpürüyor mesela.kuzenim siliyor ikisi de.muhendis çok yoğun çalışıyorlar bi de.şimdi bebek de geldi herşey yardımcı masallah Allah razı olsun

Sevgilim yardım eder bana ev işlerinde bi tek çamaşır makinesini kullanmayı bilmiyordu onu da askerde öğrendi
Mutfakta yemek hazırlarken o salata yapar sofrayı kurar falan.. O konu da Allah'tan sıkıntım yok benim birbirimize yardımcıyız

Kızlar ben neden kilo veremiyorum yaa 20 günde 2,5 kilo verdim 64te tikandim kaldım dikkat de ettiğim halde hala 64üm anlamadim... böyle tikaniklik oluyor mu sizde de???

Kızlar ben neden kilo veremiyorum yaa 20 günde 2,5 kilo verdim 64te tikandim kaldım dikkat de ettiğim halde hala 64üm anlamadim... böyle tikaniklik oluyor mu sizde de???

Canım kilo almak kolay ama vermek zor.
Sabret pes etme bi durgunluk evresi illaki olur. Eğer hızlı verdiysen bu 2.5 kiloyu yüksek ihtimal ödem atmışsındır sen

Canim direnc gosteriyo su anda kilon sana.korumaya aliyor kendi i vucut.
bu hafta veremedin misal.haftaya sayet bu sekilde kararli gidip bozmazsan 1kiloya yakin gider toplamda 3bucuk 4 gider buda aylik ideal kilo olur.

ben yarin tartilicam bakalim.ilk haftanin skoru ne olacak

bende artık yavaş yavaş öğrenmek istiyorum yemek yapmayıı internetten tariflere bakarak öğreneceğim :)

Hümeyracım kilon takılmıştır üzünle verirsin devam et diyete

Kar kocaman kocaman yağmaya başladı çok tatlı yağıyoo :))

pes etmemmm canım gelene kadar 62yi görmek istiyorummm

ben giriyorum yavaş yavaş mutfağa düğüne 5 ay kaldı sonra aç kalacagiz karı koca

yapar kusum yapar sen merak etme...
kori de evlenmeden once hic bsy yapmazmis
simdi ben isten geliorm yorgun onu goruyo beraber girioruz mutfaa salatayi o yapar makarna varsa mutlaka sosu kendi yapar:)
sofrayi kurar..
temizlik yapiosak yerleri vileda ile silme onun gorevidir :)
zaten kadin gelio temizlige haftada 1 ama yemek yaparken mutfak yine de silmek istio
ben sofrayi toplar makineye yerlestririm o da siler :) masanin altini sarjli suprgeyle supurur:)
hatta ayakli sarjli supurge aldik baya bo eglenio onu yaparken :) kendi secti

burda da kar fırtınası vaaar belki erken gönderirler bizii
geçen sene birkaç kere erken bitmişti mesai yoğun kar yağışından
çooook souuuukkkk

ayy inşallah benimki de yapar.. aslında hamarattir şehir dışında okuduğu için herşeyi bilir ama eve dönünce iki kız kardeş bi de anne olunca hep hizmet görüyor beyfendi iyi alıştı.. hizmet ister ama kendisi de yapar gibi geliyor... mesela eniştem de öyledir sabah kalkar kahvaltiyi hazırlar falan ama yeri gelince dr dört dörtlük hizmet bekler

Kizlarr yemek konusu acilmis.
temizlik yapmaktan cok hoslanmasam da yemek yapma mutfak knusunda cok iyiyimdir.
her tyrlu sebze tavuk et yemegini lezzetli yaptiim soylenir.pilavi dahi olcusuz yaparim:)
bizimki ilk defa yumurtali ispanak yemis.dun diyor donunce sen yapta elinden lezzetli bi ispanak yiyim:) normalde sebze yemegi hic sevmez.etcildir.benimde etle aram cok yoktur.
tarifl paylasirizz.
kolay,lezzetli,misafirede cikabilen guzel tarifler misal.
kek kurabiyede iyi degilim ama.yapasin gelmiyor onlari.
tek basima yemek yaptigim cin corba cesidi konusunda ihtisas yaptim artik:))

ev isi konusunda mumkunse isime karismasin:)
hele yemek yaparken asla.
ev iside yapmasin.biraz arizayim bu konuda.yapsa bile ustunden bide ben supururum eminim.
bana yapacagi en buyuk yardim yemekten sonra bulasiklari sudan gecirip makinaya koymasidir birde bakkal maket islerinde getir goture baksin yeter

günaydın kızlar nasılsınız birkaç gündür takip etmeye çalışıyorum ama yazamıyorum regl zamanım çok zor geçiyo malesef bu arada bursada beyaza büründü çok güzel yağıyo kar

arkadaslar daha dün üye oldum inanin beklemek cok zor ve 8 aylık oglumla beklıyorum şanlıurfada asker geliceği gunu iple değil halatla çekiyorum ((((((((((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…