arkadaslar daha dün üye oldum inanin beklemek cok zor ve 8 aylık oglumla beklıyorum şanlıurfada asker geliceği gunu iple değil halatla çekiyorum((((((((((((((((
arkadaslar daha dün üye oldum inanin beklemek cok zor ve 8 aylık oglumla beklıyorum şanlıurfada asker geliceği gunu iple değil halatla çekiyorum((((((((((((((((
yapar kusum yapar sen merak etme...
kori de evlenmeden once hic bsy yapmazmis
simdi ben isten geliorm yorgun onu goruyo beraber girioruz mutfaa salatayi o yapar makarna varsa mutlaka sosu kendi yapar:)
sofrayi kurar..
temizlik yapiosak yerleri vileda ile silme onun gorevidir :)
zaten kadin gelio temizlige haftada 1 ama yemek yaparken mutfak yine de silmek istio
ben sofrayi toplar makineye yerlestririm o da siler :) masanin altini sarjli suprgeyle supurur:)
hatta ayakli sarjli supurge aldik baya bo eglenio onu yaparken :) kendi secti
Kizlarr yemek konusu acilmis.
temizlik yapmaktan cok hoslanmasam da yemek yapma mutfak knusunda cok iyiyimdir.
her tyrlu sebze tavuk et yemegini lezzetli yaptiim soylenir.pilavi dahi olcusuz yaparim:)
bizimki ilk defa yumurtali ispanak yemis.dun diyor donunce sen yapta elinden lezzetli bi ispanak yiyim:) normalde sebze yemegi hic sevmez.etcildir.benimde etle aram cok yoktur.
tarifl paylasirizz.
kolay,lezzetli,misafirede cikabilen guzel tarifler misal.
kek kurabiyede iyi degilim ama.yapasin gelmiyor onlari.
tek basima yemek yaptigim cin corba cesidi konusunda ihtisas yaptim artik:))
ev isi konusunda mumkunse isime karismasin:)
hele yemek yaparken asla.
ev iside yapmasin.biraz arizayim bu konuda.yapsa bile ustunden bide ben supururum eminim.
bana yapacagi en buyuk yardim yemekten sonra bulasiklari sudan gecirip makinaya koymasidir birde bakkal maket islerinde getir goture baksin yeter
Keşke İzmir'e de yağsa kızlar keşke geçen sene bir gün sabah işe gelirken yağmıştı ve nasıl güzeldi Kordon ama biraz tuttu sonra eridi hemen.
Benim arkadaşım var mersinli :) üni 1.sınıftayız kar yağmaya başladı bi sevindi bi sevindi tabi 20 yaşına gelip de ilk defa kar görünce öyle oldu... 4sene boyunca her kar da çocuk gibi dışarı çıkıp kar oynardık... dondu burda dondu kabanı yoktu onunşimdi mezun olduk gitti ya geçen arkadaşımızın düğünü için geldi işte annesigile ben ankarayı özlemişim gelmiyorum diyordu
bende üniv.giderken bir arkadasımız vardı izmirliydi o da daha önce hiç kar görmemiş.ilk kar yağdığında cocuk gibi sevinmişti hiç unutmam her kar yağdığında onu anımsarım.
Bende aynen canım öyle.... moralim bozuk zaten kilom takıldı kaldı..
Benim arkadaşım var mersinli :) üni 1.sınıftayız kar yağmaya başladı bi sevindi bi sevindi tabi 20 yaşına gelip de ilk defa kar görünce öyle oldu... 4sene boyunca her kar da çocuk gibi dışarı çıkıp kar oynardık... dondu burda dondu kabanı yoktu onunşimdi mezun olduk gitti ya geçen arkadaşımızın düğünü için geldi işte annesigile ben ankarayı özlemişim gelmiyorum diyordu
bende üniv.giderken bir arkadasımız vardı izmirliydi o da daha önce hiç kar görmemiş.ilk kar yağdığında cocuk gibi sevinmişti hiç unutmam her kar yağdığında onu anımsarım.
şekerler napıyorsunuz bugün çok yoğundu işlerim adliyeye vs.. gittim duruşma vardı hava buz totom dondu yahuuu
8 günde 3 kilo vermişim hiç normal değilaskımda ordan soruyo iyi besleniyorsun değil mi diye beyaz yalan söylüyorum, ama elimden birşey gelmiyor, hiç iştahım yok
Hahahahah...Bende öyleyim ki hatta tüm İzmir'liler öyle hatırlayanlar vardır belki geçen sene herkes fotoğraf çekilmişti. İzmir'den kar görüntüleri paylaşmıştı. 1 günlük bile olsa keşke buraya da yağsa.
Hahahahah...Bende öyleyim ki hatta tüm İzmir'liler öyle hatırlayanlar vardır belki geçen sene herkes fotoğraf çekilmişti. İzmir'den kar görüntüleri paylaşmıştı. 1 günlük bile olsa keşke buraya da yağsa.
vucut direnc gösteriyordur canım.bu sekilde durma dönemi gecince tekrardan hızlı bir kilo verirsin.azıcık sabır ben tartılmadım se şimdi tartıyıda aldın ya gidip gelip tartılma moralini bozma.
canım 8günde 3kilo cok anormal dikkat et hasta olursun yaaa
evet evet ben hatırlıyorum ne cok sevinmişti milletkız kar yağsa heryer kar olsa siz yapamazsınız alıskın değilsiniz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?