347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

arkadaslar daha dün üye oldum inanin beklemek cok zor ve 8 aylık oglumla beklıyorum şanlıurfada asker geliceği gunu iple değil halatla çekiyorum ((((((((((((((((

hoşgeldin canım aramıza :) evet hepimiz aynıyız, şafak kaç peki?
burada konuşarak zaman geçiyor aslında biraz, en önemlisi moralleri yüksek tutmak :)

bu büyüksehirlerde kar hep sorun oldu yaaa bizde keske erken cıksak daha cokk uzun yolum var benim.

arkadaslar daha dün üye oldum inanin beklemek cok zor ve 8 aylık oglumla beklıyorum şanlıurfada asker geliceği gunu iple değil halatla çekiyorum ((((((((((((((((

hosgeldin canımm.bebiş olunca daha zor olur gibi.ne kadar kaldı sizin.

Keşke İzmir'e de yağsa kızlar keşke geçen sene bir gün sabah işe gelirken yağmıştı ve nasıl güzeldi Kordon ama biraz tuttu sonra eridi hemen.

Canım bende cuma günleri yarım gün yardımcı alacağım, haftasonu temizlikle uğraşmak istemiyorum.

Bende hep vereceğim eline bir şeyler ufak tefek öğrenecek hayat müşterek.

Canım bence ufak tefek ver eline birşeyler beğenmesen bile yaptığını, takdir et ve sonra o görmeden olmadıysa üstünden geçersin. Bizim kadar becerikli olmalarını beklemiyoruz ama bir balkon yıkasın, bir salata yapsın. Yemeğini kendi ısıtıp yesin ben yokken bir yumurta kırabilsin. Ortalığı dağıtmasın. Kirlilileri kirli sepetine atsın. Çıkardıklarını assın, öyle ortaya atmasın. Çıktığı odaların ışıklarını kapatsın. Bunları yapmayan erkekler var çünkü biri de benim nişanlım. Tatilde bol bol bunlar için söylendim ama evlenince güzellikle yaptırmayı düşünüyorum.

Keşke İzmir'e de yağsa kızlar keşke geçen sene bir gün sabah işe gelirken yağmıştı ve nasıl güzeldi Kordon ama biraz tuttu sonra eridi hemen.

Benim arkadaşım var mersinli :) üni 1.sınıftayız kar yağmaya başladı bi sevindi bi sevindi tabi 20 yaşına gelip de ilk defa kar görünce öyle oldu... 4sene boyunca her kar da çocuk gibi dışarı çıkıp kar oynardık... dondu burda dondu kabanı yoktu onun şimdi mezun olduk gitti ya geçen arkadaşımızın düğünü için geldi işte annesigile ben ankarayı özlemişim gelmiyorum diyordu

keşke burayada kar yağsaa. hava felaket soğuk. az önce çamaşır astım balkona mont giyip başımıda örttüm donucaktım az kalsınn o derece

bende üniv.giderken bir arkadasımız vardı izmirliydi o da daha önce hiç kar görmemiş.ilk kar yağdığında cocuk gibi sevinmişti hiç unutmam her kar yağdığında onu anımsarım.

kızlarrr face eklemelerden bahsetmişsinizz. bende birtek tiriplii eklii. benide ekleyin. 1 ay sonra uzun bi süre uğramazsınız buralara. iletişim kopmasın. birbirimizin güzel günlerini görelim

8 günde 3 kilo vermişim hiç normal değil askımda ordan soruyo iyi besleniyorsun değil mi diye beyaz yalan söylüyorum, ama elimden birşey gelmiyor, hiç iştahım yok

şekerler napıyorsunuz bugün çok yoğundu işlerim adliyeye vs.. gittim duruşma vardı hava buz totom dondu yahuuu

bende üniv.giderken bir arkadasımız vardı izmirliydi o da daha önce hiç kar görmemiş.ilk kar yağdığında cocuk gibi sevinmişti hiç unutmam her kar yağdığında onu anımsarım.

Hahahahah... Bende öyleyim ki hatta tüm İzmir'liler öyle hatırlayanlar vardır belki geçen sene herkes fotoğraf çekilmişti. İzmir'den kar görüntüleri paylaşmıştı. 1 günlük bile olsa keşke buraya da yağsa.

Son düzenleme:
8 günde 3 kilo vermişim hiç normal değil askımda ordan soruyo iyi besleniyorsun değil mi diye beyaz yalan söylüyorum, ama elimden birşey gelmiyor, hiç iştahım yok

canım 8günde 3kilo cok anormal dikkat et hasta olursun yaaa

evet evet ben hatırlıyorum ne cok sevinmişti millet kız kar yağsa heryer kar olsa siz yapamazsınız alıskın değilsiniz ya

canım 8günde 3kilo cok anormal dikkat et hasta olursun yaaa

evet evet ben hatırlıyorum ne cok sevinmişti millet kız kar yağsa heryer kar olsa siz yapamazsınız alıskın değilsiniz ya

farkındayım canım günde tek öğün ve meyve yiyebiliyorum resmen. zorluyorum ama midem almıyo cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…