347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

farkındayım canım günde tek öğün ve meyve yiyebiliyorum resmen. zorluyorum ama midem almıyo cidden

dikkat et canım zorla da olsa ye.keske azıcıkta benim midem almasa ya
Yokkk tartılmayacağım canım pazattesi ye kadar binmek yok tartıya

yok canım moralimi bozmamak için son güne kadar cıkmıyorum.

Kızlar bende farklı gelişmeler var bu arada.

Birazdan annem kayınvalidemleri arayacak müsaitseniz cumartesi size gelmek istiyoruz, biraz konuşalım diyecek.

Aslında babaanne aranacaktı ama sorun anne tarafından çıktığı için onların yanında zor durumda kalsın kayınvalidesine istemedik ama daha ciddi bir ortam olurdu ama ben yine onların yanında üzülsün istemedim.

Annem benim üzüldüğümü gördükçe, kilo vermeyede başladım iyice çok üzülüyor bu duruma o yüzden artık el atma gereği duydu.

Böylesi çok daha iyi olucak...

en iyisi canım gidip konuşunn tabi
sende üzme kendini bak nişanlında üzülüyordur oralarda

kızlarr bugün diyeti boşverinn miss gibi ıslak kek yaptımm çayda varr hadi buyrun yemeğee.

ayyy rejim kırıcı senii

konusulsun tabi canım biran önce halledilsin gittikçe daha da olay büyür yoksa

Kayınvalidem telefonlarına çıkmıyorum diye çok üzülüyormuş zaten beni dün yine komşusu aradı. Tansiyonları çıktı kadının üzüntüden, aç telefonlarını dedi. İnan ki hepsi senin tarafında, ev yerleştirilmesine bile gitmedi. Cephe aldılar artık onlarda sana böyle yapıldığı için dedi. Şu düğün bir geçsin bak gör hiç bir şey eskisi gibi olmayacak bak ben diyorum yakınlarındayım bizzat görüyorum herşeyi dedi.

Yarın düğün var inşallah kıyamet denilen saçmalık gerçek olurda bunların düğüne kopar.

7 yıldır birlikte olduğu çocuk basar düğünü de ağzına geleni sayar döker rezil olduğuyla kalır o kötü kuzen. İyice gölge düşürür düğününe. Kimse için böyle düşüncelere kapılmadım bugüne kadar ama böyle insanlara tahammülüm yok.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…