farkındayım canımgünde tek öğün ve meyve yiyebiliyorum resmen. zorluyorum ama midem almıyo cidden
Yokkk tartılmayacağım canım pazattesi ye kadar binmek yok tartıya
farkındayım canımgünde tek öğün ve meyve yiyebiliyorum resmen. zorluyorum ama midem almıyo cidden
aynen canım bizdede her yadığında erken paydos olur bugünde mutlu haber geldi 4 te çıkıcaz oleeyyy :))
İnciçiçeğim ben seni buralarda yalnız koymam sen merak etme.
Aslında babaanne aranacaktı ama sorun anne tarafından çıktığı için onların yanında zor durumda kalsın kayınvalidesine istemedik ama daha ciddi bir ortam olurdu ama ben yine onların yanında üzülsün istemedim.
Annem benim üzüldüğümü gördükçe, kilo vermeyede başladım iyice çok üzülüyor bu duruma o yüzden artık el atma gereği duydu.
Böylesi çok daha iyi olucak...
bu hava da en güzeli sıcacık bir saleppp misss missss
kızlarr bugün diyeti boşverinn miss gibi ıslak kek yaptımm çayda varr hadi buyrun yemeğee.
Aslında babaanne aranacaktı ama sorun anne tarafından çıktığı için onların yanında zor durumda kalsın kayınvalidesine istemedik ama daha ciddi bir ortam olurdu ama ben yine onların yanında üzülsün istemedim.
Annem benim üzüldüğümü gördükçe, kilo vermeyede başladım iyice çok üzülüyor bu duruma o yüzden artık el atma gereği duydu.
Böylesi çok daha iyi olucak...
ayyy rejim kırıcı senii
rejime başlayamadım ki bi türlü kırayım
kızlarr bugün diyeti boşverinn miss gibi ıslak kek yaptımm çayda varr hadi buyrun yemeğee.
ayyy rejim kırıcı senii
rejime başlayamadım ki bi türlü kırayım
kısında rejiö hiç olmuyor keske yazın verseydik su kiloları yaaa
kısında rejiö hiç olmuyor keske yazın verseydik su kiloları yaaa
Ben canım gidince kendimi yemeğe verdim
Tabi hanımefendinin düğününe daha çok var o yüzden rahat yiyor şimdi
aynenn 8,5 ay rejim çekilmez şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?