Kayınvalidem telefonlarına çıkmıyorum diye çok üzülüyormuş zaten beni dün yine komşusu aradı. Tansiyonları çıktı kadının üzüntüden, aç telefonlarını dedi. İnan ki hepsi senin tarafında, ev yerleştirilmesine bile gitmedi. Cephe aldılar artık onlarda sana böyle yapıldığı için dedi. Şu düğün bir geçsin bak gör hiç bir şey eskisi gibi olmayacak bak ben diyorum yakınlarındayım bizzat görüyorum herşeyi dedi.
Yarın düğün var inşallah kıyamet denilen saçmalık gerçek olurda bunların düğüne kopar.
7 yıldır birlikte olduğu çocuk basar düğünü de ağzına geleni sayar döker rezil olduğuyla kalır o kötü kuzen. İyice gölge düşürür düğününe. Kimse için böyle düşüncelere kapılmadım bugüne kadar ama böyle insanlara tahammülüm yok.
ye bakalım yee benim tam 150 günüm varrr
canım o ettiğini çeker zaten seni üzdüğü çıkar biyerinden canını sıktı senin boşyeree. sen tavrınla en güzelini yaptın konuşulsun ve son nokta konulsun artık inşallaahKayınvalidem telefonlarına çıkmıyorum diye çok üzülüyormuş zaten beni dün yine komşusu aradı. Tansiyonları çıktı kadının üzüntüden, aç telefonlarını dedi. İnan ki hepsi senin tarafında, ev yerleştirilmesine bile gitmedi. Cephe aldılar artık onlarda sana böyle yapıldığı için dedi. Şu düğün bir geçsin bak gör hiç bir şey eskisi gibi olmayacak bak ben diyorum yakınlarındayım bizzat görüyorum herşeyi dedi.
Yarın düğün var inşallah kıyamet denilen saçmalık gerçek olurda bunların düğüne kopar.
7 yıldır birlikte olduğu çocuk basar düğünü de ağzına geleni sayar döker rezil olduğuyla kalır o kötü kuzen. İyice gölge düşürür düğününe. Kimse için böyle düşüncelere kapılmadım bugüne kadar ama böyle insanlara tahammülüm yok.
ama çok yemiyorum valla midem küçülmüş.
annemin deyişiyle kuş kadar yiyorumm
hareketsiz olduğum için kilo vermiyorum
hahahhavalla benim midenin maşallahı var ne yesem alır ama yememem lazım şişko gelin hüm olurum sonra
fıstık gibi bi gelin olucaksın inşallah canım
arkadaslar daha dün üye oldum inanin beklemek cok zor ve 8 aylık oglumla beklıyorum şanlıurfada asker geliceği gunu iple değil halatla çekiyorum((((((((((((((((
Ay valla baş belamiz diyeceğim gunaha gireceğim olmayinca da patlıyoruz ay olamadım diye...ben onu çok yaşadım stres oldum mu gecikirokula gitmedim regl oluyorum pöööff:105:
Ay valla baş belamiz diyeceğim gunaha gireceğim olmayinca da patlıyoruz ay olamadım diye...ben onu çok yaşadım stres oldum mu gecikir
Kızlar şu şirince midir nedir o yer nasıl bi yer yaa... hani kıyamet kopacak da orda kopmayacak yaaa Tövbe haşa oraya kaçtı millettt hay Allah ım ağlanacak halimiz var yani
Off off valla nasip ışte benim.arkadaşım da hastanelik olur agridan :-(ben çok çekiyorum ya bu işten,tabi olmasada kötü ama direk günlük yaşamımı etkiliyor.dışarı çıkamam,bişe yapamam,ilerde işede gidemem yani ben böyle ooff offf...öbür ay hayatım gelince olacam ne kötüüüü((
ben çok çekiyorum ya bu işten,tabi olmasada kötü ama direk günlük yaşamımı etkiliyor.dışarı çıkamam,bişe yapamam,ilerde işede gidemem yani ben böyle ooff offf...öbür ay hayatım gelince olacam ne kötüüüü((
Himm bayağı şirin bi yer o zamanCanım Şirince küçük sevimli bir köy. Hep şarap evleri var. Klise var. İnsanlar dilek havuzunda dilek dileyip bozuk para atıyorlar. Delikten girerse dileğinin gerçekleşeceği varsayılıyor. Benimde kafayı bozup sokucam diye cebimdeki bütün bozuk paraları dilek havuzuna atmışlığım vardır. Akşam çay bahçesinin sahipleri havuzun suyunu boşaltıp hepsini topluyormuş böyle bir söylenti de var. Her akşam olmasa bile haftada bir bende böyle yapıldığını düşünüyorum. Bir kaç küçük oteli var. Küçük bir pazarı var. Doğal reçeller yapan bir yer var, gerçekten süper reçelleri ama tabi şaraplarıyla ünlü. Gidip her girdiğin şarap evinde meyveli şarapların tadına bakabiliyorsun envayi çeşit şarap var biz bir gün her gördüğümüze girip kafayı buluyorduk. Hiç o kadar içtiğimi hatırlamıyorum ki ben sağlam içiciyimdir onların verdiği shut bardağından ne olacak ama bayağı içmişim herhalde ki kafayı bulmuştum. Birde köylü teyzelerin yaptığı ekmekler var kiii sıcacık ımmmmmhhh. Hediyelik eşya satan dükkanlarda var, sevdiklerine şirince hatırası yazılı olan şeyler alabilirsin. Ben ilk gittiğimde tabi ki canım sevgilime almıştım. Beşiktaşlı bir bibloydu sanırım. Kıvır kıvır saçları olan sevimli bir surat elleriyle kalp tutuyordu ve "Şirince'den geliyorum seni çok seviyorum" yazıyordu kalbin üstünde.
Kızlar English home battaniyelerde bugünden itibaren %25 indirim var. Çeyizcilere duyrulur.
aman ya tam başbelası olsak bir dert olmasak ayrı bir dertbende çok fena oluyorum iş yernde ölüyorum valla ne yaparsın kaderimz bu cocuk dogurunca geçiomuş ama ben hemen çocukta istemıorum ki yafff
Off off valla nasip ışte benim.arkadaşım da hastanelik olur agridan :-(
çok geçmiş olsun canım benimde agridan çok diğeri çok olurbende bazı aylar acillik oluyorum,onun dışındada hep haplarla yatarak geçiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?