347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kızlar şu şirince midir nedir o yer nasıl bi yer yaa... hani kıyamet kopacak da orda kopmayacak yaaa Tövbe haşa oraya kaçtı millettt hay Allah ım ağlanacak halimiz var yani

canım o ettiğini çeker zaten seni üzdüğü çıkar biyerinden canını sıktı senin boşyeree. sen tavrınla en güzelini yaptın konuşulsun ve son nokta konulsun artık inşallaah

Ay valla baş belamiz diyeceğim gunaha gireceğim olmayinca da patlıyoruz ay olamadım diye...ben onu çok yaşadım stres oldum mu gecikir

ben çok çekiyorum ya bu işten,tabi olmasada kötü ama direk günlük yaşamımı etkiliyor.dışarı çıkamam,bişe yapamam,ilerde işede gidemem yani ben böyle ooff offf...öbür ay hayatım gelince olacam ne kötüüüü((

Kızlar şu şirince midir nedir o yer nasıl bi yer yaa... hani kıyamet kopacak da orda kopmayacak yaaa Tövbe haşa oraya kaçtı millettt hay Allah ım ağlanacak halimiz var yani

Canım Şirince küçük sevimli bir köy. Hep şarap evleri var. Klise var. İnsanlar dilek havuzunda dilek dileyip bozuk para atıyorlar. Delikten girerse dileğinin gerçekleşeceği varsayılıyor. Benimde kafayı bozup sokucam diye cebimdeki bütün bozuk paraları dilek havuzuna atmışlığım vardır. Akşam çay bahçesinin sahipleri havuzun suyunu boşaltıp hepsini topluyormuş böyle bir söylenti de var. Her akşam olmasa bile haftada bir bende böyle yapıldığını düşünüyorum. Bir kaç küçük oteli var. Küçük bir pazarı var. Doğal reçeller yapan bir yer var, gerçekten süper reçelleri ama tabi şaraplarıyla ünlü. Gidip her girdiğin şarap evinde meyveli şarapların tadına bakabiliyorsun envayi çeşit şarap var biz bir gün her gördüğümüze girip kafayı buluyorduk. Hiç o kadar içtiğimi hatırlamıyorum ki ben sağlam içiciyimdir onların verdiği shut bardağından ne olacak ama bayağı içmişim herhalde ki kafayı bulmuştum. Birde köylü teyzelerin yaptığı ekmekler var kiii sıcacık ımmmmmhhh. Hediyelik eşya satan dükkanlarda var, sevdiklerine şirince hatırası yazılı olan şeyler alabilirsin. Ben ilk gittiğimde tabi ki canım sevgilime almıştım. Beşiktaşlı bir bibloydu sanırım. Kıvır kıvır saçları olan sevimli bir surat elleriyle kalp tutuyordu ve "Şirince'den geliyorum seni çok seviyorum" yazıyordu kalbin üstünde.

Off off valla nasip ışte benim.arkadaşım da hastanelik olur agridan :-(

aman ya tam başbelası olsak bir dert olmasak ayrı bir dert bende çok fena oluyorum iş yernde ölüyorum valla ne yaparsın kaderimz bu cocuk dogurunca geçiomuş ama ben hemen çocukta istemıorum ki yafff

Himm bayağı şirin bi yer o zaman valla çok güzel anlattın canım teşekkür ederim balayına o tarafa gelirsek gidip görmek isterimbende insanların bu kadar abarttığını yeri

aman ya tam başbelası olsak bir dert olmasak ayrı bir dert bende çok fena oluyorum iş yernde ölüyorum valla ne yaparsın kaderimz bu cocuk dogurunca geçiomuş ama ben hemen çocukta istemıorum ki yafff

geçtiği falan yok canım yaa benim teyzem gençken tahtayi tirmaliyormus agridan düşün evlendikten sonra hala agrisi varmış şimdi menapoz a yaklasti da.biraz azaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…