aman ya tam başbelası olsak bir dert olmasak ayrı bir dertbende çok fena oluyorum iş yernde ölüyorum valla ne yaparsın kaderimz bu cocuk dogurunca geçiomuş ama ben hemen çocukta istemıorum ki yafff
çok geçmiş olsun canım benimde agridan çok diğeri çok olur
Şirince gerçekten çok güzel bi köy bizde annemle izmire tatile gittiğimizde gitmiştik. tabi annemle olduğum için o güzel meyveli şarapların tadına bakamamıştık çok içimde kalmıştı
Diyetimin bugünlük pause tuşuna bastımm erkende çıkıcam eve giderken cips çikolata alıp filmin başına oturucam
aynen öyle..çocuk doğurunca geçiyormuş diyorlar ama annemde genç kızken benim gibiymiş evlendim geçmedi çocuk doğurdum yine geçmedi dedi.en son kardeşimden sonra yani 3.çocuktan sonra geçmeye başlamış.
Ankara yi da sel aldı dün akşamdn beri bu yağmurun sonu şiddetlı kar gibi gözüküyor tecrubelerime göre
Şirince gerçekten çok güzel bi köy bizde annemle izmire tatile gittiğimizde gitmiştik. tabi annemle olduğum için o güzel meyveli şarapların tadına bakamamıştık çok içimde kalmıştı
Diyetimin bugünlük pause tuşuna bastımm erkende çıkıcam eve giderken cips çikolata alıp filmin başına oturucam
kendi mesajımı alıntılayıp istanbuldan bildiriyorum :)
böyle güzel planlarım vardı ama istanbul felç ötesi normalde 15 dakika süren yolum tam 2 saat sürdü. üstelik 45 dakikasını yürüyerek aşmak zorunda kaldım servisimiz 1 saatte 1 km gidemedi bile.
İstanbulda olmayan buraya uğramaasın istanbuldakilerde evlerinden dışarı adımını atmasınlar
Buzlarım yeni çözüldü
ben çok çekiyorum ya bu işten,tabi olmasada kötü ama direk günlük yaşamımı etkiliyor.dışarı çıkamam,bişe yapamam,ilerde işede gidemem yani ben böyle ooff offf...öbür ay hayatım gelince olacam ne kötüüüü((
Kızlar şu şirince midir nedir o yer nasıl bi yer yaa... hani kıyamet kopacak da orda kopmayacak yaaa Tövbe haşa oraya kaçtı millettt hay Allah ım ağlanacak halimiz var yani
kendi mesajımı alıntılayıp istanbuldan bildiriyorum :)
böyle güzel planlarım vardı ama istanbul felç ötesi normalde 15 dakika süren yolum tam 2 saat sürdü. üstelik 45 dakikasını yürüyerek aşmak zorunda kaldım servisimiz 1 saatte 1 km gidemedi bile.
İstanbulda olmayan buraya uğramaasın istanbuldakilerde evlerinden dışarı adımını atmasınlar
Buzlarım yeni çözüldü
selam kızlaryan topikten geliyorum bir şey soracağım siz tecrübeli yarenlere yemin töreninde evci olarak çıktıklarında kontrol etmek için gelip eve bakıyorlar mı var mı öyle bir şey?benim sevdiceğim aradı az önce böyle bir şey varmış bir araştırır mısın dedi o yüzden soruyorum durduk yere paronoya üretip sormadım yani birde evci çıkılması için illa askerlik yaptığı ilçede mi çıkarmak gerek?
selam kızlaryan topikten geliyorum bir şey soracağım siz tecrübeli yarenlere yemin töreninde evci olarak çıktıklarında kontrol etmek için gelip eve bakıyorlar mı var mı öyle bir şey?benim sevdiceğim aradı az önce böyle bir şey varmış bir araştırır mısın dedi o yüzden soruyorum durduk yere paronoya üretip sormadım yani birde evci çıkılması için illa askerlik yaptığı ilçede mi çıkarmak gerek?
kızlar ben içli köfte yapmaya gidiyorum gece gelirim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?