347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Şirince gerçekten çok güzel bi köy bizde annemle izmire tatile gittiğimizde gitmiştik. tabi annemle olduğum için o güzel meyveli şarapların tadına bakamamıştık çok içimde kalmıştı

Diyetimin bugünlük pause tuşuna bastımm erkende çıkıcam eve giderken cips çikolata alıp filmin başına oturucam

aman ya tam başbelası olsak bir dert olmasak ayrı bir dert bende çok fena oluyorum iş yernde ölüyorum valla ne yaparsın kaderimz bu cocuk dogurunca geçiomuş ama ben hemen çocukta istemıorum ki yafff

aynen öyle..çocuk doğurunca geçiyormuş diyorlar ama annemde genç kızken benim gibiymiş evlendim geçmedi çocuk doğurdum yine geçmedi dedi.en son kardeşimden sonra yani 3.çocuktan sonra geçmeye başlamış.

ohh masallah

herkesin geçmiyor öylede bir gerçek var yani bakalım bi doğurayım da görecez

Sirincenin eski adi cirkinceymis.sonra sinradan boylesine guzel sirin bir koyun adi neden cirkince demisler sirince olmus.
YAzlarmi kusadasinda geirdigim icin mutlaka ugrarim sirinceye.
kendi halinde tatlicik bir koy.cok bilinmezdi artik tum dunya biliyor:) saraplari guzeldir.kavunlu,ahududulu favorim:)

millet istanbul felççç bugün erken çıktım şirketten evime erkenden geldim sırılsıklam oldum her yerim buzzzz buttu yarına allah kerim artık yaaa

kendi mesajımı alıntılayıp istanbuldan bildiriyorum :)
böyle güzel planlarım vardı ama istanbul felç ötesi normalde 15 dakika süren yolum tam 2 saat sürdü. üstelik 45 dakikasını yürüyerek aşmak zorunda kaldım servisimiz 1 saatte 1 km gidemedi bile.
İstanbulda olmayan buraya uğramaasın istanbuldakilerde evlerinden dışarı adımını atmasınlar
Buzlarım yeni çözüldü

bubblecım katlıyorum çok çok fena yani bi ara buzzz kadın olarak eve dönücem sanıodum...

bende çok çekiyorum canım evlenince geçer dediler ama hiç alakası yok iki gün ayağa bile kalkmakta çok zorlanıyorum bende aynen eşimin geldiği gün olacağım

Kızlar şu şirince midir nedir o yer nasıl bi yer yaa... hani kıyamet kopacak da orda kopmayacak yaaa Tövbe haşa oraya kaçtı millettt hay Allah ım ağlanacak halimiz var yani

insanların kafası boş olunca böyle şeylerle doluyo canım bırak inansınlar asıl kıyamet insan öldüğünde kopacak

selam kızlaryan topikten geliyorumbir şey soracağım siz tecrübeli yarenlereyemin töreninde evci olarak çıktıklarında kontrol etmek için gelip eve bakıyorlar mı var mı öyle bir şey?benim sevdiceğim aradı az önce böyle bir şey varmış bir araştırır mısın dedi o yüzden soruyorum durduk yere paronoya üretip sormadım yanibirde evci çıkılması için illa askerlik yaptığı ilçede mi çıkarmak gerek?

tüh ya canım benim

hayır canım yok öyle birşey ben çıkardım

illa o ilçe olacak diye bişey yok biz başka bi ilçedeki otelde kalmıştık... gelip kontrol etme diye bişey olmadı ama bizde imza vardı cuma aldık onu ordan cumartesi gidip imza atmak zorundaydı şehirdışına çıkmasın diye... ama bazılarında o da olmamış yere göre değişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…