Valla ilk evlendiğimiz gün böyle bişeyle karşılaşsam tüm stresim korkum gider benim
hahahahçocuk o yorgunlukla bide bunu mu düşüncek ya ne ara gelip yapcak bunu
kuzenim yapmış valla güller mumlar isteyen yapar
ben ilk gördüğümde sonra kim temizlicek onları diye düşündüm
Canım sıkılıyo kızlar benim
benimde aynen ağlayasım var hatta askeriyeye gidip komutanların yüzüne ağlayasım var verin artık benim aşkımı geri yeter bu kadar askerlik diyee
aynen benimde skilio dizi izlesemde gecmio o bile yetmio sevgilimi istiyorum.ben diye aglicam
hele ben nasıl istiyorummmm bi bilsenizzz 113 gündür aşkımsızım ne yapacağım ben bilmiyorum daha 24 gün daha gelmeyecek
bide ben ona destek olcağıma o bana destek oluyo az kaldı aşkım bak geçiyo günler diyo
Ne bileyim anlamadım gitti neden.Öyle belirli bir sebep yok.Biriktirdim mi herşeyi içimde ne
Ne bileyim anlamadım gitti neden.Öyle belirli bir sebep yok.Biriktirdim mi herşeyi içimde ne
aynen benimde skilio dizi izlesemde gecmio o bile yetmio sevgilimi istiyorum.ben diye aglicam
benimde aynen ağlayasım var hatta askeriyeye gidip komutanların yüzüne ağlayasım var verin artık benim aşkımı geri yeter bu kadar askerlik diyee
hele ben nasıl istiyorummmm bi bilsenizzz 113 gündür aşkımsızım ne yapacağım ben bilmiyorum daha 24 gün daha gelmeyecek
oo kızlarr şafaksıkıştırması yaşanmaya başlanmışşsıkıntı etmeyin yavrular , nolursunuz bakın azcık kaldı dayanalım , evli bi ablanız olarak bir sonraki emre kadar şafak sıkışmasını yasaklıyorumm
şaka bi yana , ben napayım ?? eşim ankaradan önce adanaya ailesine uçacak , onları görecek 1 yada 2 gün sonra buraya yanıma gelecek , benim şafak olmuş coni moni :26::26::26:
ya önce sana gelseydi beraber giderdiniz yada atla sende git olurmu öyle şey ama yaaa, benim kocam benden önce başka şehre gitse boşarım ben onu vallaoo kızlarr şafaksıkıştırması yaşanmaya başlanmışşsıkıntı etmeyin yavrular , nolursunuz bakın azcık kaldı dayanalım , evli bi ablanız olarak bir sonraki emre kadar şafak sıkışmasını yasaklıyorumm
şaka bi yana , ben napayım ?? eşim ankaradan önce adanaya ailesine uçacak , onları görecek 1 yada 2 gün sonra buraya yanıma gelecek , benim şafak olmuş coni moni, cart curt , falan filan , fişmekann .... :26::26::26:
başka bi ev arkadaşı falan bulamaz mısın kendine tatlım en çok o sıkıyodur seni, gerginliklerin üstü kapalı olanı daha beter ya dök içini rahatla. iyi anlaşsanız ne güzel yoldaş olurdunuz birbirinize nişanlın gelene kadar. neyse tatile az kaldı gidp enerji depola birazBende öyle düşünüyorum.Oğlumun nur yüzünü görünce gidicek herşey.
Bu sene okul-çevre-ev hayatım pek yolunda değil.Ev arkadaşımla hiç su yüzüne çıkmayan
hiç belli etmesekte ciddi problemler var.Ben odandayım o odasında.Tek kelime konusmak yok:44:
Bu durum cok üzdü beni yakalsık 2-3 aydır.Şimdi üzülüyorum diyemiyorum sevgilim çok çok kızıyor
hırpalıyorum diye kendimi.İçime ata ata boyle oldum sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?