347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kız mervee Allah seni iyi etsin emi zaten aynur kocasını almaya gidecekti onu görür belkim sonra gider

eee sende git onunla canım duyan da bizim gibi engeliniz var sanar kocen nereye sen oraya

Hümeyraam kuzum burdan adana 6-7 saat sürüyo , ben cuma çıksam cuma akşamına ordayım , eşim cumartesi geri çıkarız adanadan diyor , ee ben 24 saatten bile daha az süre için gitmiş olacam

hadi varsayalım gittim , ben napayım kaynanamın evinde kocamla , nasıl olacak bu iş ? işte işin birde başka boyutu var malesef , hadi ben neysede gelde herife anlat bunu

ya önce sana gelseydi beraber giderdiniz yada atla sende git olurmu öyle şey ama yaaa, benim kocam benden önce başka şehre gitse boşarım ben onu valla

aabbaaavv boşanma sebebi diyosun haa , yok canım yaa ben dedim önce annenleri gör diye , ordan gelir , zaten geriyede okulun son haftası kalıyor , o zamana kadar hasret gideririz sonra giderizz

Kız mervee Allah seni iyi etsin emi zaten aynur kocasını almaya gidecekti onu görür belkim sonra gider

henüz tam belli değil , yine ben gidip alabilirim , bi netleşsin ondan sonra bakarızz

Ay hadi bakalım. evet haklısın uzun zamandır görmediniz tam olarak birbirinizi o yüzden kendi evinize gidin eve

git al kocanı bırakma kimselere ya artık kaynananın evinde naparsınız bilemem
olsun ya uzaktan görmeye bile değmez mi ben 18inden sonra 1 gün değil 1 saat fazladan ayrı kalmaya dayanamamm

Ay hadi bakalım. evet haklısın uzun zamandır görmediniz tam olarak birbirinizi o yüzden kendi evinize gidin eve

evet bencede evimize gidelim evimizeee
git al kocanı bırakma kimselere ya artık kaynananın evinde naparsınız bilemem
olsun ya uzaktan görmeye bile değmez mi ben 18inden sonra 1 gün değil 1 saat fazladan ayrı kalmaya dayanamamm

Mervecim ben eşimi kurban bayramında gördüm , kaynanamlar gittiğinden beri hiç görmediler , şimdi adanaya gitsem bende sarılmak isticem , ilgi göstermek isticem , ilgi görmek isticem , ama orda bir tek ben olmicam benden başka anne ,baba, abi ve abla olacak , anladınmı kuzum , yani benim koca 5e bölünecek

uzaktan görme olayı olmuyo canım malesef , hadi ben tamam her türlü sıkıntı etmem ama gelde erkeklere anlat bunu , öyle bir durumdada ben kendi evimi tercih ederim

adam askerden geliyor yaw tabi yakinlik ister hemde.çok yakinlik.

Kızlar mumlar romantiklik falan demişken paylaşayım dedim.
Sevgilim 8. ayımızı kutlamak için linkte verdiğim şeyi hazırlamış. Daha önce paylaşmıştım o yüzden link veriyorum.
Bi de ben beyaz şarap çok severim harika bi şarap almıştı ben tabi bunları görünce şok
Daha 8. ayda bunu yapan insan 8. yılda neler yapmaz

http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/514733-uzun-sureli-iliskisi-olupta-evlilik-yolunda-henuz-hic-adim-atmamis-olanlar-buyrun-1042.html#post24682215

aman iyi demedim bişey

hoşgeldin sedulucummm bugün iskenderundakilerin usta birlikleri açıklanmış geliyolar yavaş yavaş

Bu likten birşey bulamadım canım

ayyyyyy nasıl romantik sizin sevgililer yaa bi benimki mi odun acaba ay aşkıma odun demiyim de hiç anlamaz böyle şeylerden yani
Hadi ya istanbul var mı acaba

kesin vardır canım

evli hatunlar gidin evinize kocişiniz gelince gerçi anne baba göremediyse görebilir oda var valla şu andaki aklımla alır kaçardım aşkımı özledim beeeeeeeee çok zor dayanmak amanınnnnnn ne etcez geldiğinde ben onu düşünüyorum

sedulu ben çok beğendim mumları ama çok çok güzel hoş bir süpriz

aman iyi demedim bişey

hoşgeldin sedulucummm bugün iskenderundakilerin usta birlikleri açıklanmış geliyolar yavaş yavaş

tamam anlaştıkk o halde , ama ilerde anne - baba evine gidipte başına böyle bir durum gelirse şuan anlatmak istediğim şeyi o zaman anlarsınn Mervemm

biz eşim gitmeden 1 ay öncesinde memleketlerimizdeydik , birde Ramazan ayı olunca , ooooo ne desem yalan oluurr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…