ya önce sana gelseydi beraber giderdiniz yada atla sende git olurmu öyle şey ama yaaa, benim kocam benden önce başka şehre gitse boşarım ben onu valla
başka bi ev arkadaşı falan bulamaz mısın kendine tatlım en çok o sıkıyodur seni, gerginliklerin üstü kapalı olanı daha beter ya dök içini rahatla. iyi anlaşsanız ne güzel yoldaş olurdunuz birbirinize nişanlın gelene kadar. neyse tatile az kaldı gidp enerji depola biraz
eee sende git onunla canımduyan da bizim gibi engeliniz var sanar kocen nereye sen oraya
ya önce sana gelseydi beraber giderdiniz yada atla sende git olurmu öyle şey ama yaaa, benim kocam benden önce başka şehre gitse boşarım ben onu valla
Kız mervee Allah seni iyi etsin emizaten aynur kocasını almaya gidecekti onu görür belkim sonra gider
Hümeyraam kuzum burdan adana 6-7 saat sürüyo , ben cuma çıksam cuma akşamına ordayım , eşim cumartesi geri çıkarız adanadan diyor , ee ben 24 saatten bile daha az süre için gitmiş olacam
hadi varsayalım gittim , ben napayım kaynanamın evinde kocamla , nasıl olacak bu iş ? işte işin birde başka boyutu var malesef , hadi ben neysede gelde herife anlat bunu
aabbaaavv boşanma sebebi diyosun haa , yok canım yaa ben dedim önce annenleri gör diye , ordan gelir , zaten geriyede okulun son haftası kalıyor , o zamana kadar hasret gideririz sonra giderizz
henüz tam belli değil , yine ben gidip alabilirim , bi netleşsin ondan sonra bakarızz
Hümeyraam kuzum burdan adana 6-7 saat sürüyo , ben cuma çıksam cuma akşamına ordayım , eşim cumartesi geri çıkarız adanadan diyor , ee ben 24 saatten bile daha az süre için gitmiş olacam
hadi varsayalım gittim , ben napayım kaynanamın evinde kocamla , nasıl olacak bu iş ? işte işin birde başka boyutu var malesef , hadi ben neysede gelde herife anlat bunu
aabbaaavv boşanma sebebi diyosun haa , yok canım yaa ben dedim önce annenleri gör diye , ordan gelir , zaten geriyede okulun son haftası kalıyor , o zamana kadar hasret gideririz sonra giderizz
henüz tam belli değil , yine ben gidip alabilirim , bi netleşsin ondan sonra bakarızz
Ay hadi bakalım.evet haklısın uzun zamandır görmediniz tam olarak birbirinizi o yüzden kendi evinize gidin eve
git al kocanı bırakma kimselere ya artık kaynananın evinde naparsınız bilemem
olsun ya uzaktan görmeye bile değmez mi ben 18inden sonra 1 gün değil 1 saat fazladan ayrı kalmaya dayanamamm
adam askerden geliyor yaw tabi yakinlik isterevet bencede evimize gidelim evimizeee
Mervecim ben eşimi kurban bayramında gördüm , kaynanamlar gittiğinden beri hiç görmediler , şimdi adanaya gitsem bende sarılmak isticem , ilgi göstermek isticem , ilgi görmek isticem , ama orda bir tek ben olmicam benden başka anne ,baba, abi ve abla olacak , anladınmı kuzum , yani benim koca 5e bölünecek
uzaktan görme olayı olmuyo canım malesef , hadi ben tamam her türlü sıkıntı etmem ama gelde erkeklere anlat bunu , öyle bir durumdada ben kendi evimi tercih ederim
evet bencede evimize gidelim evimizeee
Mervecim ben eşimi kurban bayramında gördüm , kaynanamlar gittiğinden beri hiç görmediler , şimdi adanaya gitsem bende sarılmak isticem , ilgi göstermek isticem , ilgi görmek isticem , ama orda bir tek ben olmicam benden başka anne ,baba, abi ve abla olacak , anladınmı kuzum , yani benim koca 5e bölünecek
uzaktan görme olayı olmuyo canım malesef , hadi ben tamam her türlü sıkıntı etmem ama gelde erkeklere anlat bunu , öyle bir durumdada ben kendi evimi tercih ederim
aman iyi demedim bişey
hoşgeldin sedulucummm bugün iskenderundakilerin usta birlikleri açıklanmış geliyolar yavaş yavaş
Bu likten birşey bulamadım canımKızlar mumlar romantiklik falan demişken paylaşayım dedim.
Sevgilim 8. ayımızı kutlamak için linkte verdiğim şeyi hazırlamış. Daha önce paylaşmıştım o yüzden link veriyorum.
Bi de ben beyaz şarap çok severim harika bi şarap almıştı ben tabi bunları görünce şok
Daha 8. ayda bunu yapan insan 8. yılda neler yapmaz
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/514733-uzun-sureli-iliskisi-olupta-evlilik-yolunda-henuz-hic-adim-atmamis-olanlar-buyrun-1042.html#post24682215
adam askerden geliyor yaw tabi yakinlik isterhemde.çok yakinlik.
Selam kızlar ben geldim
Panter seduluhaklıyım ama dimi Hümeyraamm ?? oraya gidip sıkıntı yaşayacağıma , evimde uslu uslu 1 gün daha beklerimm
hoşgeldin kırbaçların efendisi Seduluu
ayyyyyy nasıl romantik sizin sevgililer yaa bi benimki mi odun acabaKızlar mumlar romantiklik falan demişken paylaşayım dedim.
Sevgilim 8. ayımızı kutlamak için linkte verdiğim şeyi hazırlamış. Daha önce paylaşmıştım o yüzden link veriyorum.
Bi de ben beyaz şarap çok severim harika bi şarap almıştı ben tabi bunları görünce şok
Daha 8. ayda bunu yapan insan 8. yılda neler yapmaz
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/514733-uzun-sureli-iliskisi-olupta-evlilik-yolunda-henuz-hic-adim-atmamis-olanlar-buyrun-1042.html#post24682215
Hadi ya istanbul var mı acaba
Bu likten birşey bulamadım canım
haklıyım ama dimi Hümeyraamm ?? oraya gidip sıkıntı yaşayacağıma , evimde uslu uslu 1 gün daha beklerimm
hoşgeldin kırbaçların efendisi Seduluu
ayyyyyy nasıl romantik sizin sevgililer yaa bi benimki mi odun acabaay aşkıma odun demiyim de hiç anlamaz böyle şeylerden yani
kesin vardır canım
benimki de bi kaç kez.şiir okudu o.kadar gül dü mum du yok.:-(ayyyyyy nasıl romantik sizin sevgililer yaa bi benimki mi odun acabaay aşkıma odun demiyim de hiç anlamaz böyle şeylerden yani
kesin vardır canım
aman iyi demedim bişey
hoşgeldin sedulucummm bugün iskenderundakilerin usta birlikleri açıklanmış geliyolar yavaş yavaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?