evli hatunlar gidin evinize kocişiniz gelince gerçi anne baba göremediyse görebilir oda var valla şu andaki aklımla alır kaçardım aşkımı özledim beeeeeeeee çok zor dayanmak amanınnnnnn ne etcez geldiğinde ben onu düşünüyorum
sedulu ben çok beğendim mumları ama çok çok güzel hoş bir süpriz
evet bende.o.asti de.onu görünce ne yapacagimi bilmiyorum yaaevli hatunlar gidin evinize kocişiniz gelince gerçi anne baba göremediyse görebilir oda var valla şu andaki aklımla alır kaçardım aşkımı özledim beeeeeeeee çok zor dayanmak amanınnnnnn ne etcez geldiğinde ben onu düşünüyorum
sedulu ben çok beğendim mumları ama çok çok güzel hoş bir süpriz
Yüzüklerin efendisine rakip mi çıkıyorum
Yaaa kimse kilosunu söylemedi bak size bundan yapacağım
+18 sohbetini başlatın o sayfa 2100 bile olur
+18 sohbetini başlatın o sayfa 2100 bile olur
Bizimkilerin gelmesi yaklaştıkça zaten hep açılıyor o konu.. hele bi de bi kaçımızın düğün yakın olunca
görüyorum canım seninkini
kocam gelene kadar 73 ü görsem harika oluurr
benimki romantiktir ya şiir yazar ünideyken papatyadan yol yapmıştı bana çılgın sürekli gül alır doyurur o konuda beni süprizlerle doludur ama gel görki mumla bişi yapmadı :) hatttaha mum ve çiçek nasılda kandırıyoruz sizi der ki o mumu yapmadı daha döveceğim sıpayı mumuda ben yapayım demi ya çok odunum en azından böyle mutlu edeyim aşkımı kiiiiiii mummmmmmlarrrr ikea aşkımızın herşeyi hemen ikea yapmam lazım
benimki de bi kaç kez.şiir okudu o.kadar gül dü mum du yok.:-(
benimki de baş harflarimden şiir yazmıştı 1. yıldönümümüzde ayy o kadar da odun değilmiş ya kıyamam ben ona
ay canım beni duydu herhalde arkasından konuştum soğukta gitmiş de ankesörden 5 dk olsa sesini duyayım dedi
ayyy benimki de aradı az önce 2de nöbeti var yatmaya gitmeden önce bi sesimi duymak için aramış halbuki 7 de konuşmuştuk daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?