347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Beğenmene sevindim canım
Aklınızda bulunsun kızlar sizde yapabilirsiniz
Bende ona mumlu bi yol yapmıştım harika yemekler hazırlamıştım ama fotoğraf çekemedim
Şimdi geldiği ilk günde bişiler planlıyorum o gelmeden odasını hazırlarım yüksek ihtimal

evet bende.o.asti de.onu görünce ne yapacagimi bilmiyorum yaa

benimki romantiktir ya şiir yazar ünideyken papatyadan yol yapmıştı bana çılgın sürekli gül alır doyurur o konuda beni süprizlerle doludur ama gel görki mumla bişi yapmadı :) hatttaha mum ve çiçek nasılda kandırıyoruz sizi der ki o mumu yapmadı daha döveceğim sıpayı mumuda ben yapayım demi ya çok odunum en azından böyle mutlu edeyim aşkımı kiiiiiii mummmmmmlarrrr ikea aşkımızın herşeyi hemen ikea yapmam lazım

benimki hiç yapmadı öyle birşey bende yol istiyorum çiçekten banane yaaa

ay canım beni duydu herhalde arkasından konuştum soğukta gitmiş de ankesörden 5 dk olsa sesini duyayım dedi

ayyy benimki de aradı az önce 2de nöbeti var yatmaya gitmeden önce bi sesimi duymak için aramış halbuki 7 de konuşmuştuk daha

merhaba bebekler umarım herkes iyidir,ben grip oldum malesef:2: bu moddo geziyorum..
geçmişi okuyamadım önemli bir şeyler varsa özet geçerseniz sevinirim kızlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…