347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

merhaba bebekler umarım herkes iyidir,ben grip oldum malesef:2: bu moddo geziyorum..
geçmişi okuyamadım önemli bir şeyler varsa özet geçerseniz sevinirim kızlar:)

çok geçmiş olsun canım.... valla oku oku bitmez son 2 gün coştuk çok çok önemli bi olay yok herkes aynı herkes iyi

bütün asker yarenleri aynı aşamadan mı geçiyo acaba ya 349 lara bakıyorum da ,aramadı sormadı diye üzüyolar kendilerini bizde ağustosta öyleydik hatırlamak bile istemiyorum o günlerii

hoşbulduk canım sağolasın.ağzımı açmadan nefes alamıyorum ya çok gıcık bir durum

ben 2 gün yattım hafif atlattım ama annem bir hafta yattı hala atlamadı salgın samırım. kimden duysam hasta
havalarda bi tuhaff zaten. bugün giyindim kalın kalın dışarı bi çıktım bahar havası sanki sonrada çarpıyo işte

sizede geçmiş olsun canım.burda da bir haftadır hava yağışlıydı hiç durmadı nerdeyse,bugün güneş açtı nihayet.

kızlar benimkide aradı ağlaştık nöbet koymuşlar bu soğukta gece nöbeti ona kızıyodu benm nöbetim yok gece die zaten sabah 6 da gidiyordu işine offf yaa dedim dayanamıyorum geleyim istersen sanada moral olur die ne bileyim gitsem dert kalsam dert napacağımı şaşırdım üzülüyorum 23 gün sonra nanik yapacam ben o kötü askerlere dedim güldürdüm

ama içime dert oldu bu hafta geçtimi her şey iyi olucak son 2 haftayı görünce ohh dicek bu hafta iyi şekilde geçsinde son 1 haftada köle gibi çalışır gerekirse ki 1 haftada normalde misafir asker oluyor her birlikte ama benim aşkımı çalıştırcaklar ahhh ankara ahhhhh adamda tahribata yol açtın resmen hergün kendini asanlarmı vuranlarmı kıranlarmı aşkım bunların arasından çıkıp gelcek moralimi yüksek tutcam anggaraaaaa yenecezzzz seni :)

ayyyyy üzüntüyle mutluluk arasında karmakaraşığım mutluyum vakit azalıyor üzülüyorum şafak sıkşıtırıyor dalatıyor boğuyor resmen bayılajammmmm ona ihtiyacım var ama

hepinizi öpüyorum hümeyra benim kilom sabit yevrucum çok miskinim geç baktım kiloma kusuruma bakma

öpüldünüz güzelliklerle kalın kızlar bizimkiler çok şanslı böyle iyi sevgilileri var beklenmesi gerektiği şekilde hepsi bekleniyor kocaman maşallah en büyük askerlerde bizim askerlerimizzzz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…