347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

estağfurullah canım benim :)))) halini çok iyi anlatmışsın valla... iyi geceler tatlı rüyalar

Askerlıkte sunu anladıkkı safak sadece askerlerı degııl asker yarenlerınıde sıkıstırıomus:) Ama bırbırmıze destek olark bu gunlerı atlatıcaz bız ve kavusucaz hepımız

benimde kışın ne zaman regl olsam gripli gibi olurum o zamanlarda

ikisi bir arada olunca çok kötü oluyo yaa
ben zaten reglimde çok fena oluyorum. ağlamaktan falan gözlerim şişiyo çocuk gibi böğüre büğüre ağlıyorum resmen
üstüne birde gripli olursam hepten yandık demektir

[FONT=&quot]347Lİ YARENLERİN DİYETGRUBU 24-31 ARALIK ÖLÇÜMLERİ[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Chelzy: 68,8 Hedef: 64[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Funda_bayram: 68,5 Hedef: 58[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Nena87: 64 Hedef: 60[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]2007hu: 64 Hedef: 58[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Stanki: 63,5 Hedef: 60[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Kilebek: 62,5 Hedef: 58[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Giz08: 57 Hedef: 55[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Bubble: 56,3 Hedef: 52[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Szn80: 49 Hedef: 45[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]NOT:[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Zayıflayanlar pembe[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Sabit kalanlar mor olacak [/FONT]

yalan dünyanın bana kattığı istanbuldayım şarkısı bütün yarenlere İstanbuldayım takılıyorum doğru değil seni düşünüyorum........

[video=youtube;s5KS_A5LMvk]http://www.youtube.com/watch?v=s5KS_A5LMvk[/video]

belki vücudumuz dirençsiz kalıyordur,kanda kaybediyoruz ya

bana bi kaç kez oldu zaten vücudum dayanamadı bayıldım

ay bende öyleyim işte çok ağır geçiririm adetlerimi,o geçiyor derken grip başladı,zaten sınavlar geliyor,sevdiğimde gelemedi bir türlü bu 20 ler geçmek bilmedi ağlamak istiyorum

ay bende öyleyim işte çok ağır geçiririm adetlerimi,o geçiyor derken grip başladı,zaten sınavlar geliyor,sevdiğimde gelemedi bir türlü bu 20 ler geçmek bilmedi ağlamak istiyorum

oyy oyy hepsi üst üste gelmiş
ben hastalandğmda 2 gün pert oluyorum. işe falan girdiğimde napıcam kara kara düşünüyorum. elim ayağım tutmuyo sanki, bütün gün yatıyorum hep

oyy oyy hepsi üst üste gelmiş
ben hastalandğmda 2 gün pert oluyorum. işe falan girdiğimde napıcam kara kara düşünüyorum. elim ayağım tutmuyo sanki, bütün gün yatıyorum hep

senle aynıymışız desene,bende hep onu düşünüyorum nasıl işe gidecem ben diye gidemem herhalde sonra her ay beni böyle çekemeyip kovarlar işten her ay çok ağrı çekiyorum dünya ummrumda olmuyor ama bazı aylar acillik oluyorum.ellerim dudaklarım uyuşuyor bembeyaz oluyor yüzüm,soğuk terler döküyorum falan filan berbat oluyorum işte ağlıyorum kendimi kaybediyorum bildiğin.ben bi hasta oldum mu tüm sülalenin haberi olurzavallım babamla annem başımda bekler ne yapsak diye,acile gidelim diye beni kaldırmaya çalışırlar.

hahahaa aynıymışız valla. bende hasta oldumu herkes anlıyodur yürüyüşüm bile değişiyo
sen benim ağlayışlarımı görsen ayy çok komik ağlıyorum yaa yazık bana
bikaçkez nişanlım bizdeyken öyle oldum garibim oda şaşırdı halime

Elazığ'a selam gönderiyorummmmmm burdan ve uyumaya gidiyorum kızlar... Üstümde bi kırgınlık var valla inşallah hasta olmuyorumdurrrr..... iyi geceler

yazık ya bize:)

Elazığ'a selam gönderiyorummmmmm burdan ve uyumaya gidiyorum kızlar... Üstümde bi kırgınlık var valla inşallah hasta olmuyorumdurrrr..... iyi geceler

aman aman dikkat et,sende hasta olma.iyi geceler canım.

bende yatıyorum kızlar herkese iyi geceler...

Gunaydın kızlar.
Dun ben laptopun karsısında uyumusum.Sarjı bıtmıs kapanmış.
Telefon tıtresımde degılmıs sesı kısıkmıs.Kac tane mesaj atmış aramıs.
Sen boyle yapmazdın,mesaj atmadan duramazdın.neden boyle oldu vs vs
2gıbı uyandım.Mesaj atıyorum cevap yok.bı daha atıyoum cevap yok.aradım mesgule atmıyor.
Bır uyuduk dıye trıp yedim resmen.Sonra nasıl olduysa mesaj attı buz gıbı.
H.sonu hıc dınlenemedım.Uyuyamazmıyım .
Neysee bitsin artık.Bana bu 20ler hiç geçmedi.Benımkıde aynısını soyluyor.30lar su gıbı geçmişti halbukı.
Okula gıdeyım derse ben.Opuyorum hepinizi .
Guzel bır gun olur ınsallah.

Günaydınn kızlarr.
Şafak: 25 Erzurum
Regl oldum hemde 5 gün gecikmeli sürünüyorum şuanda bugün şirkette yerimden kalkamam sanırım

günaydınlarr kızlarrr nasılsınız herkes hasta mı oldu yaaa hepinize toptan geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum...

bu 20 ler hakikaten geçmiyor son demlerde iice agreesif olmaya başladım çatıcak yer arıyorum dünden beri vefasızlara çattım tlfn yağdı resmen kimseye cvp vermedim hatta deminde msjlar geldi okudum kapattım çok fenayım yaa

bende nikahtan sonra kokteyl için mekan araştırıyorum bi kaç yer buldum randevu aldım gidip konuşayım bakalım ne dıolar ne edıolar

Günaydın yarenler neden geçmiyor diyorsunuz ya öyle yada böyle geçmeye mecbur bu günler. Yarın 19 diyeceğim ben. Bildiğim gibi saymaya devam ediyorum sonra üstüne bir kaç gün eklerim.

Çok heyecanlıyım ben geliyorlar diye şu hafta bitsin yeni yıla girelim artık. Dün akşam aşkıma dedim ki sensiz ayın sonunu getirdiğim son ay, bu ay. Diğer ay, ay sonunu birlikte getireceğiz. Onların gelmeleri yaklaşıyor ama düğünde yaklaşıyor bu arada. Geldikten sonra asıl tatlı telaşlar başlıyor. Buzdolabı, tv bakacağız, ev bakacağız. Ohhhh keyfim çok yerinde kimsede bozamaz.

17 Ocak kollarımda sevdiğim.

kızlar heyecan dorukta geliyorlar ötesi yok yani bu hafta geçicen inanamıyorum bu askerlik bitiyor ayaklarım yere basmıyor bu aydan sonra heranımızda onlar olucak çok mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…