kızlar benimkide aradı ağlaştık nöbet koymuşlar bu soğukta gece nöbeti ona kızıyodu benm nöbetim yok gece die zaten sabah 6 da gidiyordu işine offf yaa dedim dayanamıyorum geleyim istersen sanada moral olur die ne bileyim gitsem dert kalsam dert napacağımı şaşırdım üzülüyorum 23 gün sonra nanik yapacam ben o kötü askerlere dedim güldürdüm
ama içime dert oldu bu hafta geçtimi her şey iyi olucak son 2 haftayı görünce ohh dicek bu hafta iyi şekilde geçsinde son 1 haftada köle gibi çalışır gerekirse ki 1 haftada normalde misafir asker oluyor her birlikte ama benim aşkımı çalıştırcaklar ahhh ankara ahhhhh adamda tahribata yol açtın resmen hergün kendini asanlarmı vuranlarmı kıranlarmı aşkım bunların arasından çıkıp gelcek moralimi yüksek tutcam anggaraaaaa yenecezzzz seni :)
ayyyyy üzüntüyle mutluluk arasında karmakaraşığım mutluyum vakit azalıyor üzülüyorum şafak sıkşıtırıyor dalatıyor boğuyor resmen bayılajammmmm ona ihtiyacım var ama
hepinizi öpüyorum hümeyra benim kilom sabit yevrucum çok miskinim geç baktım kiloma kusuruma bakma
öpüldünüz güzelliklerle kalın kızlar bizimkiler çok şanslı böyle iyi sevgilileri var beklenmesi gerektiği şekilde hepsi bekleniyor kocaman maşallahen büyük askerlerde bizim askerlerimizzzz
benimde kışın ne zaman regl olsam gripli gibi olurum o zamanlarda
benimde kışın ne zaman regl olsam gripli gibi olurum o zamanlarda
belki vücudumuz dirençsiz kalıyordur,kanda kaybediyoruz ya
ikisi bir arada olunca çok kötü oluyo yaa
ben zaten reglimde çok fena oluyorum. ağlamaktan falan gözlerim şişiyo çocuk gibi böğüre büğüre ağlıyorum resmen
üstüne birde gripli olursam hepten yandık demektir
ikisi bir arada olunca çok kötü oluyo yaa
ben zaten reglimde çok fena oluyorum. ağlamaktan falan gözlerim şişiyo çocuk gibi böğüre büğüre ağlıyorum resmen
üstüne birde gripli olursam hepten yandık demektir
ay bende öyleyim işte çok ağır geçiririm adetlerimi,o geçiyor derken grip başladı,zaten sınavlar geliyor,sevdiğimde gelemedi bir türlü bu 20 ler geçmek bilmedi ağlamak istiyorum
oyy oyy hepsi üst üste gelmiş
ben hastalandğmda 2 gün pert oluyorum. işe falan girdiğimde napıcam kara kara düşünüyorum. elim ayağım tutmuyo sanki, bütün gün yatıyorum hep
senle aynıymışız desene,bende hep onu düşünüyorum nasıl işe gidecem ben diye gidemem herhalde sonra her ay beni böyle çekemeyip kovarlar iştenher ay çok ağrı çekiyorum dünya ummrumda olmuyor ama bazı aylar acillik oluyorum.ellerim dudaklarım uyuşuyor bembeyaz oluyor yüzüm,soğuk terler döküyorum falan filan berbat oluyorum işte ağlıyorum kendimi kaybediyorum bildiğin.ben bi hasta oldum mu tüm sülalenin haberi olur zavallım babamla annem başımda bekler ne yapsak diye,acile gidelim diye beni kaldırmaya çalışırlar.
Elazığ'a selam gönderiyorummmmmm burdan ve uyumaya gidiyorum kızlar... Üstümde bi kırgınlık var valla inşallah hasta olmuyorumdurrrr..... iyi geceler
hahahaa aynıymışız valla. bende hasta oldumu herkes anlıyodur yürüyüşüm bile değişiyo
sen benim ağlayışlarımı görsen ayy çok komik ağlıyorum yaa yazık bana
bikaçkez nişanlım bizdeyken öyle oldum garibim oda şaşırdı halime
Elazığ'a selam gönderiyorummmmmm burdan ve uyumaya gidiyorum kızlar... Üstümde bi kırgınlık var valla inşallah hasta olmuyorumdurrrr..... iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?