347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Evet bu haftanında 2 gününü yedik sayılır kaldı 5 gün. 5 gün sonra Ocak ayına merhaba diyeceğiz, sevdiklerimizede hoşgeldin. İyi ki işim var yoksa zaman çok daha zor geçerdi.

inşallah canım ben diyorum bak gel sen her dakika çarşıdayiz artık. çeyiz hazırlıklarını uzaktan takip ettin artık devreye gireceksin surda bi kurtulayim senin yaptıklarını hepsi tatlı gelir bana.dedi bakalım bi gelsin de belediyeye falan d gitmek.lazım işlemler için

Evet bu haftanında 2 gününü yedik sayılır kaldı 5 gün. 5 gün sonra Ocak ayına merhaba diyeceğiz, sevdiklerimizede hoşgeldin. İyi ki işim var yoksa zaman çok daha zor geçerdi.
düşün ışte bende canım askere gitmeden diyordum o gitmeden iş bulsam iş bulsam diye bulamadım evde patlıyorum.. herkes de kiziyor herşey de bi hayır vardır diye tabi öyle ama baZen insan patlıyor.. bende spora çeyiz hazırlıklarını falan zaman geçirmeye çalışıyorum ışte

imm bizim de en ufak menü yani kuru pasta ve içecek olan sadece kişi başı 6 tl dedi en kalabalık olan menü de 14 tlymis.. daha menüye karar vermedik.. canım ailesinin durumu yemek verecek durumda değil o yüzden kokteyl olacak bizim de

ya bn yemekli istemıorum zaten bi zahmet herkes yiip gelsin işte fak caplı bir kokteyl düşündüm bi ryer buldum kişi başı 45 dio 5 tl indiricek 40 dio 250 kişilk düşünüorum bakalım daha uygunu yok yani bakalım bi 5 daha indirte bilirsem ama havuz bası bnmki indirmeyede bilir

vallla acaip heyecan var 20 ler bitiyor kavuşucaz burası kavuşma hikayelerimizle inliyecek kızlar ben o gece kopcam herhalde arkadaşlar hoşgeldin partisi yapalım diyorda manane bana özel olacak :))))))))))parti marti yok aşkım ve ben olacağız

zaten karşılayınca onlara gidiceğiz gibi gözüküyor .)ama olsunnnnn kavuşuyoruzzz ay heyecandan gözüme uyku girmiyorrrr

gizcim benmde her yerimi heyecan sarmış durum da son bi kaç günü düşünemıorum kalpkrizi geçirmezsem iyidir parti yok tabi yaa kavusmak zaten bize partiden güzel gelecek bende onu alıp direk onlara geçicez kaynanamı göndermem lazım evdenn ama o uyanık gitmez ki

kız bizim.nişan da kuzu çevirme vardı kişi başı 35 e oldu kokteyl nasıl oluyor 40 tl

o gün ankaraymı gitsem diyorum büyük ihtimal izin alıp havaalnından karşılıcam allahım aksilik çıkmasın onunla şirketin önünde hasret gidermek istemiyorum gidip alacam çok özledem çok

dün akılna girdim benmkinin teleofn sokma dedim ama keşke soksaydın konuşurduk dedim oda son günler aklıma soktun ayyy sakın yapma söz ver bana dayancaz dedim

uzaklığa alışık bünyem hala msjlaşmamaya alışamadı zormuşşşş yaaa

bizde.aynı onlara gideceğiz herhalde.ailem de gelir zaten

Günaydın kızlar
Gece 3 e kadar konuştuk sevgilimle o yüzden anca uyanıyorum
Hala çalışmam gereken dersler var ama öğleden sonra bakarım artık biraz açılmam gerek
Şu 20 ler geçmedi evet ben yılbaşına kadar saymıyorum şafak falan ne zaman 1 ocak olacak o zaman başlamış olacak şafak benim için.

Ardayla sinemin nişan haberini izledim.bende.şimdi tvden gündüz kız isteme akşam aile arası yemek gece de arkadaşlarla parti çat çat çat

İş yerimin bu seneki yılbaşı hediyesi bu.

Çeyize kaldıracağım. Dvd verselerdi daha çok işe yarardı kim dinleyecek bundan müzik.

Son düzenleme:

bnde havaalanından karsılıcam izin alıcam şirketten geceye kdr onunla olucam yuppi

bnmkıde almadı tlfn gün içersnde ankesörlüden arıorum napalım bunada şükür ne kaldı ki şurda son haftaya bir girsek rahatlıcaz hepimz

Hepimiz aynı gün ama başka saatlerde kavuşacağız genelde... artık gece eve gelince dökülürüz buraya

Biz 17 Ocak'ta kavuşacağız allah nasip ederse. O gün kaçta İzmir 'de olur bilmiyorum ama ben işten 18:00'de çıkacağım ya havaalanına gideceğim ya direkt onlara o gece belki onlarda kalırım hiç bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…