Günaydın yarenler neden geçmiyor diyorsunuz ya öyle yada böyle geçmeye mecbur bu günler. Yarın 19 diyeceğim ben. Bildiğim gibi saymaya devam ediyorum sonra üstüne bir kaç gün eklerim.
Çok heyecanlıyım ben geliyorlar diye şu hafta bitsin yeni yıla girelim artık. Dün akşam aşkıma dedim ki sensiz ayın sonunu getirdiğim son ay, bu ay. Diğer ay, ay sonunu birlikte getireceğiz. Onların gelmeleri yaklaşıyor ama düğünde yaklaşıyor bu arada. Geldikten sonra asıl tatlı telaşlar başlıyor. Buzdolabı, tv bakacağız, ev bakacağız. Ohhhh keyfim çok yerinde kimsede bozamaz.
17 Ocak kollarımda sevdiğim.
düşün ışte bende canım askere gitmeden diyordum o gitmeden iş bulsam iş bulsam diye bulamadım evde patlıyorum.. herkes de kiziyor herşey de bi hayır vardır diye tabi öyle ama baZen insan patlıyor.. bende spora çeyiz hazırlıklarını falan zaman geçirmeye çalışıyorum ışteEvet bu haftanında 2 gününü yedik sayılır kaldı 5 gün. 5 gün sonra Ocak ayına merhaba diyeceğiz, sevdiklerimizede hoşgeldin. İyi ki işim var yoksa zaman çok daha zor geçerdi.
imm bizim de en ufak menü yani kuru pasta ve içecek olan sadece kişi başı 6 tl dedi en kalabalık olan menü de 14 tlymis.. daha menüye karar vermedik.. canım ailesinin durumu yemek verecek durumda değil o yüzden kokteyl olacak bizim degünaydınlarr kızlarrr nasılsınız herkes hasta mı oldu yaaa hepinize toptan geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum...
bu 20 ler hakikaten geçmiyor son demlerde iice agreesif olmaya başladım çatıcak yer arıyorum dünden beri vefasızlara çattım tlfn yağdı resmen kimseye cvp vermedimhatta deminde msjlar geldi okudum kapattım çok fenayım yaa
bende nikahtan sonra kokteyl için mekan araştırıyorum bi kaç yer buldum randevu aldım gidip konuşayım bakalım ne dıolar ne edıolar
geçmiş olsun canım.üzüntüden gecikmistirGünaydınn kızlarr.
Şafak: 25 Erzurum
Regl oldum hemde 5 gün gecikmeli sürünüyorum şuanda bugün şirkette yerimden kalkamam sanırım
imm bizim de en ufak menü yani kuru pasta ve içecek olan sadece kişi başı 6 tl dedi en kalabalık olan menü de 14 tlymis.. daha menüye karar vermedik.. canım ailesinin durumu yemek verecek durumda değil o yüzden kokteyl olacak bizim de
vallla acaip heyecan var 20 ler bitiyor kavuşucaz burası kavuşma hikayelerimizle inliyecek kızlar ben o gece kopcam herhalde arkadaşlar hoşgeldin partisi yapalım diyorda manane bana özel olacak :))))))))))parti marti yok aşkım ve ben olacağız
zaten karşılayınca onlara gidiceğiz gibi gözüküyor .)ama olsunnnnn kavuşuyoruzzz ay heyecandan gözüme uyku girmiyorrrr
ya bn yemekli istemıorum zaten bi zahmet herkes yiip gelsinişte fak caplı bir kokteyl düşündüm bi ryer buldum kişi başı 45 dio 5 tl indiricek 40 dio 250 kişilk düşünüorum bakalım daha uygunu yok yani bakalım bi 5 daha indirte bilirsem ama havuz bası bnmki indirmeyede bilir
gizcim benmde her yerimi heyecan sarmış durum da son bi kaç günü düşünemıorum kalpkrizi geçirmezsem iyidirparti yok tabi yaa kavusmak zaten bize partiden güzel gelecek bende onu alıp direk onlara geçicez kaynanamı göndermem lazım evdenn ama o uyanık gitmez ki
bizde.aynı onlara gideceğiz herhalde.ailem de gelir zatenvallla acaip heyecan var 20 ler bitiyor kavuşucaz burası kavuşma hikayelerimizle inliyecek kızlar ben o gece kopcam herhalde arkadaşlar hoşgeldin partisi yapalım diyorda manane bana özel olacak :))))))))))parti marti yok aşkım ve ben olacağız
zaten karşılayınca onlara gidiceğiz gibi gözüküyor .)ama olsunnnnn kavuşuyoruzzz ay heyecandan gözüme uyku girmiyorrrr
o gün ankaraymı gitsem diyorum büyük ihtimal izin alıp havaalnından karşılıcam allahım aksilik çıkmasın onunla şirketin önünde hasret gidermek istemiyorum gidip alacam çok özledem çok
dün akılna girdim benmkinin teleofn sokma dedim ama keşke soksaydın konuşurduk dedim oda son günler aklıma soktun ayyy sakın yapma söz ver bana dayancaz dedim
uzaklığa alışık bünyem hala msjlaşmamaya alışamadı zormuşşşş yaaa
İş yerimin bu seneki yılbaşı hediyesi bu.
Çeyize kaldıracağım. Dvd verselerdi daha çok işe yarardı kim dinleycek bundan müzik.
bnde havaalanından karsılıcam izin alıcam şirketten geceye kdr onunla olucam yuppi
bnmkıde almadı tlfn gün içersnde ankesörlüden arıorum napalım bunada şükür ne kaldı ki şurda son haftaya bir girsek rahatlıcaz hepimz
Hepimiz aynı gün ama başka saatlerde kavuşacağız genelde... artık gece eve gelince dökülürüz buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?