evet ben ayın 17sinde allah kısmet ederse 11.30 sarılmış olacagım bebeğime....
Kızlar bir aksilik olmazsa ben 17 Ocak tam saat 20:10 gibi göreceğim yüzünü, sarılacağım, koklayacağım.
O gün tek uçak var zaten.
Uçağı 15:35'te kalkıyor Elazığ'dan. 20:05'te İzmir'e iniyor. Bu durumda bende işten çıkıp havaalanına gidiyorum rahat rahat oyalana oyalana.
Yakınca olup fırsatı olanlar tereddutsuz gıtsın.Benım gıbı çılgınlarda süpriz yapıp doğuya gıtsın
Benim Bıngol değil ama Elazıg suprızım olucak
Orda özgürlüğüne kavuşma esnasında yannında olmak ıstıyorum ben.O özel anda
Geçen hafta gelip alayım kaçırayımm mıı seni ordan dedimŞaka zannetti gel yavrum kaçır artık beni dedi ama o anda kafamda o ampul yandıı
Sayesinde Kastamonu görmüştüm Elazığı da ekleyeceğim listeye
ozaman grupta sanırım ilk ben kavuşuyorum yakışıklı bebeğime koklaya koklaya öpe öpe bitiricem onu doymam ama olsun
Tahmin edemiyorum senin kavuşma anının hahahaahh nasıl öpersin bilemeyecem
çok acayip öperim 130 günün patlamasını yaşayacamm
Bende aynı saatte ama 16 ocakta kavusucam erken gıdıcem bıraz daha havaalanına orda yazarım sıze neler hısettıgımı beklerken:) İlk ben gorucem onu cok heyecanlı ya artık burda beklemek ıstemıyorum o gunler gelsın artk havaalanında beklıyeyım dusundukce heyecanlanıyorum ben vee ogunden sonra 6 gun beraberız delı gıbı gezıcez hıcbısey dusunmeden:)Kızlar bir aksilik olmazsa ben 17 Ocak tam saat 20:10 gibi göreceğim yüzünü, sarılacağım, koklayacağım.
O gün tek uçak var zaten.
Uçağı 15:35'te kalkıyor Elazığ'dan. 20:05'te İzmir'e iniyor. Bu durumda bende işten çıkıp havaalanına gidiyorum rahat rahat oyalana oyalana.
heee tahmin edebiliyorum ben seniiigerçi kendim ne yaparım onu bilmiyorum donar kalırım belki de hayal gibi gelir ilk geldiğinde
Yakınca olup fırsatı olanlar tereddutsuz gıtsın.Benım gıbı çılgınlarda süpriz yapıp doğuya gıtsın
Benim Bıngol değil ama Elazıg suprızım olucak
Orda özgürlüğüne kavuşma esnasında yannında olmak ıstıyorum ben.O özel anda
Geçen hafta gelip alayım kaçırayımm mıı seni ordan dedimŞaka zannetti gel yavrum kaçır artık beni dedi ama o anda kafamda o ampul yandıı
Sayesinde Kastamonu görmüştüm Elazığı da ekleyeceğim listeye
Bende aynı saatte ama 16 ocakta kavusucam erken gıdıcem bıraz daha havaalanına orda yazarım sıze neler hısettıgımı beklerken:) İlk ben gorucem onu cok heyecanlı ya artık burda beklemek ıstemıyorum o gunler gelsın artk havaalanında beklıyeyım dusundukce heyecanlanıyorum ben vee ogunden sonra 6 gun beraberız delı gıbı gezıcez hıcbısey dusunmeden:)
Suan bunları okurken yuzumde salak bı gulumseme olustu kızlar:) Sankı yarın gelıyolarmıs gıbı hıssettım bı an sanırımAma bıgun gelecek 1 gun kalıcak:)
ya ben önce öpeyim koklayım sıkıca sarılayımda sonra hayalmı gercekmı dusunurum 130 gün beklemişim saniyesni dahi kaçırmak istemem hem öper hem ağlarım
ahaha harika yaaa bend emardine mi gitsem ozaman :)) dur bi bakayım biletlere cılgın seni
o gülümseme hepimzde oluşmuştur çünkü bendede oldu şuan heyecanlıyzda son bir kaç gün kala ben artık yemem içmem heyecandan heralde şurda 5 ayda veremedgm kiloları sanırım 2-3 gün kala verecem
Valla imkan fırsat varsa gitBen bu tarz çılgınlıklara alışığım.Bir iftar yapmaya 7-8 saat yol tepmişliğim vardır.
Biletler ara dönem oldugu için çok yuksek değil.Benim gidiş dönüş 169 lira o iki günde.
1 saat görüşsek yeterrrr ohh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?