347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ya kızlar gece bi rüya gördüm aslında paylaşmayı pek sevmem kötü şeye yorulur die ama içim bi tuhaf yalnızım uçağa bniyorum uçak hareket edio ama bir türlü kalkamıyor dümdüz gidio sadece sonra evler engel oldugu ıcın hafif havalanıo sonra yine düzlük bulup tekerliklerin üztünde gidio arada hafif havalnıo yine gido falan en sonunda havalanıo sonra havadayken türbülansa kapılıo vs... sonra yoluna devam edio ne kadar saçma yaaa rüya yaaa

Kızlar bir aksilik olmazsa ben 17 Ocak tam saat 20:10 gibi göreceğim yüzünü, sarılacağım, koklayacağım.

O gün tek uçak var zaten.

Uçağı 15:35'te kalkıyor Elazığ'dan. 20:05'te İzmir'e iniyor. Bu durumda bende işten çıkıp havaalanına gidiyorum rahat rahat oyalana oyalana.

kızlar bende 18 de kavuşucam havalanında sarılıp dahada bırakmıcam hepimiz aynı günlerde kavuşcaz topik ıssız olucak ama olsun :) kavuşmaya son 22

Yakınca olup fırsatı olanlar tereddutsuz gıtsın.Benım gıbı çılgınlarda süpriz yapıp doğuya gıtsın

Benim Bıngol değil ama Elazıg suprızım olucak
Orda özgürlüğüne kavuşma esnasında yannında olmak ıstıyorum ben.O özel anda
Geçen hafta gelip alayım kaçırayımm mıı seni ordan dedimŞaka zannetti gel yavrum kaçır artık beni dedi ama o anda kafamda o ampul yandıı

Sayesinde Kastamonu görmüştüm Elazığı da ekleyeceğim listeye

ozaman grupta sanırım ilk ben kavuşuyorum yakışıklı bebeğime koklaya koklaya öpe öpe bitiricem onu doymam ama olsun

ahaha harika yaaa bend emardine mi gitsem ozaman :)) dur bi bakayım biletlere cılgın seni

Bende aynı saatte ama 16 ocakta kavusucam erken gıdıcem bıraz daha havaalanına orda yazarım sıze neler hısettıgımı beklerken:) İlk ben gorucem onu cok heyecanlı ya artık burda beklemek ıstemıyorum o gunler gelsın artk havaalanında beklıyeyım dusundukce heyecanlanıyorum ben vee ogunden sonra 6 gun beraberız delı gıbı gezıcez hıcbısey dusunmeden:)

heee tahmin edebiliyorum ben seniii gerçi kendim ne yaparım onu bilmiyorum donar kalırım belki de hayal gibi gelir ilk geldiğinde

ya ben önce öpeyim koklayım sıkıca sarılayımda sonra hayalmı gercekmı dusunurum 130 gün beklemişim saniyesni dahi kaçırmak istemem hem öper hem ağlarım

Ay bebikim süper keşke bende öyle bir şey yapabilsem ama çok uzak İzmir'den. Ben yine yaşlı gözlerle gözüm çıkış kapısında havaalanında onu bekliyor olacağım.

Son düzenleme:

ohh ohh sefanız olsun valla en yiyisi bnde öyle yapıcam... gelsin ona cok güzel dogum günü sürprizi hazırlıorum baş başa

Suan bunları okurken yuzumde salak bı gulumseme olustu kızlar:) Sankı yarın gelıyolarmıs gıbı hıssettım bı an sanırım Ama bıgun gelecek 1 gun kalıcak:)

Suan bunları okurken yuzumde salak bı gulumseme olustu kızlar:) Sankı yarın gelıyolarmıs gıbı hıssettım bı an sanırım Ama bıgun gelecek 1 gun kalıcak:)

o gülümseme hepimzde oluşmuştur çünkü bendede oldu şuan heyecanlıyzda son bir kaç gün kala ben artık yemem içmem heyecandan heralde şurda 5 ayda veremedgm kiloları sanırım 2-3 gün kala verecem

ya ben önce öpeyim koklayım sıkıca sarılayımda sonra hayalmı gercekmı dusunurum 130 gün beklemişim saniyesni dahi kaçırmak istemem hem öper hem ağlarım

Bende ağlarım.... gideyim diyeceğim ama benimki biletini aldı zaten sabah otobüsüne... gece burdan binip sabah oraya insem indiğim anda tekrar binip geleceğim onunla.. bu biraz çılgınlık olur tekli koltuğa almış hemi de imkansız yani süpriz yapmam

ahaha harika yaaa bend emardine mi gitsem ozaman :)) dur bi bakayım biletlere cılgın seni

Valla imkan fırsat varsa git Ben bu tarz çılgınlıklara alışığım.Bir iftar yapmaya 7-8 saat yol tepmişliğim vardır.
Biletler ara dönem oldugu için çok yuksek değil.Benim gidiş dönüş 169 lira o iki günde.
1 saat görüşsek yeterrrr ohh

o gülümseme hepimzde oluşmuştur çünkü bendede oldu şuan heyecanlıyzda son bir kaç gün kala ben artık yemem içmem heyecandan heralde şurda 5 ayda veremedgm kiloları sanırım 2-3 gün kala verecem

hele bende bi de ben sevinci de hüznü de yüzünde yaşayan biri olarak son 2 3 günü ağzım kulaklarımda hehehh diye geçiririm herhalde

baktım imkan yok chelzy onun dönüş saatine uymuo sanırım biletler tükenmiş daha geç saate var dönüş e mantığı kalmıoki öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…