hele bende bi de ben sevinci de hüznü de yüzünde yaşayan biri olarak son 2 3 günü ağzım kulaklarımda hehehh diye geçiririm herhalde
çok güldüm yaa hehehe diemi gezicen ulan ben hahahahaha die gezicem bogulana kadar sırıtacam çatlasın herkesss ohhhh sevgilim geliooooooo
Ay bebikim süper keşke bende öyle bir şey yapabilsem ama çok uzak İzmir'den. Ben yine yaşlı gözlerle gözüm çıkış kapısında havaalanında onu bekliyor olacağım.
baktım imkan yok chelzyonun dönüş saatine uymuo sanırım biletler tükenmiş daha geç saate var dönüş e mantığı kalmıoki öyle
Canımcım sen o gun gorebılecek kavusacaksın ama ben gitmesem teeee sömestr tatili olunca ben İzmire dönünce 25inden sonra görücem.O yuzden gitmek istiyorum.İzmirde kavusmak ne guzell..
Olsun canım muhım degıl.Fırsat olsa gıderdın ama.Olsun yinede
annem kesin der bu ne böyle ağzın kulaklarında ağır ol biraz diye ama ben hala
Aynen bende dayim soruyor annem.de kiziyor bana böyle oluncaevet havaalanından alınca hep bnmle artık... senin gitmen gerekio gerçektende yoksa sömestr a kadar yürekmi dayanır
sanaKızlar aranızda benim gibi çok ağlayan var mı? Ben geçen yol izni verdiklerinde tek başıma havaalanına gitmiştim daha giderken yolda gözlerim dolu doluydu insanlardan bakışlarımı kaçırıyordum. Havaalanında da herkes sevdiklerini bekliyor ben bir köşede gözüm kapıda ağlıyordum tek başıma. O geldiğinde bir sarılışım ve ağlayışım vardı hıçkırarak herkes bize bakmıştı. Çok ağlıyorum ben yolda, evde hep ağlıyorum. Acayip duygusal yaptı beni bu askerlik burda size yorum yazıyorum gözler doluyor.:2:
Ay ne guzel ya duygusal sevdıklerınızBenmkı göstermez kolay kolay hatta hiç ağlamakmış koşup sarılmakmış falan :) Racona ters bizimkinde öyle şeyler
Ay ne guzel ya duygusal sevdıklerınızBenmkı göstermez kolay kolay hatta hiç ağlamakmış koşup sarılmakmış falan :) Racona ters bizimkinde öyle şeyler
Aynen canım bız acemı bırlıgıne aılesıyle beraber teslım etmeye gıttık zaten herkes aglıodu o ınsanı cok etkılıo bıde ordakı butun yenı teslım olucak askerler o kadar saf ne yapıcagını bılemez sekıldeydı kı oda ınsanı cok etkılıo sevgılımıde o kadar gucsuz gormustum ılk kez sarılmaya cekındıım annesının babasının yanında sonra aman ya bana ne dedı sarıldım agladım ıttırdı benı gıttı sonra aglamamak ıcın donustede agladım hep kız kardesı tesellı ettı benı abım gelıcek merak etme dıye :)Cok aglarım ben yanında ozellıkle tutamıorum nedense mesela tutsamda noldu dese aglarım nedenını bende anlamadm ama hep oyle oldu bakalım havaalanında aglamamaya calısıcam:)
chelzy bizimkiler aynı memleketli mi nedir aynı yrden mi su içmişleeerr benimki bi level üstü gerçii ama çok benzer özellikleri vaarrAy ne guzel ya duygusal sevdıklerınızBenmkı göstermez kolay kolay hatta hiç ağlamakmış koşup sarılmakmış falan :) Racona ters bizimkinde öyle şeyler
chelzy bizimkiler aynı memleketli mi nedir aynı yrden mi su içmişleeerr benimki bi level üstü gerçii ama çok benzer özellikleri vaarr
ay evet ya kızlar söylediklerinizin 1 tanesini bizimkiler yapsa dünyanın sonunun geldiğni düşünürüümmhahaha.Alde ben düşünemiyorum bizimkiler böyle şeyler yapsın valla hele askeriyenin içinde falan.Eylülde gittim Kastamonuya.Askeriyenin içindeyiz şimdi.Taş çatlasın 10 kişi var etrafta herkes eğitimde.Biraz ileridede bi kız daha zıyarete gelmiş sevgilisini.Onlar resmen bütünleşicek gözümüzün önündeÇocuk öpüyoo kokluyoo kızı sarılıyo dokunuyo.Bizimki öylee oturdu yanımda anlatıp duruyo.Bak şurası koğuşlar.Şu burası kantin.Şurdan yemekhaneye gidiyoruz.Burda atış yapıyoruz.Yahuu krokisini mi çizicem ben birliğin
Ve daha bunun gibi nelerrr neleerrCidden çok benziyorlar kaç defadır denk geliyoruz farkındaysan :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?