347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

hele bende bi de ben sevinci de hüznü de yüzünde yaşayan biri olarak son 2 3 günü ağzım kulaklarımda hehehh diye geçiririm herhalde

çok güldüm yaa hehehe diemi gezicen ulan ben hahahahaha die gezicem bogulana kadar sırıtacam çatlasın herkesss ohhhh sevgilim geliooooooo

Ay bebikim süper keşke bende öyle bir şey yapabilsem ama çok uzak İzmir'den. Ben yine yaşlı gözlerle gözüm çıkış kapısında havaalanında onu bekliyor olacağım.

Canımcım sen o gun gorebılecek kavusacaksın ama ben gitmesem teeee sömestr tatili olunca ben İzmire dönünce 25inden sonra görücem.O yuzden gitmek istiyorum.İzmirde kavusmak ne guzell..

baktım imkan yok chelzy onun dönüş saatine uymuo sanırım biletler tükenmiş daha geç saate var dönüş e mantığı kalmıoki öyle

Olsun canım muhım degıl.Fırsat olsa gıderdın ama.Olsun yinede

evet havaalanından alınca hep bnmle artık... senin gitmen gerekio gerçektende yoksa sömestr a kadar yürekmi dayanır

annem kesin der bu ne böyle ağzın kulaklarında ağır ol biraz diye ama ben hala

bnm şimdiden ağzım kulaklarmda evdekiler dio şu tipe bak şebek gibisin die..babam dün damadıyla konustu oğlum gel bir an önce şafağı bu mu sayıo biz mi belli değil dio sülalenin şafaktan haberi var facebookta her gün yazıorum millet artık yeterrrr nena dio

Kızlar aranızda benim gibi çok ağlayan var mı? Ben geçen yol izni verdiklerinde tek başıma havaalanına gitmiştim daha giderken yolda gözlerim dolu doluydu insanlardan bakışlarımı kaçırıyordum. Havaalanında da herkes sevdiklerini bekliyor ben bir köşede gözüm kapıda ağlıyordum tek başıma. O geldiğinde bir sarılışım ve ağlayışım vardı hıçkırarak herkes bize bakmıştı. Çok ağlıyorum ben yolda, evde hep ağlıyorum. Acayip duygusal yaptı beni bu askerlik burda size yorum yazıyorum gözler doluyor.

Son düzenleme:
tripli canım ben ağlıyorum ama onu görünce ağlamıyorum havaalındndada ağlamıcam böyle hissediyorum ayrılıklarda ağlıyorum kavuşmalarda ağlayamıyorum ben :)sevinç gözyaşlarım olcakmı bu son kavuşmada bakalım

sana
da nena 2 diyelim bende çok aglarım bana her seni çok özledm deyişinde hüngür hüngür aglıorum bana çeşmeleri açtın yine dio bende daha onu almaya gidince başlarım aglamaya kaza yapmazsam iyidir düşüncelere falan dalarım korkuorum aslında metroylamı gitsem

Canım ben onu görür görmez ağlıyorum hatta görmeden hayaliyle ağlıyorum. Çok duygulanıyorum. Yanımdayken bakıp bakıp ağlıyorum.

biz acemi birliğine gittik yemin törenine yetişemedim ama ertesi gün ordaydık ben bi heyecanlıyım daha yolda başladım aglamaya kayınvalidemle-kayınpederm aglama kızım diyip duruolar nese sustum ben vardık oraya bnmki ortalarda yok kayınvalideyle peder gittiler imza atmaya cıkarıcaklar 2 gün bizimle olacak bu uzaktan beni gördü annesiyle babasını bıraktı bana koştu o ağlıo ben ağlıyorum biribirimize koştuk bir sarılışımız vardı dışarda olan asker ve aileleri bir alkış kıyamet o sonra beni öptü bende karşılık verdim bi 5 dkka alkışlandık hep öpüşüoz hem ağlıoruz o an geldi aklıma çok kötü oldum offffffffffffffffffff çok özledim sevgilimi yaaa

benmki çok duygusal ya ben dün ağladım teleofnda baktım oda ağlıyor ona sebep benimn güçlü olmam ona yaparsın dayanırsın demem gerekiyor gerçi askerlik boyunca en çok o destek oldu ama yemin töreninde çok ağladım ama ona sarılınca gçemişti herşey annesi çok ağladı onu görünce oda anacım ağlama diye teselli etti annesi öyle olunca ben ağlayamadım güçlü durmak zorundaydım onu görmeden tören boyunca akıtmıştım gözyaşlaırmı :)))))))

Ay ne guzel ya duygusal sevdıklerınızBenmkı göstermez kolay kolay hatta hiç ağlamakmış koşup sarılmakmış falan :) Racona ters bizimkinde öyle şeyler

Ay ne guzel ya duygusal sevdıklerınızBenmkı göstermez kolay kolay hatta hiç ağlamakmış koşup sarılmakmış falan :) Racona ters bizimkinde öyle şeyler

Aynen canım bız acemı bırlıgıne aılesıyle beraber teslım etmeye gıttık zaten herkes aglıodu o ınsanı cok etkılıo bıde ordakı butun yenı teslım olucak askerler o kadar saf ne yapıcagını bılemez sekıldeydı kı oda ınsanı cok etkılıo sevgılımıde o kadar gucsuz gormustum ılk kez sarılmaya cekındıım annesının babasının yanında sonra aman ya bana ne dedı sarıldım agladım ıttırdı benı gıttı sonra aglamamak ıcın donustede agladım hep kız kardesı tesellı ettı benı abım gelıcek merak etme dıye :)Cok aglarım ben yanında ozellıkle tutamıorum nedense mesela tutsamda noldu dese aglarım nedenını bende anlamadm ama hep oyle oldu bakalım havaalanında aglamamaya calısıcam:)

bende hiç tutamam kendimi havaalanında da kesin çokkkk ağlicam aman içime atarsam hasta olurum ağlim ya hiççte tutmam kendimi o da ağlasın banane özlem ağlayşı o allahım dert vermesn sevnçten ağlamak bsy deıl yani

chelzy bizimkiler aynı memleketli mi nedir aynı yrden mi su içmişleeerr benimki bi level üstü gerçii ama çok benzer özellikleri vaarr

Duygusal hatunlar ben geldim

Ben kolay kolay ağlayamam anca o yanımda yokken belki
Ama acemi birliğinden dönüşte İzmir havaalanında karşılarken kötü oldum.
Sarılınca ikimizde koyverdik kendimizi
Şimdi bi gelsin bu defa sevinçten ağlarız

chelzy bizimkiler aynı memleketli mi nedir aynı yrden mi su içmişleeerr benimki bi level üstü gerçii ama çok benzer özellikleri vaarr

hahaha.Alde ben düşünemiyorum bizimkiler böyle şeyler yapsın valla hele askeriyenin içinde falan.Eylülde gittim Kastamonuya.Askeriyenin içindeyiz şimdi.Taş çatlasın 10 kişi var etrafta herkes eğitimde.Biraz ileridede bi kız daha zıyarete gelmiş sevgilisini.Onlar resmen bütünleşicek gözümüzün önünde Çocuk öpüyoo kokluyoo kızı sarılıyo dokunuyo.Bizimki öylee oturdu yanımda anlatıp duruyo.Bak şurası koğuşlar.Şu burası kantin.Şurdan yemekhaneye gidiyoruz.Burda atış yapıyoruz.Yahuu krokisini mi çizicem ben birliğin
Ve daha bunun gibi nelerrr neleerr Cidden çok benziyorlar kaç defadır denk geliyoruz farkındaysan :))

ay evet ya kızlar söylediklerinizin 1 tanesini bizimkiler yapsa dünyanın sonunun geldiğni düşünürüümm yahu otobüsten iniyorum sarılıcam doğru düzgn onu bile yaptırmıyo yeter milletn ortasında felan milletinde derdi bizdik zaten allm ya sadece sarılıcaksın yookk Anca çeneye vuruyo bizimkilerde bi gıdım yok yok kızlarr sizin söylediklerinizden vala azcık bile yok diyorum odunlukta sınırın kalmadıı son haddindesin. ben ona benzemeye başladım artık chelzy çözüm yok gerçekten huylarının çoğu benziyooo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…