ay evet ya kızlar söylediklerinizin 1 tanesini bizimkiler yapsa dünyanın sonunun geldiğni düşünürüümmyahu otobüsten iniyorum sarılıcam doğru düzgn onu bile yaptırmıyo yeter milletn ortasında felan milletinde derdi bizdik zaten allm ya sadece sarılıcaksın yookk Anca çeneye vuruyo bizimkilerde bi gıdım yok yok kızlarr sizin söylediklerinizden vala azcık bile yok diyorum odunlukta sınırın kalmadıı son haddindesin. ben ona benzemeye başladım artık chelzy çözüm yok gerçekten huylarının çoğu benziyooo
Ay ne guzel ya duygusal sevdıklerınızBenmkı göstermez kolay kolay hatta hiç ağlamakmış koşup sarılmakmış falan :) Racona ters bizimkinde öyle şeyler
Bizimkide ağlamaz asla ben gönderirken bayılıyordum az daha ağlamaktan ama bizimkinde tık yok sadece sarılır, öper koklar. Halbuki ben istiyorum ki o da benle otursun ağlasın deli miyim neyim.
çok kötü bişi sevdiğinle ağlamak dün o orda ben burda gözyaşlarımızı tutamadk ama ağladğnı ona yansıtmadm söylemedim ara ara oluyor onada söledim bana kız kimseye çatma diye çünkü sabırı yoktur benimkinin beim kalbimi kırabilirsin biliyorum içinden gelmiyor dedim ağladı kıyamam ona ama bende dün kötü oldum
bugün cicik çamaşırlarm gedi akşamda la senzaya gidceğim arkadaşımla indirim çeki aldım 150 tl lik ortaklaşa bişicikler alacağız :)))))))) annişim çeyize destek oldu beş kuruş param kalmadı bu yılbaşı kimselere hediye alamadım vallla bitap durumdayım
eminim bende sen gibi hatta fazlasıyla tribi yerdiim o yüzden Allahm nazarlardan saklasın hiçbir telefonunu kaçırmadım abooyy yoksaa etmediği laf kalmaz ben burdaymda araymda açma şuydu buydu neysee sonuç olarak yapı bu chelzy bizimkilerde böyle bizde onlara döndüükk ama bende çok duygusal biri değilimdir zaten belki de ben alıştırmadım onu da bu kadar da değil yanii siz de nasıl sen başta nasıldınAyni iste:) disarida opusmekmis oyle sikica sarilmak
is falab yook:) iste bu yapiyla alakali huyla alakali.bizede boyle denk geldi.
yine ugurluycam kendisini soyle bi optu.koluma dokubdu.birden kendimi asker ygurlamasinda zanettim.bi en buyuk asker bizim asker demedigim kaldi:))
bende ona benzemeye basladim aynen.normalde sevgimi cok gosteren ifade eden biriyim.biriydim artik:) simdi onun gibiyim.
dusun dun merak etti ,uzun sure haber alamadi diyr trip yedim:) normal sartlar altinda ayy hayatim nerdeydin cok merak ettim odum koptu tepkisi gelecegine surat yedim:)
ağlamasın canımm sarılsın iştee en güzeliii tam orta bence sizinkisii kıvamındaaaBizimkide ağlamaz asla ben gönderirken bayılıyordum az daha ağlamaktan ama bizimkinde tık yok sadece sarılır, öper koklar. Halbuki ben istiyorum ki o da benle otursun ağlasın deli miyim neyim.
ya tamam itiraf ediyorum siz gibi duygusal bi yapım yok olsa ne güzel olurduu yanında ağlayamam yani artık hiç ağlayamam dalga geçer o benle birlikte ağlamak yerinee bazen özledim diye mızırdanıyorum da ağla bi de ağla diyoo imrendim sizeeeya benmkide bnm gibi duygusal benim gözyaşlarıma dayanamaz aslnda bir süre dayanır tmm askım ağlama der ama o öyle dedikçe ben bir aglıorum sanki içime boğa girmiş gibi gürültülü gürültülüben öyle ağlayınca bu sefer o da başlıo o kıymetli gözlernden yaş akmaya kıyamam yaaa çok depreştim şimdi gel artıkkkkkkkkk yaaa
Bizimkide ağlamaz asla ben gönderirken bayılıyordum az daha ağlamaktan ama bizimkinde tık yok sadece sarılır, öper koklar. Halbuki ben istiyorum ki o da benle otursun ağlasın deli miyim neyim.
evet evet bakalım canııımmmAldecim ben geldim eve bu arada.
Bakalım istersen
Ben askere giderken çok ağladım çok hemde anlatamam. O gün beni zor sakinleştirdiler ağlamaktan öksürük krizim tuttu, midem bulandı. Otobüse bindim zaten şoför kapıları kapattı, sonra açtırdılar indim. Hiç unutamam gidişini, çok kötü olmuştum yapayalnız tek başıma hissetmiştim kendimi nefes alamamıştım. Halbuki gündüz evde çok iyiydim onlarda, misafirlerle gayet gülüşmeler falan ta ki akşam oldu saat geldi arabaya bindik arkadaşları, komşular dışarda en büyük asker bizim asker diye bağırmaya başladılar kornolar falan ben otogara giderken zaten kopmuştum, otobüsü de terminale girdiğinde yerine geldiğinde zaten hatırlamak istemiyorum o anları hele hareket etti bana el sallıyor camdan dünyam durdu işte o anlarda. Nefes alamıyordum.
Ben askere giderken çok ağladım çok hemde anlatamam. O gün beni zor sakinleştirdiler ağlamaktan öksürük krizim tuttu, midem bulandı. Otobüse bindim zaten şoför kapıları kapattı, sonra açtırdılar indim. Hiç unutamam gidişini, çok kötü olmuştum yapayalnız tek başıma hissetmiştim kendimi nefes alamamıştım. Halbuki gündüz evde çok iyiydim onlarda, misafirlerle gayet gülüşmeler falan ta ki akşam oldu saat geldi arabaya bindik arkadaşları, komşular dışarda en büyük asker bizim asker diye bağırmaya başladılar kornolar falan ben otogara giderken zaten kopmuştum, otobüsü de terminale girdiğinde yerine geldiğinde zaten hatırlamak istemiyorum o anları hele hareket etti bana el sallıyor camdan dünyam durdu işte o anlarda. Nefes alamıyordum.
bu arada hümeyra 500 gram almışım malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?