347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Ayni iste:) disarida opusmekmis oyle sikica sarilmak
is falab yook:) iste bu yapiyla alakali huyla alakali.bizede boyle denk geldi.
yine ugurluycam kendisini soyle bi optu.koluma dokubdu.birden kendimi asker ygurlamasinda zanettim.bi en buyuk asker bizim asker demedigim kaldi:))
bende ona benzemeye basladim aynen.normalde sevgimi cok gosteren ifade eden biriyim.biriydim artik:) simdi onun gibiyim.
dusun dun merak etti ,uzun sure haber alamadi diyr trip yedim:) normal sartlar altinda ayy hayatim nerdeydin cok merak ettim odum koptu tepkisi gelecegine surat yedim:)

Ay ne guzel ya duygusal sevdıklerınızBenmkı göstermez kolay kolay hatta hiç ağlamakmış koşup sarılmakmış falan :) Racona ters bizimkinde öyle şeyler

Bizimkide ağlamaz asla ben gönderirken bayılıyordum az daha ağlamaktan ama bizimkinde tık yok sadece sarılır, öper koklar. Halbuki ben istiyorum ki o da benle otursun ağlasın deli miyim neyim.

çok kötü bişi sevdiğinle ağlamak dün o orda ben burda gözyaşlarımızı tutamadk ama ağladğnı ona yansıtmadm söylemedim ara ara oluyor onada söledim bana kız kimseye çatma diye çünkü sabırı yoktur benimkinin beim kalbimi kırabilirsin biliyorum içinden gelmiyor dedim ağladı kıyamam ona ama bende dün kötü oldum

bugün cicik çamaşırlarm gedi akşamda la senzaya gidceğim arkadaşımla indirim çeki aldım 150 tl lik ortaklaşa bişicikler alacağız :)))))))) annişim çeyize destek oldu beş kuruş param kalmadı bu yılbaşı kimselere hediye alamadım vallla bitap durumdayım

Bizimkide ağlamaz asla ben gönderirken bayılıyordum az daha ağlamaktan ama bizimkinde tık yok sadece sarılır, öper koklar. Halbuki ben istiyorum ki o da benle otursun ağlasın deli miyim neyim.

ya benmkide bnm gibi duygusal benim gözyaşlarıma dayanamaz aslnda bir süre dayanır tmm askım ağlama der ama o öyle dedikçe ben bir aglıorum sanki içime boğa girmiş gibi gürültülü gürültülüben öyle ağlayınca bu sefer o da başlıo o kıymetli gözlernden yaş akmaya kıyamam yaaa çok depreştim şimdi gel artıkkkkkkkkk yaaa

yanyana mutluluktan ağlamak güzelde uzaktan olunca çok kötü oluo geçen artık bnm ki de dayanamadı ağladı ben ağlaynca o bana destek cıkıo o aglaynca ben ona tmm aşkım geçecek die hatta gecen geceleri ağladgn oldumu die bana belki inanmıcaksn ama her gece seni düşünerek fotogrfna bakarak yorgnn altnda sessizce aglıorum kimse görmesn die dedi ağlamadgm sayılıdır dedi gelde şimdi ağlama bu lafın üstüne

indirim cekini iyi günlerde harcayn canımmmmmmmmmmmm

eminim bende sen gibi hatta fazlasıyla tribi yerdiim o yüzden Allahm nazarlardan saklasın hiçbir telefonunu kaçırmadım abooyy yoksaa etmediği laf kalmaz ben burdaymda araymda açma şuydu buydu neysee sonuç olarak yapı bu chelzy bizimkilerde böyle bizde onlara döndüükk ama bende çok duygusal biri değilimdir zaten belki de ben alıştırmadım onu da bu kadar da değil yanii siz de nasıl sen başta nasıldın
ağlamasın canımm sarılsın iştee en güzeliii tam orta bence sizinkisii kıvamındaaa

ya tamam itiraf ediyorum siz gibi duygusal bi yapım yok olsa ne güzel olurduu yanında ağlayamam yani artık hiç ağlayamam dalga geçer o benle birlikte ağlamak yerinee bazen özledim diye mızırdanıyorum da ağla bi de ağla diyoo imrendim sizeee

Hatta okuyorum yine aşkımmm aşşkıımmlar havada uçuşuyor:) Benim ataerkill ya hatunum der ya da babam gibi sanki 35 yıllık evliyiz sanki yavrum der bide en duygusal tepkisi kuzum demesi sanırım
Ayy çok dedikodusunu yaptım kuzucugumun.O bişey değil.Dönünce okuycam diyor yazdıklarını.Yandık anam yandıkk
Burayı biliyor.Askerden öncede hayatın içinden cok okuyodum bir derdim var'ı.Kafayı sıyırıp sarıyodum kendisine.Yasaklamıştı takıyorum kafayı diye :))Yasaklar ne içindir? biliyoruz hepimizz

Ben ağlamadım giderken tuttum kendimi ağlamama hiç dayanamaz çünkü telefonda da sadece 1 kere ağladım o da dayımı kaybettiğim zamanlardaydı bi yere kadar tutmak.. ama çok zırzırım ben o görmeden ağlarım.. ben alıştım başka şehirlerde okuduğumuz için onu otobüse bindirirdim otobüs yol alır ben başlar ağlamaya.. 2 dk sonra mesaj gelir biliyorum ağladığını diye

Ben askere giderken çok ağladım çok hemde anlatamam. O gün beni zor sakinleştirdiler ağlamaktan öksürük krizim tuttu, midem bulandı. Otobüse bindim zaten şoför kapıları kapattı, sonra açtırdılar indim. Hiç unutamam gidişini, çok kötü olmuştum yapayalnız tek başıma hissetmiştim kendimi nefes alamamıştım. Halbuki gündüz evde çok iyiydim onlarda, misafirlerle gayet gülüşmeler falan ta ki akşam oldu saat geldi arabaya bindik arkadaşları, komşular dışarda en büyük asker bizim asker diye bağırmaya başladılar kornolar falan ben otogara giderken zaten kopmuştum, otobüsü de terminale girdiğinde yerine geldiğinde zaten hatırlamak istemiyorum o anları hele hareket etti bana el sallıyor camdan dünyam durdu işte o anlarda. Nefes alamıyordum.

benim ağlamama dayanamaz ben eskiden çok katıydım imkansız ağlamazdım ama şimdi tutamıyorum malesef ağlıyorum

ben benimkine ismiyle hitap edince he tertip der illla aşkım diyecem ona ki ilişikinn 2. yılında demiştim ben aşkımıda ona hep birşeyleri çabuk tüketmicem sözler bize özel ve anlamlı olsun derdim 2 yıl içinde aşkım dedim ama onlarca kez değil içimden gelerek dedim ama hep demedim canözüm lafını aşkımdan daha çok dedim sevdiğimide öyle bizde ben katıyım

ben isterim ki aşkım benim ismimi söylesin ama yok söylemez illla prensesler sevgiimciğim herşey havada uçuşur :))))) ona ismini sölediğimde küfür gibi algılıyo dövesim geliyor onu o zaman :)

bide benimk iduygularını ne olursa olsun engelmmez bekletmez asi bir karakter sinir sevgi stres üzüntü mutluluk hiçbirşeyi sonra sevineyim yada sonra kızayım demez o anda pat pat der diceğni rahatlar öyle bir çocuk ben ise tam tersi engellerim kendimi kontrol ederim öfkemi özellikle :)))))))))))))))

hele ben nasıl oldum 7sinde dayımı kaybettik 11 i gece 1.30da otobüse bindi canım ben 11 i akşam uçağıyla geldim Ankaraya sonra onlara iftara gittik gece bindirdik eve geldik babam benimle gelmişti annemler anneannemde kalmışlardır hadi bari dedi saat 2 oldu sahuru yapıp yatalım tek damla yemedim sabaha kadar ağladım

tripli canım senin yaşadığıonı çok iyi anlıyorum benim ailem ağladğmı görmedi özlelikle annem giz bu çocuk iyi yere çıktı ağlama bence otur dua et istemediğin biryer olsaydı ne olurdu dedi ve haklıydıda yolculamayada gitmedim sırf bu yüzden

ama seni çok çok iyi anlıyorum yaşadığın sıkıntıyı içini burda allahtan birbimizle iyi bir şekilde vakit geçirdik şükür yani benim için burası olmasaydı kötü olurdu hep buraya danışıp yaptım bişileri iyikide çoğu şeyi paylaştık

tahmin edebiliyorum tripliicim ben bunları yaşamamk için gitmedim o bize geldi hatta dedimki normal eve gidiomuşsun gibi öp ve git arkana bile bakma ben dayanamam dedm öptüm gitti kapıyı kapattım sinirlerim boşaldı ağlamaktan öldüm o da yolda giderken ağlamış geri dönmek istemiş ama zor tutmuş kendini dönmemek için çünkü veda etmek ikimizide çok zorlayacaktı

Siz bide sureklı beraaberdiniz ondan daha bı yapayalnız hıssettın bide.Bız zaten uzakta oldugumuz ıcın cogu zaman o acıdan dunya durmus gıbı hıs yogunlugu o kadar olmadı.Ama olsaydı da o kadar aglıycagımı zannetmıyorum.Cok fazla hungur hungur aglayan bırı degılım.Gozlerım dolar en fazla yaş süzülür bogazım dugumlenir.

Gizz

Bende senın gıbı ismiyle hitap etmeyi seviyorum.İsmini söylemeyi seviyorum.

selam kızlar ilk gittiği günleri hatırlamayın ne olur okudukça fena oluyorum şimdi gelecekleri günü düşünelim mutlu olalım çok az kaldı inşallah

[FONT=&quot]347Lİ YARENLERİN DİYETGRUBU 24-31 ARALIK ÖLÇÜMLERİ[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Chelzy: 68,8 Hedef: 64[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Funda_bayram: 68,5 Hedef: 58[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Nena87: 64 Hedef: 60[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]2007hu: 64 Hedef: 58[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Stanki: 63,5 Hedef: 60[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Kilebek: 62,5 Hedef: 58[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Giz08: 57 Hedef: 55[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Bubble: 56,3 Hedef: 52[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Szn80: 49,5 Hedef: 45[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]NOT:[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Zayıflayanlar pembe[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Sabit kalanlar mor [/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Alanlar kırmızı[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…