347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Ayrılıskarı degıl bulusmaları dusunelım kızlar az kaldı yanı 1 aydan az sadece gun sayıyoruz:)yılbasından sonra ozellıkle hıcbısey kalmıo

kızlar zaten canımız sıkkın sevdiçeklerimiz yok diye karamsarlık yapmayın.İşten vakit oldukça okuyorum ama okurken aglamak istemiyorum lütfen.Biz güçlü olmalıyız.
Hadi şimdi askersen gelirken ne tür hazırlıklar yapacaksınız benim eşim asker bana fikir verin lütfen.Aslında yılbaşında da bişeyler göndermek istedim ama malesef yapamıyorum maddiyat yüzünden.artık gelmesine neler yapılır sizlerin fikirleri nelerdir söyleyin hadi yarenler.

kızlar okurken ağustosa geri döndüm ya gözlerim yaşardı.
bende yollarken çok ağlamıştım. hafta sonuymuş bize gelmişte işe yolluyormuşum gibi hissetmiştim arabaya bindirirken. hafta içi hiç geçmezdi bana cuma olsunda aşkım gelsin die beklerdim. şimdi kaç cuma oldu gelmeyeli. hafta sonlarından nefret ediyorum artık

ayyy çok fena oldum yazdıklarınızı okuyunca, bende hava alanında herkesin önünde ağlamıştım çok fena o da ağlamamak için hiç gözlerime bakmadı sarıldı kendine çok dikkat et seni seviyorum dedi ve dönüp gitti. hatırlamak bile istemiyorum o günleri..
artık kavuşmalarımızı sevinç gözyaşlarımızı yazıcaz buraya en ufak ayrıntısına kadar anlatıcaz ilk karşılaşmamızı, ilk sarılışımızı üzüntüleri bi kenara koyup yeni hayatlarımıza ilk adımlarımızı atıcaz...

Hemde nasılllllll!!!! çok heyecanlı olacak onu terminalde beklerken kesin buraya yazarım heyecanımı zamanı sizinle geçiririm

Bize de amcamlar gelecek hazırlık yaptık... aslında onlar misafir değilde amcamın oğlu yazın evlendi almanya ya gitti iş için türkiyeye geldiler yeni yıl tatili için.. gelinimiz evlendikten sonra ilk kez geleceği için

bende 17sinde otelde onu beklerken yazıcam size gece uyuyamam heralde heyecandannnn

Kızlar 15ı aksamı cılgın gıbı eglenelım evde bıle olsak zaten cok mutlu oluruz ama burdada partı duzenlıyelım :)

sevgilim 1 gün önce yanıma geldi. o gün güzel geçti onunlaydım.. ertesi gün onu havaalanına ben götürdüm yanımızda hiç kimsemiz yoktu. bir ben bir o vardık.. birde tanımadığımız insanlar .. askere giden başkaları da vardı aileleri onları yoluluyordu.. sevgilim sırf benim için yanıma geldi.. ailesi yollayamadı onu yani.. o gözden kaybolana kadar baktım ardından çok fena oldum ağlamamak için tuttum kendi mi.. ama az bir zaman kaldı ve yine gönderdiğim yerde onu ben karşılıyacam ...

duygu bizim askerlerimiz 18 de çıkarsa ben 18 de sabihadayım büyük ihtimal sende havaalnında olucan allahım kavuşma muhabetleri yapıyoruz inanabiliyormusunuzz

burda hep beraber depelümmmmm birbimiziiiiiiii ohhhhh süper olucak mezdekelerrr felan havada uçuşur coşarız kızlar

Merciii ne oteli kızz

çanakkaleye mi gidiyorsun canımmm

birgün önceden gidip orda otelde kalcam 17si birlikte gezeriz dışarda sonra o içeri girer bende otelde kalırım sabah da gidip onu alırım askeriyeden diye düşündüm
hemen fesat düşünme chelzy yaaa ama 17si gece 12den sonra salarlarla fesat düşünebilirsin izin veriyorum

kızlar şu thy de ücretsiz bilet işini biliyor musunuz,hangi biletlerde geçerli nasıl anlıyorlar asker olduğunu falan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…