ayyy çok fena oldum yazdıklarınızı okuyunca, bende hava alanında herkesin önünde ağlamıştım çok fena o da ağlamamak için hiç gözlerime bakmadı sarıldı kendine çok dikkat et seni seviyorum dedi ve dönüp gitti. hatırlamak bile istemiyorum o günleri..
artık kavuşmalarımızı sevinç gözyaşlarımızı yazıcaz buraya en ufak ayrıntısına kadar anlatıcaz ilk karşılaşmamızı, ilk sarılışımızı üzüntüleri bi kenara koyup yeni hayatlarımıza ilk adımlarımızı atıcaz...
Hemde nasılllllll!!!! çok heyecanlı olacak onu terminalde beklerken kesin buraya yazarım heyecanımı zamanı sizinle geçiririm
Bize de amcamlar gelecek hazırlık yaptık... aslında onlar misafir değilde amcamın oğlu yazın evlendi almanya ya gitti iş için türkiyeye geldiler yeni yıl tatili için.. gelinimiz evlendikten sonra ilk kez geleceği için
bende 17sinde otelde onu beklerken yazıcam size gece uyuyamam heralde heyecandannnn
Kızlar 15ı aksamı cılgın gıbı eglenelım evde bıle olsak zaten cok mutlu oluruz ama burdada partı duzenlıyelım :)
bende 17sinde otelde onu beklerken yazıcam size gece uyuyamam heralde heyecandannnn
Ben askere giderken çok ağladım çok hemde anlatamam. O gün beni zor sakinleştirdiler ağlamaktan öksürük krizim tuttu, midem bulandı. Otobüse bindim zaten şoför kapıları kapattı, sonra açtırdılar indim. Hiç unutamam gidişini, çok kötü olmuştum yapayalnız tek başıma hissetmiştim kendimi nefes alamamıştım. Halbuki gündüz evde çok iyiydim onlarda, misafirlerle gayet gülüşmeler falan ta ki akşam oldu saat geldi arabaya bindik arkadaşları, komşular dışarda en büyük asker bizim asker diye bağırmaya başladılar kornolar falan ben otogara giderken zaten kopmuştum, otobüsü de terminale girdiğinde yerine geldiğinde zaten hatırlamak istemiyorum o anları hele hareket etti bana el sallıyor camdan dünyam durdu işte o anlarda. Nefes alamıyordum.
Merciii ne oteli kızz
çanakkaleye mi gidiyorsun canımmm
Sen al bişey olmaz canım
kızlar şu thy de ücretsiz bilet işini biliyor musunuz,hangi biletlerde geçerli nasıl anlıyorlar asker olduğunu falan:)
onu bende merak ediyorum canım ama bizimkiler terhis olmuş olacak onları etkiler mi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?