347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ben bu gece erken kaçıyorum kızlar başım ağrıyo biraz yarın görüşürüz öpüyorum hepinizi

hayatım benmki 17 de çıkıyor ki...

benimki ayın 18 de çıkıyor keşke 17 olsa yahu neden benimki 18 de çıkıyor birgün birgündür demi ama,az kaldı ya zaman çarçabuk geçsin şu 20 ler bitemedi bir türlü

aslında bizimki 16 olmalıda niye böyle oldu bilmiyorum çünkü ikamet adresi mardin ya.. 1000km den fazla yol var neyse artık 17 de iyi napayım

onu bende merak ediyorum canım ama bizimkiler terhis olmuş olacak onları etkiler mi bilmiyorum

mrb szn80. senın yarenin de çankayada yapıo heralde ustabirliğini senden bilgi almak isterim, bi kaç gün önce de yazdım cvp verdinmi takip edemiorum ama özelden msj atarsan sevinirim..

Ben geldim kızlar bizim daha belli olmadı kaçında çıkacağı ya( bugün akşamüzeri komutanları toplantı yapıcaktı ama ertelenmiş merak içerisindeyim 17sinde çıksaa keşke:)) 1 gün 1 gündür çok özledim artk bana gönderdiği mektubu okuyup okuyup ağladım bu akşam o kadar gün dayandık sabrettik ama son 3 hafta kaldı bu günler geçmiyor sanki...

Aynen canım banada gecmıo gıbı gelıo sureklı takvıme bakıorum telımdekı safak sayara bakıyorum:) sıkıldık cok ben bunu anlıyorum baya bı sıkıldık hemde ozlem zaten tavan yaptı bı guc lazım bıze dıorum 19-dan 10 kadar olan gunler nasıl gecıcek bılmıyorum hıc gecmıcekmıs gıbı kı 20 lerı bıle bıtıremedık henuz off off benımde aglamam gerek sanırım bıara o zaman acılıorum:)

Kızlar biletler için 28'ini bekleyin derim. Daha bize o konuyla ilgili bir yazı gelmedi. 28'inden sonra ücretsiz uçurmaya başlayacaktı. Ben ofiste o gün türk hava yollarını arayacağım, sizi buradan bilgilendiririm. Bizimkide alalım istiyor artık çünkü gün içinde sadece tek uçuş var ve promosyonlar dolmuş, esnek sınıfta dolarsa diye korkuyor. 28'ine kadar beklemeye ikna ettim onuda.

Bu arada çeyizine mutfak robotu almış olan var mı? Bugün Medya Markt'a gittim ve orda robotlara baktım. Homend çok tavsiye ediyorlar bende beğendim ama annemde Braun'dan şaşmamamı söylüyor. Philips'i de çok beğeniyorum ama mutfak robotu yok, blenderı var.

Kızlar bu ürünü kullanan var mı? Ben çok beğendim. Çok tavsiye ettiler. Özellikleri de çok iyi ben bir tek bunda gördüm çift bıçak teknolojisini.

Homend - Serving Life

Birde bugün şundan aldım. Kullanan varsa nasıl kullanışlı mı? İnternette çok güzel yorumlar okudum, kk'dada ama ben maşaya hiç alışık değilim. Maşa kullanımı konusunda uzman olanlardan tekniğiyle ilgili yardım istiyorum.

şu 20ler neden bitmek bilmediii

tripli 28 i bekleyin demişsin canım haklısında zaten biz son güne kadar bilet alamayacağız sanırım.sevgilim ne olacağı belli olmaz diyor.17 sinde çıkış yazıyor ama bir kaç gün önce Hakkari'den Van'a geçmeleri lazım.hava kötü olursa geçemezsek gecikebilir dedi.

ben daha elektronikleri almadığım için yardımcı olamıcam canım
maşanına iyi günlerde kullan. nişanlım 2-3 sene önce hediye olarak maşa almıştı ama ben toplasan 5 kere yapmamışımdır maşa yapmayı beceremiyorum
uzmanlar yardımcı olsun tekniği bende öğreneyim

İyi ya yalnz degilmisim tabletten griorumda online olanlari goremiorum :)) bnde cok cay ictim uykum kacti bakim dedm kizlar napiyor.bi yandanda askerimi dusunup huzunleniodum incicegim ya sende durumlar nasil?

bu gece kimsecikler yok
bende napayım sizin telaşlarınızı heycanlarınızı okuyunca seviniyorum hayal kuruyorum kendi çapımda

Kız sen nerelerdesin bakayım yoktun çoğu muhabbette

iştee geldim burdayımm:))

ağlama demicem canım ağlamak bana çok iyi geliyor çünkü rahatlatıyor ağla içinden geldiği gibi.. ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…