sonunda bizimde çıkış tarihimiz kesinleşti 17 ocak
Kızlar biletler için 28'ini bekleyin derim. Daha bize o konuyla ilgili bir yazı gelmedi. 28'inden sonra ücretsiz uçurmaya başlayacaktı. Ben ofiste o gün türk hava yollarını arayacağım, sizi buradan bilgilendiririm. Bizimkide alalım istiyor artık çünkü gün içinde sadece tek uçuş var ve promosyonlar dolmuş, esnek sınıfta dolarsa diye korkuyor. 28'ine kadar beklemeye ikna ettim onuda.
Bu arada çeyizine mutfak robotu almış olan var mı? Bugün Medya Markt'a gittim ve orda robotlara baktım. Homend çok tavsiye ediyorlar bende beğendim ama annemde Braun'dan şaşmamamı söylüyor. Philips'i de çok beğeniyorum ama mutfak robotu yok, blenderı var.
Kızlar bu ürünü kullanan var mı? Ben çok beğendim. Çok tavsiye ettiler. Özellikleri de çok iyi ben bir tek bunda gördüm çift bıçak teknolojisini.
Homend - Serving Life
Birde bugün şundan aldım. Kullanan varsa nasıl kullanışlı mı? İnternette çok güzel yorumlar okudum, kk'dada ama ben maşaya hiç alışık değilim. Maşa kullanımı konusunda uzman olanlardan tekniğiyle ilgili yardım istiyorum.
Eki Görüntüle 588022
Kızlar deprem oldu yine.Gürcistan açıklarında oldu ama hissettik giresunda.Zaten pazarda sallandık.
Yalnızım bide.Korktum baya.
Canım çok geçmiş olsun yaa... dua et okuya okuya uyumaya çalış
Saol canım.Uyku gitti tamamen.Tam dalmak üzereydim bide.Biraz oturayım inşallah uyuyabılırım
inşallah canımm sabah erken mi dersin
oku canım iyi gelir ama neşeli birşeyler oku gerilim okumaErken olmaz olur mu ? 6:45 te uyanıp 7 bucukta evden cıkıyorum
Kıtap okuyayım biraz olmadı.Belki uykum gelir.
Yalnızım ya bide iyice ürperdi içim.
oku canım iyi gelir ama neşeli birşeyler oku gerilim okuma
ne.demek.canım.ii geceler tatlı ruyalarFazlasıyla neseli canım karanlıgın 50 tonuÇok neşelii
Azcık unuttum uyumayı denıyım.
Iyı geceler canımm beenimm.Sagolasınn desteğin için
canımm aynısından bende vaar ama sönük oluyo tutmuyo saçtan dolayı olabilir ben ısısı az ondan diye düşünüyordum ama sende dene bakalımmBirde bugün şundan aldım. Kullanan varsa nasıl kullanışlı mı? İnternette çok güzel yorumlar okudum, kk'dada ama ben maşaya hiç alışık değilim. Maşa kullanımı konusunda uzman olanlardan tekniğiyle ilgili yardım istiyorum.
Eki Görüntüle 588022
canımm aynısından bende vaar ama sönük oluyo tutmuyo saçtan dolayı olabilir ben ısısı az ondan diye düşünüyordum ama sende dene bakalımm
Gunaydın herkese.
Humeyra alıstırma yap şimdidenBen yazın stajımı yaptım hemde 3-4 aylık bebek bakımıyla
Bu arada şu sıra şafak köşeye çok sıkıştırdı bizi.Atıştık yine 15-20 dk önce uyku öncesi:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?