347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Benim philips setim var canım mutfak robotu hepsi içinde blender falan

Misafirler gitti bulaşık topla falan ancak geldimm.. kardeşlerimde sağolsun biri ben yarın işe gideceğim uyumam lazım diye gitti diğeri de öss ya hazırlanıyor.. benim bi meşgalem yok diye bana kaldı yine... kül kedisi Hümeyra

Son 22 Edirne

Kızlar deprem oldu yine.Gürcistan açıklarında oldu ama hissettik giresunda.Zaten pazarda sallandık.
Yalnızım bide.Korktum baya.

canımm aynısından bende vaar ama sönük oluyo tutmuyo saçtan dolayı olabilir ben ısısı az ondan diye düşünüyordum ama sende dene bakalımm

canımm aynısından bende vaar ama sönük oluyo tutmuyo saçtan dolayı olabilir ben ısısı az ondan diye düşünüyordum ama sende dene bakalımm

Canım ısısı çok iyi aslında 210'a kadar çıkıyor. Bu sabah ilk defa denedim işe gelirken ve deneyimsiz bir şekilde 190 derece ısıda gerçekten güzel oldu bugün ofiste herkes çok beğendi. Çok doğal ve iri dalgalar oldu. 15-20 dakikada yaptım tüm saçlarımı ve tutamlarıda kalın aldım. Kendimi geliştirirsem birazcık daha daha iyi yapabilirim diye düşünüyorum. Elim çok yatkındır bu işlere.

Son düzenleme:
günaydınlarr hepinize canlarrrrr

bugün güne erken başladım işlerimn çoğunu hallettim gazeteleri okuyorum bi yandan bnm kızlar nasılar die sorayım dedim

Gunaydın herkese.
Humeyra alıstırma yap şimdiden Ben yazın stajımı yaptım hemde 3-4 aylık bebek bakımıyla
Bu arada şu sıra şafak köşeye çok sıkıştırdı bizi.Atıştık yine 15-20 dk önce uyku öncesi:44:

yapıyoruz.kaç senedir zaten elimizde büyüdü gerek yegenim.olsa bu kadar severim yani bana ümeyya diyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…