347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

çok stresliler canm ya bizimki de geçmiyo son günler deyip duruyoo patlıcm artk dyo bide terslikler üstüste geliyo orda herkes gergin olduğundaan Allahm hayırlısıyla bitirmeyi nasip etsin askerlerimize inşallaahh önemsiz şeyler bile tartışıldı şu askerlik süresincee

şevklendirdin beni de uzun zamndır yapmıyordum olmuyo diye yarına deniyeceğim tekrarr

benimde maşam var çokta güzel maşa yapıyorum ama işte maşa yapıcak kadar uzun saçım yok ühüü
Omuzlarımın 4-5 parmak altında saçlarım. Aslında yapılıyor maşa ama uzun saçtaki gibi güzel durmuyor..

Olsun kuzu kökü sende uzar nasıl olsa. Benimde çok uzun evlenince hemen kestireceğim başedemiyorum bir de çok saçım var.

Benimde bir dünya saçım var ya çok uzun bele uzanacak nerdeyse uçları.Zaten sinüzit var başedemiyorum.45 dk da kuruyor.
Kısacık kestirmek istiyorum küt.Çok hoşuma gidiyor çook.Ama cesaretim yok :44: 6-7 yasından beri hep uzun çünkü.Devrim yapıcam saçlarımda

canım ben blender ımı braun dan aldım annen haklı bence. setim mr570 bi bak çok tavsiye ederim poğaça hamuru bile yoğurabiliyo. bunun dışında başka robot almıcam ben çok yer kaplıyo bide çok hantal görünüyolar

ece canım bende blendırı braun alıcam hattaha haftasnu kurabiye yaptım hamur yoğuruken el cağızlarım acıdı hamur yoğurma özellikli alacağım hem çalışıp hem hamur yoğuramam :)))))) kurabiyelerim çok iyi oldsu un kurabiyesi denedim :) aşkım gelmeden mutfakta aktif oluyorum gelince ona mamalar yapacağım

Günaydın kızlar
Bir ay sonra çok yakın arkadaşımı istemeye gelecekler hafta sonu ona elbise bakacağız bende heyecanlandım

Benim Philips Saloncurl Ceramic maşam var 2 yıldır sevgilimin hediyesi ve çok memnunum.
Saçlarım uzun ve çok hızlı veriyor dalgasını sevdim. Normalde pırasa gibi düz saçlarım ancak maşayla dalga oluyor.

Gizcim bunu al derim. Ben çok araştırdım kimle konuştuysam, yorum okuduysam bunu diyor başkada bir şey demiyor.
Medya Markt'tan 39 tl'ya aldım.

Fakir Juliet
http://fakir.saruhan.com.tr/index.php?lang=tr&goto=udetay&uid=188

Ben Homend düşünüyorum canım. Alman malı ve herkes çok memnun bu üründen.

Homend 2802 Functionall Mutfak Robotu - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com

Robot, blender, mikser, rende bir çok şey olarak kullanılabiliyor ve çokta yer kaplamıyor. İlk defa da çift bıçak teknolojisi bu üründe kullanılmış. Garanti belgesi kaybolsa sormuyorlar, bozulan ürünü evden alıp eve teslim ediyorlar. Garantiside ürünü aldığımızda değil, müşteri hizmetlerine telefon açtığımızda başlatılıyormuş. Bugün alacağım, çok beğendim. Aynı zamanda türk kahve makinesini de bu markadan alacağım ama karar veremedim modeline.

Mercim bakacağım şimdi, sağolasın. Homend'de aklımda kaldı ürünleri çok kaliteli çünkü.

Canım braunlara çok baktım hatta satıcı kızında evinde kullandığı Merci'ninkinden o da memenunmuş ama o ürünün mikser başlığının çok kailetesiz olduğunu söylüyorlar. Satıcı kızda homend dedi herşeyinin çok iyi olduğunu söyledi. Alman malı ve yeni piyasaya çıktığı için tanıtımını kötü yapamaz dedi hatta ve hatta o kadar kendilerine güveniyorlarmış ki 2 ay kullan beğenmezsen iade et yapmışlar bir ara. Bozulan ürünü 48 saat içinde evinden gelip almaları ve sonra geri getirmeleri de çok güzel. Servis ağı acayip hızlı. Ben kahve makinesi de düşünüyorum renkleri modelleri çok hoşuma gidiyor bu markanın. Müşteri temsilcilerini aradım anında telefon açıldı ve çok yardımcıydı konuşan bayan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…