347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ben mercinin modelinin bir altından alıcam merci bunla rplastikmi hazneleri cammıdır küçük mini robot tezgah üstünde durur herhalde demi elimin altında olmalı ben soğanı felan herşeyi onda yapmak istiyorum

ece ben araştırayım homendi yahuuu :)

Selam fıstıklarr

nasılsınız ? benden iyilik , dün uğrayamadım buralara , arkadaşıma gitmiştim , orda kaldım , sabahta okula gidince ancak girebildim nete

keyifler nasıl yavrularr ? bugün : 22 - EDİRNE dedik,20ler btiyor , Allahımm gitgide azalıyor çookk şükürlerrr olsuunnn

hepinizi öpüyorum , görüşürüzzz

Araştır canım ben alıyorum şimdi.

Daha fazla bakmayacağım bu robottan daha fonksiyonelini bulamam.

Alcaklarım bunlar.

Mohipo homend ürünlerinde kullanılabilecek 50 tl hediye çeki veriyor ve kargo ücretsiz hemen alıyorum kızlar.

Son düzenleme:
Kızlar çok temiz iş çıkarttım kutluyorum kendimi. Çok mutluyum şuan.

Morhipo sadece homend ürünlerinde kulanılmak üzere 50 tl hediye çeki tanımlamış.

159 tl olan homend robotumu 50 tl indirimle 109 tl'ya.

Türk kahvesi makinamı da yine homend marka ama paylaştığım resimdekinin içi dışı çeliğini (inox) 119'tl'dan 79 tl ya aldım annemi de üye yaparak.

Çok keyifli bir alışverişti.

Plastik yerine bunu aldım.

Son düzenleme:

Hayırlı uğurlu olsun
Ağız tadıyla kullan hepsini

Down sendromlu bı ogrencım var.Adı Muhammed.
Bana 3 yıldır yogun duygular beslıyor kuzucum.Şiir yazar; hediyeler alır ;yüzük takar ; şarkı söyler vs vs.Bu öğretmenler gününde bizimkine video hazırladım.8-10 öğrencime öğretmenler günün kutlu olsun S..... öğretmenim dedirtip proshowda klip yaptım.Muhammede de dedittim ve S...'nin sevgilim oldugunu anladı ve aramız limoni biraz :))
Okula gelmedı bugun rehabilitasyon merkezine gitti.
Sımdı geldı sınıfa.Daldı sınıfa daha dogrusu
4 senedir tanıyorum. tek istegi askere gitmek.
2 ay önce hatta okulun çatısına cıktıgında ona bagırdıgım ıcın ''Şehit olup öleyim gör sen ' demişti ağlatmıştı beni.
Sınıfa gırdı şimdi.Ogretmenım ben askere gittim dedi:)
Hayırlı teskereler şafak kac Muhammed diye sordum. Neyyyy dedi :)
Şafak diyorum 20 mi 22 mi dedim.
22 dedi:)
Çocuklar öğretmenim şafak ne demek diye sordu.
Onlarada bi güzel anlattım.
Askeri görevimi bugün yerine getirdim bende
Askerlik ve şafak terimlerinin kazanımı

Cheakpeas hosgeldin örtmeeeemm

Tripliii canım agız tadıyla kullan kahve makınanı da alacagın robotu da inşallah mutlu günlerde...

Ay çok tatlı ya triplere girmesi falan
Onunla biraz daha mı ilgileniyorsun yoksa diğer öğrencilerle bir mi tutuyorsun

Kızlara sormak lazım sebebini.

Nerde bu kızlar geceleri maşallah ama parmaklar çalışıyor.

Askerleri gelince iyice unutacaklar bizi ben paylaşırım artık tek başıma.

Evet ya şafak azaldıkça burası da iyice boşlandı

Chelzy yaşadıklarını anlatınca öğretmen olasım geliyor. Ne tatlıymış Muhammed. Şehit olup öleyim gör sen demek allah korusun ama tribi neden bilmem çok şirin geldi bana.

ay çok tatlı ya ne güzeel mesleğin kutsal gerçekteen tebrikler canmm

tripliii canım hayırlı olsun robotn ve kahve makinen güle güle kullan inşallaah

Ay çok tatlı ya triplere girmesi falan
Onunla biraz daha mı ilgileniyorsun yoksa diğer öğrencilerle bir mi tutuyorsun

Özel eğitim öğrecisi oldugu için zaten ayrı bir ilgi var ama ben fazla ilgileniyorum doğrudur.Ama bu sene mesafe koyduk.Ergenliğe girince farklı durumlar söz konusu oluyor.Ama çok tatlı yavrucum benim.

Chelzy yaşadıklarını anlatınca öğretmen olasım geliyor. Ne tatlıymış Muhammed. Şehit olup öleyim gör sen demek allah korusun ama tribi neden bilmem çok şirin geldi bana.

Valla tripliii canım böyle durumlar işte öğretmenliğe katlanabılıyosun yoksa kolay kolay yapılabılecek iş değil.Çok bunaltıyorlar 30 tane civciv aynı aynda ooyyyyy
ay çok tatlı ya ne güzeel mesleğin kutsal gerçekteen tebrikler canmm

tripliii canım hayırlı olsun robotn ve kahve makinen güle güle kullan inşallaah

Saolasın canım benim.Mesleğimi çok severek yapıyorum bende şükürler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…