347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

çok güzelmiş güle güle kullan canımcım bende tefalin aldım ama kahve mak. yok ondan sadece robot

Tefalin yeşil krem robotunu aldın o zaman sen. Bendede kahve yok ben uyumlu olsun diye ve bu marka çok tutulduğu için kahve makinasını da sipariş ettim ama bu resimdekinin inoxunu aldım.

İnciçiçeğim güle güle kullan ben kahvaltı takımı almayacağım nereye koyacağım onca şeyi bilmiyorum.

çok teşekkürler canım bende almıcaktım ama herkes aklıma girdi alayım dedim artık tabak çanak nevresim falan ihtiyacım kalmadı şükür çeyizim bitti. sıra elektronklerde ve büyük eşyalarda

sennde robotun çok güzel ve kullanışlıymış canım iyi günlerde kullanın

Benim elektroniklerde bitti canım çok şükür, beyaz eşyalarda tamam sadece mutfak gereçlerim kaldı onunda yine bir kısmını aldık ama çay bardakları, nescafe, kahve fincanları falan alacağım. Bakıyorum şuan.

Tefalin yeşil krem robotunu aldın o zaman sen. Bendede kahve yok ben uyumlu olsun diye ve bu marka çok tutulduğu için kahve makinasını da sipariş ettim ama bu resimdekinin inoxunu aldım.

evet cnm onu aldm bu markayı bılseydm alırdım bnm beyaz takıntım var her şeyim beyaz olmak zorunda şimdi çok güzel bembeyaz hemde birazcım büyük tost mak. almam lazm

ben kahve ve nescafe fincanlarmı gerci bütün yemek takmlarımı her şeyimi bernardodan aldm çok güzeldi bulursam gönderm resmini

kızlar katılamıyorum aranıza birkaç gündür hazırlık yapıyorum paşama kavuşmaya 2 gün kaldı ordan eve geçeceğim evde pc yok telefondan takip etmeye çalışacağım haftaya sınavım var onu atlatayım gelrim aranıza inşallah

evet cnm onu aldm bu markayı bılseydm alırdım bnm beyaz takıntım var her şeyim beyaz olmak zorunda şimdi çok güzel bembeyaz hemde birazcım büyük tost mak. almam lazm

Tefalin kahve makinesini alabilirsin canım ben onunkini alacaktım ama mutfak tezgahımda takım yapmak istedim. Sende en azından markaları takım yapabilirsin.

Güle güle kullan canım... Sağlıklı mutlu günlerde kahve yap eşine ve misafirlerine

ayy hiç hatırlamıyorum canım ya orda bakmıştım halbuki. bidaha görürsem biyerde söylerim cammıydı plastik mi
güle güle kullan canım güzel günlerde inşallahh
Eki Görüntüle 588733

sonunda kahvaltı takımını alabildim kızlar nasıl çok kararsız kaldım gidince ama ilk beğendiğimi aldım
canım valla çok kibar çok beğendim kahvaltıda içi açılır insanın bunları görünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…