Araştır canım ben alıyorum şimdi.
Daha fazla bakmayacağım bu robottan daha fonksiyonelini bulamam.
Alcaklarım bunlar.
Eki Görüntüle 588374
Eki Görüntüle 588376
Çok tatlı ve çok kibar.
Gule gule kullan canım.Isabetli bir seçim olmuşş
çok güzel iyi günlerde kullan şekerimmm çaya geliriz artık
çok güzelmiş güle güle kullan canımcım bende tefalin aldım ama kahve mak. yok ondan sadece robot
İnciçiçeğim güle güle kullan ben kahvaltı takımı almayacağım nereye koyacağım onca şeyi bilmiyorum.
Eki Görüntüle 588748 kızlar bakın eksik gedik listesi buldum aldıklarnızı işaretlersiniz eksiklerinizi farkedersinz bi çoğu bu listede var
Eki Görüntüle 588748 kızlar bakın eksik gedik listesi buldum aldıklarnızı işaretlersiniz eksiklerinizi farkedersinz bi çoğu bu listede var
çok teşekkürler canım bende almıcaktım ama herkes aklıma girdi alayım dedimartık tabak çanak nevresim falan ihtiyacım kalmadı şükür çeyizim bitti. sıra elektronklerde ve büyük eşyalarda
sennde robotun çok güzel ve kullanışlıymış canım iyi günlerde kullanın
Tefalin yeşil krem robotunu aldın o zaman sen. Bendede kahve yok ben uyumlu olsun diye ve bu marka çok tutulduğu için kahve makinasını da sipariş ettim ama bu resimdekinin inoxunu aldım.
Eki Görüntüle 588733
sonunda kahvaltı takımını alabildim kızlar nasıl çok kararsız kaldım gidince ama ilk beğendiğimi aldım
Benim elektroniklerde bitti canım çok şükür, beyaz eşyalarda tamam sadece mutfak gereçlerim kaldı onunda yine bir kısmını aldık ama çay bardakları, nescafe, kahve fincanları falan alacağım. Bakıyorum şuan.
Araştır canım ben alıyorum şimdi.
Daha fazla bakmayacağım bu robottan daha fonksiyonelini bulamam.
Alcaklarım bunlar.
Eki Görüntüle 588374
Eki Görüntüle 588376
evet cnm onu aldm bu markayı bılseydm alırdım bnm beyaz takıntım var her şeyim beyaz olmak zorundaşimdi çok güzel bembeyaz hemde birazcım büyük tost mak. almam lazm
canım çok beğendim sana da hayırlı olsun
Kızlar çok temiz iş çıkarttım kutluyorum kendimi. Çok mutluyum şuan.
Morhipo sadece homend ürünlerinde kulanılmak üzere 50 tl hediye çeki tanımlamış.
159 tl olan homend robotumu 50 tl indirimle 109 tl'ya.
Türk kahvesi makinamı da yine homend marka ama paylaştığım resimdekinin içi dışı çeliğini (inox) 119'tl'dan 79 tl ya aldım annemi de üye yaparak.
Çok keyifli bir alışverişti.
Plastik yerine bunu aldım.
Eki Görüntüle 588733
sonunda kahvaltı takımını alabildim kızlar nasıl çok kararsız kaldım gidince ama ilk beğendiğimi aldım
çok güzel canım güzel günlerde kullanmayı nasip etsin allah):) bizde geliriz artık kahvaltıya:))Eki Görüntüle 588733
ayy hiç hatırlamıyorum canım ya orda bakmıştım halbuki. bidaha görürsem biyerde söylerim cammıydı plastik miben mercinin modelinin bir altından alıcam merci bunla rplastikmi hazneleri cammıdır küçük mini robot tezgah üstünde durur herhalde demi elimin altında olmalı ben soğanı felan herşeyi onda yapmak istiyorum
ece ben araştırayım homendi yahuuu :)
güle güle kullan canım güzel günlerde inşallahhKızlar çok temiz iş çıkarttım kutluyorum kendimi. Çok mutluyum şuan.
Morhipo sadece homend ürünlerinde kulanılmak üzere 50 tl hediye çeki tanımlamış.
159 tl olan homend robotumu 50 tl indirimle 109 tl'ya.
Türk kahvesi makinamı da yine homend marka ama paylaştığım resimdekinin içi dışı çeliğini (inox) 119'tl'dan 79 tl ya aldım annemi de üye yaparak.
Çok keyifli bir alışverişti.
Plastik yerine bunu aldım.
Eki Görüntüle 588497
canım valla çok kibar çok beğendim kahvaltıda içi açılır insanın bunları görünceEki Görüntüle 588733
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?