347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kızlarrr şu an ölüyorummm.... Bıcırıkla 1 e kadar oynadık sonra dedim şimdi yemek yer biraz pc sonra spor.. anam yarım saat geçmeden babam aradı akşama arkadaşı ve ailesi gelecekmiş oturmaya abuuu kalk bi daha evi süpür börek poğaça yap ölüyorummm şu an bi an önce gelseler de erkn gitseler bari... bilseydik dün 2 ölçü yapıp kurtarırdık. bu aralar misafirden geçilmiyoruz maşallah

Chelzy hoşbuldumm zümreemm keyifler ne alemde ??

Muhammedi çok sevdim maşAllah ama dikkat et kuzum , çünkü down sendromlular zihinsel engellilerin içinde en yüksek libidoya sahip olanlar , birde çook güçlüler biliyorsundur , sen yinede gardını al canım ,öpüyorruum

buarada bende var bi tane 7. sınıf ama 10. sınıf yaşında, downlı değil ama var bi sıkıntı , Ömer sus oğlum otur yerine diyorum bana indir elini kolunu hareket yapma diyor , bişey desem ters tepiyor , bende oturtuyom en öne , bi görev veriyom ders boyunca onunla ilgileniyo

Evet ya şafak azaldıkça burası da iyice boşlandı

evet yaa , acaba gelmeyenlere her atan şafak için 10 kırbaç cezasımı versek acaabaa

TRİPLİİcim robotun ve kahve makinen hayırlı uğurlu olsun kuzum , sevdiceğinle karşılıklı keyif kahveleri için inşAllahh

İNCİÇİÇEĞİ seninde takımın hayırlı olsun canım , çok beğendim , güzel günlerinde kullan inşAllaahhh

Kızlaaaarrrr bırı bana sevgılımı getırsın artıkkk ya cok sıkıldım ben artık oturmak konusmak muhabbet etmek sarılmak ıstıyorum ya beklemek ıstemıyorum artık isyanlardayımm artık

Canlarım İzmir'e yolunuz düşerse beklerim kahvelerin en güzelini sizlere yapmayımda kime yapayım ben.

Son düzenleme:
Canlarım İzmir'e yolunuz düşerse beklerim kahvelerin en güzelini sizlere yapmayımda kime yapayım ben.

ayy şekerim ne güzel olur vallaa , otururuz önce herifler anlatırlar askerlik anılarını sonra bizz , ee izd eonlar kadar askerlik yaptık yalan yookk

Kızlaaaarrrr bırı bana sevgılımı getırsın artıkkk ya cok sıkıldım ben artık oturmak konusmak muhabbet etmek sarılmak ıstıyorum ya beklemek ıstemıyorum artık isyanlardayımm artık

bende istiyyoommm sevgilimii , ooofff onsuz uyuyacağım son 3 hafta , yeter artıkk bitsinn , iisssyyyeeeeaaaağğğğnnnnnn
ama bugün çookk enerjim yerinde , hoplayıp zıplayasım varrr , göbek atasım vaarr
:118::118::118::118::118:

ayyy o aynı enerjiden bende de var noluyo anlamıyorum ki
bugün erken yılbaşı partisi yaptık okul düzenlemiş sağolsunlar bendeki onun etkisi heralde bütün gün gangnam style oynadık çocuklarlaaa

ayyy o aynı enerjiden bende de var noluyo anlamıyorum ki
bugün erken yılbaşı partisi yaptık okul düzenlemiş sağolsunlar bendeki onun etkisi heralde bütün gün gangnam style oynadık çocuklarlaaa

oohh senin içinde süpppeerr olmuş Merveciimm , bu enerjimiz hiç bitmesin inşAllahh

bende bugün okulda fena bi gün geçirdim ama çookk mutluyum yinede , kuşlaarr , kelebeklerr , çiçeklerr , böcekkleerrr

kızlarrr tek tek alıntı yapmadım hepinize çok teşekkür ederim kahvaltıya bana beklerim kahveyede tripliye geçeriz artık çıkın çıkın gelin beklerizz

ececim canım güle güle kullan çok uyguna almışssın inciceciği kahvaltı takımını çok beğendim güzel günlerde kullan nereden aldın canım, kızlar arçelik love beyaz seri çıkarmış ben beyaz almıcam ama çok hoşuma gitti doğrusu

chelzy canım sizin gibi öğretmenlere ihtiyacımız var o öğrencinin senin dikkatine şevkatine ihtiyacı var etraftaki çoğu insan o çocukların durumunu anlamaktan acizler

aşkım sabah 7 de göreve gitti akşamcı çocuğun babanesi vefat etmiş ve yarın sabah 7 ye kadar ayakta kıyamam ona ben yaaa son günler dedim az daha sabret yarında uyutmazxlar offf yaa allahım güç ver

kızlar bitiyor bu askerlik bitiyor çok şükür

Son düzenleme:
geliriz canım ya acayip eğlenceli olur bizimkileri çekiştiririz

demi yaa süper olur valla

gizcim takımı schaferdan aldım canımm
love beyaz seri dediğin küçük ev aletlerimi canım. bende lal serisini düşünüyorum geçen seneden beri kırmızı kırmızı çok hoşuma gittiler

ayy bende az önce reklamlarda gördüm arçelikleri çok güzel görünüyolar ama ben kırmızı lal serisi aldım
bitiyo canım az daha sabırrr

kızllaaarr cuma günü 349. ların yemin töreni varmış Polatlıda , hadi bakalım onlarda sıra , bizimkiler bayrağı devredip gelsinler Allahın izniylee

canım bende lal serisi almayı düşünüyorum nasıl güzeller dimi. sen hangilerini aldın

canım ben kettle ını aldım, tost makınesını de alıcaktım ama benimki tutturdu illaki üçgen tost olcak diye o yüzden onu kenwood almak zorunda kaldık, bide narenciye sıkacağını aldım

canım ben kettle ını aldım, tost makınesını de alıcaktım ama benimki tutturdu illaki üçgen tost olcak diye o yüzden onu kenwood almak zorunda kaldık, bide narenciye sıkacağını aldım

anladım canım. bende kettle yada çaycısını birde küçük rondosunu istiyorum

Sevgilimin ayağı ağrıyordu 2 gündür dünden beri de şişmeye başlamış bugün revire gidecekti.
Revir gataya sevk etmiş antibiyotik ve krem falan vermişler 5 günde istirahat vermişler.
Geçmezse pazartesi yine gel demiş.
İnşallah geçer ayağı ama bi yandan da dinleniyor diyorum oooffff sağlıklı bi şekilde dönsün ordan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…