Off hayatımda yaptığım en büyük aptallıktı oturdum ağladım sinirden
Arıycaktır canım belki uyumadan arar tekrar hepimiz yapabiliriz böyle şeyler bende uğraşmamaya çalışyıroum çünkü kapatırım o an biliyorum
nehirnil111 canım bana dua et olur mu
Hep bu gerizekalı dokunmatik telefonlar yüzünden
Amin canım hepimizi kavuştursun Allahım kısa sürede inşallah ben yarın sabah gönderiyorum 9da otobüse bindircez ailesiyle gidicem uğurlamaya Allahım sabır versin herkese çok zor daha şimdiden gözlerimi kaçırıyorum dayanamam ağlarım diye ben napıcam yarın Allahım güç kuvvet ver bizetatlım takvimi ben yapamadım arkadaşa yaptırdım mecburen beceriksizim kopyalamayı bile zor yaptım Allah razı olsun o arkadaştan çok yardımcı oldu
Evet canım bende bu yüzden korkuyorum çünkü çok saçma hareket ediyorlar hiç kullanmadım dokunmatik sevmem askerim gitmeden verdi onunkini kullanıyorum şuan dokunmatik ondan çok korkuyorum :18:
Evet değişiyor bize verilen kağıtta 21 aralık yazıyor çok erken oluyor bizimkisi galiba
kesin mi canım bu kimden duydun? 3 gün 3 gündür...
kızlar ben ptt kargoyla mektup yazıp göndereceğim. ankesörlü telefon için kart alıp onuda zarfa koysam sorun yaparlar mı sizce ?
ZHD askerin aradımı canım konuaşabildinizmi banyo yapmaya gidiyorlarmış
Çok dikat et bir nefes al öyle bas açma tuşuna. Resmen komedi bişey ama başa gelince böyle sinir bozucu oluyor işteEminim anlatınca o da çok gülecek, uzun süre de dalga geçecek biliyorum ama şuan sinirim çok bozuk
arkadaş yemin tören,i 28 aralık yok mu ?
bir de o gece için aileyle birlikte evci izin veriyorlar mı yemin töreni günü ?
Kızlar öyle büyük bir aptallık yaptım ki!!!!
2 gündür elimde telefon bekliyorum. Derslerde bile kapıya yakın aoturuyorum ararsa hemen çıkayım diye. Bugün yine telefon elimdeydi. Saat 2 gibi çaldı. Baktım ki İzmir'in alan kodu! Hemen açayım derken heyecandan KAPATTIM!Reddet tuşuna bastım! İnanamıyorum suratına kapattım resmen sesini bile duyamadan Bekledim aramadı tekrar. Kesin dersteyim, kapattım zannetti Halbuki derste de olsam kapatır mıyım mümkün değil Alalhım ben ne yaptım Üstelik annesigili de aramamış sadece beni aramış ve ben konuşamadım. İlk arayışıydı...
bende mektup göndermek istiyorum aynen telefon kartını da içine koyayım diyorum ama mektup okunur kartı vermezlerse diye de düşünüyorum.ALLAH ım yardım etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?