349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

nehirnil111 canım bana dua et olur mu

Dualarım seninle canım Allahım yardımcın olsun hastalıklarına şifa dertlerine derman olsun inşallah Şimdi bir dua söyliycektim ama burda paylaşmak yasak sanırsam hep onu okurum çokta inanırım her duaya ama bunu okuyunca rahatlıyorum sanki

ALLAH(C.C)'ım herkesi sevdiğine sağ salim kavuştursun inşaALLAH(C.C) canım... ben de yapamadım yapmayı istedim ama olmadı , beceremedim
ALLAH(C.C)'ım sabır ver çok özledim aşkımı... seni çokk seviyorum yağmur damlamm

Son düzenleme:
Evet canım bende bu yüzden korkuyorum çünkü çok saçma hareket ediyorlar hiç kullanmadım dokunmatik sevmem askerim gitmeden verdi onunkini kullanıyorum şuan dokunmatik ondan çok korkuyorum :18:

Çok dikat et bir nefes al öyle bas açma tuşuna. Resmen komedi bişey ama başa gelince böyle sinir bozucu oluyor işte Eminim anlatınca o da çok gülecek, uzun süre de dalga geçecek biliyorum ama şuan sinirim çok bozuk

Evet değişiyor bize verilen kağıtta 21 aralık yazıyor çok erken oluyor bizimkisi galiba

canım konuştum bugün 5 gibi aradı yemin töreni 4 ocakmış

kesin mi canım bu kimden duydun? 3 gün 3 gündür...

canım aralık dönemi gidenler daha kısa askerlik yapıyormuş şubat ayı 28 çekiyor ama her ay 30 gün sayılıyor karımız şubattan yani

kızlar ben ptt kargoyla mektup yazıp göndereceğim. ankesörlü telefon için kart alıp onuda zarfa koysam sorun yaparlar mı sizce ?

canım mektuplar okunur ve içini de kontrol edip ya izin verirler ya vermezler belli olmaz

ZHD askerin aradımı canım konuaşabildinizmi banyo yapmaya gidiyorlarmış

aşı olmuşlar bir de "sandalyeye oturuyorsun iki koluna iki taraftan coss diye yapıyorlar diyo :94: ama konuştuk ya iyi geldi :102:

Oda yapabilirdi bunu canım napalım insanız işte zaten arandığımda bir bakıyorum cevapla yerine yavaşta dokjunup açıyorum biliyorum ben sakarlıklarımı yani beceriksizim biraz

Zhd bana aşıyı söylemeyi unuttu galiba askerim sürekli eğitimdelermiş banyoya gidiyorlarmış şuan çok sıra oluyor diyor evet 4 ocakmış yemin töreni kesinleşti ozaman sende söylediğine göre

bende mektup göndermek istiyorum aynen telefon kartını da içine koyayım diyorum ama mektup okunur kartı vermezlerse diye de düşünüyorum.ALLAH ım yardım etsin.

arkadaş yemin tören,i 28 aralık yok mu ?
bir de o gece için aileyle birlikte evci izin veriyorlar mı yemin töreni günü ?

Canım heryerin farklı olabiliyor zannedersem yemin töreni.Ailesi gittiğinde evci çıkabiliyor canım yemin töreninden sonra bizim kağıtta cuma akşamı çıkıp pazar akşamı dönülebilir yazıyordu

kızlar telefonla konuşurken soruyorum nasılsın ne diyecek iyiyim diyor tabiki de yemek nasıl güzel bi günde ne yapyonuz diyorum eğitim diyor o kadar ..çok merak ediyorum gerçekten rahat mı bilgisi olanlar bu askerlik çok mu zor yavv..çeevremden çok çeşitli duyumlar alıyorum çoğu zaman çook üzülüyorum duyduklarıma..

Tek ben değilmişiimm.Aynısını yapmıştım bende Agustosta.Kimseye de soyleyemedım aptal hissettim kendimi bir telefou açamadım diye.Sen sımdı yazınca ıtıraf edeyım dedim.Yazlıktaydım ki denize girmedim 3 hafta ararda acamam diye.Dakıkaları sayıyordum arar diye.Bir baktım arıyor.Elim ayağıma dolandı kabul et'e basacagıma heyecandan reddete basmıştım.Ya gittiği ilk yada ikinci haftaydı.Telefon düşmedi diye düşünmüştü şükür 5 dakıkaya aramıstı.Merak etme yine arar hatta aklı kaldı sımdı daha da arayası gelir.Hatta bir defasından da daha 2.gündü acamamıstım.Agladım kaç saat hatırlamıyorum.Bi baktım gece aradı niye acmadın noldu diye.Arar yani merak etme.

kızlar yemin töreni her yerde farklı tarihlerde. kütahya 11 ocakmış...

bende mektup göndermek istiyorum aynen telefon kartını da içine koyayım diyorum ama mektup okunur kartı vermezlerse diye de düşünüyorum.ALLAH ım yardım etsin.

inş verirler kartı canım ya. sevgilimin bulunduğu yerde bi kısımda ankesörlü telefonlar var kimse gitmiyormuş oraya. orada sıra yokmuş. ama dışarıdan kimse arayamıyor. konuşuyorduk kontörü bitti. tabi geri aranmadığı için bende arayamadım. bende diyorum ona bi sürü alayım rahat rahat konuşuruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…