kızlar yemin töreni her yerde farklı tarihlerde. kütahya 11 ocakmış...
benimde sevgilim kütahyada canım. neden geç yapıyolar bizimkileri yaa
benimde nişamlım orda. bimiyorum ki neye göre belirliyorlar..ne zormuşş yav hiç bu kadar düşündüğümü hatırlamıyorum
Zhd bana aşıyı söylemeyi unuttu galiba askerim sürekli eğitimdelermiş banyoya gidiyorlarmış şuan çok sıra oluyor diyor evet 4 ocakmış yemin töreni kesinleşti ozaman sende söylediğine göre
bir de bölük sordum bölük yok kısa dönem bölüğü dedi :44: seni anlattım dedi koğuşu olabilir belki bilemiyorum dedi :44:
inş verirler kartı canım ya. sevgilimin bulunduğu yerde bi kısımda ankesörlü telefonlar var kimse gitmiyormuş oraya. orada sıra yokmuş. ama dışarıdan kimse arayamıyor. konuşuyorduk kontörü bitti. tabi geri aranmadığı için bende arayamadım. bende diyorum ona bi sürü alayım rahat rahat konuşuruz.
sağol canım. çok zor yaa ağlamaktan gözlerim şişti geçer mi bu 5 ay
hala aramadı(((((
bende öyle canım...hıç alısamadım bu durumaa
beni de şimdilik günde iki üç defa arıyor tabii sıraya geçiyomuşş ben bi şansımı deneyeyim göndereyim hayatıma da sürpriz olsun.
ağlamaktan gözlerim şişti canım ya.. hangi birlikte nişanlın
usta birliği daha rahat olur inş ya
Allah Allah benim askerimmi yanlış biliyorki 8.bölük derken bu akşam kısa dönemler hepsi dedi aynı yerdeler ozaman canım hepsi bir bölüktür.
çok iyi anlıyorum yarım saat önce konuştum 1 dk kadar kapattık duygulandım ağladım gerçekten zor çook zor. ben hiç sormadım birliğini bilmiyorum..
ınsallah canm.usta bırlıgı neresı askerının?benımkı erzuruma gıtcek:2:
ada52 özelden mesaj atacam ama yeni üye oldum 100 mesaj atmış olmam gerekiyomuş özelden atamadım..dolsun heme ulaşacam size:)
sevgilim bugün aramadı :102: kontörü bitmişti acaba bulamamış mıdır ??sesini duyamayınca yine hüzün çöküyor bende mektup yazmak istiyorum okuyorlar mı gerçekten yaa :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?