349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Zhd bana aşıyı söylemeyi unuttu galiba askerim sürekli eğitimdelermiş banyoya gidiyorlarmış şuan çok sıra oluyor diyor evet 4 ocakmış yemin töreni kesinleşti ozaman sende söylediğine göre

bir de bölük sordum bölük yok kısa dönem bölüğü dedi :44: seni anlattım dedi koğuşu olabilir belki bilemiyorum dedi :44:

bir de bölük sordum bölük yok kısa dönem bölüğü dedi :44: seni anlattım dedi koğuşu olabilir belki bilemiyorum dedi :44:

Allah Allah benim askerimmi yanlış biliyorki 8.bölük derken bu akşam kısa dönemler hepsi dedi aynı yerdeler ozaman canım hepsi bir bölüktür.

beni de şimdilik günde iki üç defa arıyor tabii sıraya geçiyomuşş ben bi şansımı deneyeyim göndereyim hayatıma da sürpriz olsun.

ağlamaktan gözlerim şişti canım ya.. hangi birlikte nişanlın

çok iyi anlıyorum yarım saat önce konuştum 1 dk kadar kapattık duygulandım ağladım gerçekten zor çook zor. ben hiç sormadım birliğini bilmiyorum..

ada52 özelden mesaj atacam ama yeni üye oldum 100 mesaj atmış olmam gerekiyomuş özelden atamadım..dolsun heme ulaşacam size:)

Allah Allah benim askerimmi yanlış biliyorki 8.bölük derken bu akşam kısa dönemler hepsi dedi aynı yerdeler ozaman canım hepsi bir bölüktür.

kantinde dakikalı kart satılıyormuş aldığımız bitsin ondan alcam dedi dakika üzerindenmiş cep telefonu farketmiyormuş saçma saçma işlerle uğraşıyoruz diyo yat kalk sürün sinir olmuş iyice

çok iyi anlıyorum yarım saat önce konuştum 1 dk kadar kapattık duygulandım ağladım gerçekten zor çook zor. ben hiç sormadım birliğini bilmiyorum..

benim sevgilim 2. bölükte canım. ama rahatlarmış. eğitime daha başlamamışlar. pazartesi başlayacaklarmış. çok fazla ankesörlü telefon varmış. en azından her gün arıyorlar o tarafından düşünelim bide. bende üniversitede öğrenciyim 3. sınıf. ders falan çalışamıyorum. hep ağlıyorum. derslere 3 gündür gitmiyorum zaten. en azından kütahyada güvenli yerdeler. içimi tek rahatlatan bu

sevgilim bugün aramadı :102: kontörü bitmişti acaba bulamamış mıdır ?? sesini duyamayınca yine hüzün çöküyor bende mektup yazmak istiyorum okuyorlar mı gerçekten yaa :18:

ada52 özelden mesaj atacam ama yeni üye oldum 100 mesaj atmış olmam gerekiyomuş özelden atamadım..dolsun heme ulaşacam size:)

facete birbirimizi bulup konuşalım. kütahya hava er eğitim tugay komutanlığı diye bir site var. oraya duvarına yazı yazacağım adım betül. ordan bul beni şimdi tamam :)

sevgilim bugün aramadı :102: kontörü bitmişti acaba bulamamış mıdır ?? sesini duyamayınca yine hüzün çöküyor bende mektup yazmak istiyorum okuyorlar mı gerçekten yaa :18:

ptt kargo ile 2 günde mektup ulaşıyormuş. gönder bence moral olur güzel olur. hemen kart bulamayabilir. çabuk bitiyormuş oralarda diye duydum. mektup zarfının içine kartta koy :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…