- 14 Aralık 2012
- 165
- 0
- 96
arkadaşlar yemin törenleri tarihleri değişiyor mu ?
benim ki 28 aralık dedi ,28 aralık olan yok mu başka ???
facete birbirimizi bulup konuşalım. kütahya hava er eğitim tugay komutanlığı diye bir site var. oraya duvarına yazı yazacağım adım betül. ordan bul beni şimdi tamam :)
sevgilim bugün aramadı :102: kontörü bitmişti acaba bulamamış mıdır ??sesini duyamayınca yine hüzün çöküyor bende mektup yazmak istiyorum okuyorlar mı gerçekten yaa :18:
Tek ben değilmişiimm.Aynısını yapmıştım bende Agustosta.Kimseye de soyleyemedım aptal hissettim kendimi bir telefou açamadım diye.Sen sımdı yazınca ıtıraf edeyım dedim.Yazlıktaydım ki denize girmedim 3 hafta ararda acamam diye.Dakıkaları sayıyordum arar diye.Bir baktım arıyor.Elim ayağıma dolandı kabul et'e basacagıma heyecandan reddete basmıştım.Ya gittiği ilk yada ikinci haftaydı.Telefon düşmedi diye düşünmüştü şükür 5 dakıkaya aramıstı.Merak etme yine arar hatta aklı kaldı sımdı daha da arayası gelir.Hatta bir defasından da daha 2.gündü acamamıstım.Agladım kaç saat hatırlamıyorum.Bi baktım gece aradı niye acmadın noldu diye.Arar yani merak etme.
Ben geldim tekrararamadı daha sevdigim nasıl acaba çok merak ediyorum aynen şu aramaları bir 2ye çıkarsaydık iyiydi ya
Cok cok ciddi :) ah dusunmeden duramiyorum şu aramalari günde 2'ye cikarsa artikk
Kızlar öyle büyük bir aptallık yaptım ki!!!!
2 gündür elimde telefon bekliyorum. Derslerde bile kapıya yakın aoturuyorum ararsa hemen çıkayım diye. Bugün yine telefon elimdeydi. Saat 2 gibi çaldı. Baktım ki İzmir'in alan kodu! Hemen açayım derken heyecandan KAPATTIM!Reddet tuşuna bastım! İnanamıyorum suratına kapattım resmen sesini bile duyamadan Bekledim aramadı tekrar. Kesin dersteyim, kapattım zannetti Halbuki derste de olsam kapatır mıyım mümkün değil Alalhım ben ne yaptım Üstelik annesigili de aramamış sadece beni aramış ve ben konuşamadım. İlk arayışıydı...
Canım buakşam birde banyo yapıyorlarya yoğun olabilir orası fırsat bulamamıştır canım yoksa neden aramasın çok sıra varmış herkes üşüşüyormuş telefona ara verdiklerinde hemen
Seni oyle iyi anliyorum oyle iyi anliyorum ki. Bende ilk gun dersten ciktim butun ders boyunca gozum telefonda. İkinci ogretimim. Neyse ben dersten cikinca telin sesini acmayi unuttum o ara bi telas bi hengame vardi. Aramis beni. Tam 2 dk aonra gordum. Sokakta oyle bi agliyorum varya sesli sesli. Eve gelene kadar gozyasimin yarisini bitirdim:) sonra bi postada evde. Tabi aramadi bi daha. O gce 4e kadar uyuyamadim. Annemi aradim anlattim o da cok uzuldu. Tabi ben kahroluyorum. Sanki bana uzanan elini tutamamis gibi hissettim. Sabah erkenden telefonuyla uyandim. Oyle bi askimmm dedimki kahkaha atti:)
Yani su an kendine nasil kizdigini cok iyi anliyorum ama yarin konusunca gecicek hepsi:)
İnşallahgeçer canım ya o kadar kötü bir his kiO kadar sıraya giriyor, bekliyor, kart kullanıyor, arıyor be ben NO'ya basıyorum suratına kapanıyor Çok kötü çok..
Ya kızlar benimki anca günde 1 kez arayabiliyor, sizlerinkiler günde 2 kez arayabiliyomuş, ve biz en fazla 2 dk konuşabiliyoruzz uff :44:
şuan kütahyada. usta birliği 2 hafta sonra belli olacak :) senin ki şuan nerede canım
İnsanin kendine kizmasi cok kotu ve sinir bozucu bisey. Baskasi yuzunden olsa kizarsin bagirirsin surat yaparsin ama kendin olunca icin icini yiyo boyle kafayi duvarlara vurma deyimini tam anlamiyla yasiyosun. Bende cok uzulmustum gozlerim aglamaktan oyle bi aciyoduki sanki biri cikariyomus gibi gozlerimi:)
Canim benim yarin konusunca gecicek bunlar. Hatta donup geldiginde dalga gecicek dedigin gibi. Sende guluceksin:)
Canım her yerin şartları farklı oluyor kendini üzme lütfenYa kızlar benimki anca günde 1 kez arayabiliyor, sizlerinkiler günde 2 kez arayabiliyomuş, ve biz en fazla 2 dk konuşabiliyoruzz uff :44:
Ya kızlar benimki anca günde 1 kez arayabiliyor, sizlerinkiler günde 2 kez arayabiliyomuş, ve biz en fazla 2 dk konuşabiliyoruzz uff :44:
tabi canım okuyorlar malesefçoook romantikleşip dillere düşürmeyin askerlerinizi komutanlar sakız etmesin ağızlarına
benımkı suan amasyada canım..usta bırlıgıde erzurumm
hay allahım yaaa :105: ne diye okunursa artık yaniçok romantikleşip ne yazılır ki yahu özledik işte ne okuyonuz diye not düşermişim kurbanınız olam eyy komutanlar kızları da alın artık askere :109:
ustalıkta telefon alırlar çaktırmadan içeriye rahat olur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?