349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

sevgilim bugün aramadı :102: kontörü bitmişti acaba bulamamış mıdır ?? sesini duyamayınca yine hüzün çöküyor bende mektup yazmak istiyorum okuyorlar mı gerçekten yaa :18:

tabi canım okuyorlar malesef çoook romantikleşip dillere düşürmeyin askerlerinizi komutanlar sakız etmesin ağızlarına

Ayy seninki de çok fenaymış. Şuan cidden sevindim yalnız olmadığıma. Böyle birşey olabilir mi ya. Ben de aynen oturdum ağladım. Bi tekrararasa içim rahatlayacak... Sonra eminim ikimiz de çok gülücez buna ama şuan hiç sempatik gelmiyor

Ben geldim tekrar aramadı daha sevdigim nasıl acaba çok merak ediyorum aynen şu aramaları bir 2ye çıkarsaydık iyiydi ya

Cok cok ciddi :) ah dusunmeden duramiyorum şu aramalari günde 2'ye cikarsa artikk

Bugun iki kere konustum ve hic yetmedi( dersim 9da bitti. Bu yuzden arayamadi malesef aslinda arasa cikicaktim disari ya oyle cok ozluyorumki hep gozlerim dolu dolu. Biri onu sordugu an bozagim dugumleniyo sesim titriyo

2 günüdür ağlamaktan gözlerim şişti.. yolcu ettiğim gün arkadaşlar yalnız bırakmadı aptal gibiydim.. Tüm gün dışarda olduğum için sanki evdeymiş beni bekliyomuş gibi geliyodu.. yada farkında olmadan kafamda ben öle oluşturmuşum...Akşam eve geldiğimde anladım askere gittiğini içeri girdiğim an, işte o an patlama noktam oldu..yatak odasına girip bağıra bağıra ağladım eşyalarını kokladım eşofmanlarını giydim.. Hatta yastıgına eşofmanlarını giydirip sarılıp uyumayı düşündüm o derece saçmaladım yani.. Biliyorum geçecek Allahım başka ayrılık vermesin.. Ama işte yüreğine dinletemiyosun.. bütün gün elimde telefon bekliyorum... Allahım hepimize yardım etsin... çok zor.. biz 4 senedir aynı evin içindeyiz şimdiye kadar hiç ayrılmadık.. işimizde aynı.. hep beraberdik... gece defalarca uyanıyorum.. nasıl geçecek 5 ay bilmiyorum..

Seni oyle iyi anliyorum oyle iyi anliyorum ki. Bende ilk gun dersten ciktim butun ders boyunca gozum telefonda. İkinci ogretimim. Neyse ben dersten cikinca telin sesini acmayi unuttum o ara bi telas bi hengame vardi. Aramis beni. Tam 2 dk aonra gordum. Sokakta oyle bi agliyorum varya sesli sesli. Eve gelene kadar gozyasimin yarisini bitirdim:) sonra bi postada evde. Tabi aramadi bi daha. O gce 4e kadar uyuyamadim. Annemi aradim anlattim o da cok uzuldu. Tabi ben kahroluyorum. Sanki bana uzanan elini tutamamis gibi hissettim. Sabah erkenden telefonuyla uyandim. Oyle bi askimmm dedimki kahkaha atti:)
Yani su an kendine nasil kizdigini cok iyi anliyorum ama yarin konusunca gecicek hepsi:)

Canım buakşam birde banyo yapıyorlarya yoğun olabilir orası fırsat bulamamıştır canım yoksa neden aramasın çok sıra varmış herkes üşüşüyormuş telefona ara verdiklerinde hemen

Allahıma şükür aradı 11 akika konuştuk yemin töreni ayın 4 ündeymiş

İnşallahgeçer canım ya o kadar kötü bir his ki O kadar sıraya giriyor, bekliyor, kart kullanıyor, arıyor be ben NO'ya basıyorum suratına kapanıyor Çok kötü çok..

Ya kızlar benimki anca günde 1 kez arayabiliyor, sizlerinkiler günde 2 kez arayabiliyomuş, ve biz en fazla 2 dk konuşabiliyoruzz uff :44:

İnşallahgeçer canım ya o kadar kötü bir his ki O kadar sıraya giriyor, bekliyor, kart kullanıyor, arıyor be ben NO'ya basıyorum suratına kapanıyor Çok kötü çok..

İnsanin kendine kizmasi cok kotu ve sinir bozucu bisey. Baskasi yuzunden olsa kizarsin bagirirsin surat yaparsin ama kendin olunca icin icini yiyo boyle kafayi duvarlara vurma deyimini tam anlamiyla yasiyosun. Bende cok uzulmustum gozlerim aglamaktan oyle bi aciyoduki sanki biri cikariyomus gibi gozlerimi:)
Canim benim yarin konusunca gecicek bunlar. Hatta donup geldiginde dalga gecicek dedigin gibi. Sende guluceksin:)

Ya kızlar benimki anca günde 1 kez arayabiliyor, sizlerinkiler günde 2 kez arayabiliyomuş, ve biz en fazla 2 dk konuşabiliyoruzz uff :44:

Canim ne kadar ararsa arasin hic bi zaman yetmicek emin ol. Ben dun 4 kere konustum bugun 2 bi degisiklik yok yine ziril ziril ben:)

Çok haklısın canım ya, sağol desteğin için

Canım her yerin şartları farklı oluyor kendini üzme lütfen

benımkıde öyle ..Gunde bırkez anca konusabılıyourz ama yogunuz hep,egıtımler basladı dedı..sesı zaten cok yorgun gelıyordu..hıc konusamamaktan ıyıdır canım bır kere konusmak öyle dusun.

tabi canım okuyorlar malesef çoook romantikleşip dillere düşürmeyin askerlerinizi komutanlar sakız etmesin ağızlarına

hay allahım yaaa :105: ne diye okunursa artık yani çok romantikleşip ne yazılır ki yahu özledik işte ne okuyonuz diye not düşermişim kurbanınız olam eyy komutanlar kızları da alın artık askere :109:

artık ne yazılır bilemem de okunuyor yani sonuçta

kızlar konuştum aşkım burda herkesin telefonu var birliğe girerken hiç bi kontrol yapılmadı dedi soksam sokardım dedi yemin töreni 4 ocaktaymış giderken götürürüz bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…