kızlar konuştum aşkım burda herkesin telefonu var birliğe girerken hiç bi kontrol yapılmadı dedi soksam sokardım dedi yemin töreni 4 ocaktaymış giderken götürürüz bizde
Kizlar simdi aradi hic bu kadar aglamamistim telefondayken o kadar uzulduki yalvardi yapma diye. Cok pisman oldum aman siz yapmayin cidden cok fena moralleri cokuyo
ınsaalhh canım..herkes öyle dıyo ama bılmıyorum kı sokabılırler mı?
yaa canım yapmasaydın keşke(
Kızlar acaba ordaki telefonlar dinleniliyor mudur?Ben yeminden sonra gel falan dedimde yeni aklıma geldi :)
Keske oyle pismanim ki ama cok ozlemisim sesini duyunca kopuyorumsonra sonra toparladim ama anladim sesi oyle bi degisti onunda sesi titremeye basladi. Dedimki bi gelde evlenelim artik. Oyle sevindiki sanki ilk defa muhabbeti gecti. Sanki evlenme teklifi ettim
Yok canim o kadar telefon gorusmesini kim nasil dinlicek
artık ne yazılır bilemem de okunuyor yani sonuçta
Kizlar simdi aradi hic bu kadar aglamamistim telefondayken o kadar uzulduki yalvardi yapma diye. Cok pisman oldum aman siz yapmayin cidden cok fena moralleri cokuyo
349. dönemde eşi, nişanlısı, sevgilisi askere didecek olanlar bizde burda toplanalim..
nehirnil111 (kısa dönem)
acemi birlik - safranbolu / KARABÜK
usta birlik - safranbolu / KARABÜK
mezun olduğu bölüm - maliye
galenia:bursa
acemi birlik- kütahya..
meslek- makina müh.
sadbuttrue (Kısa Dönem)
Acemi birlik : Narlıdere / İzmir
Usta birlik : Yenişehir / Diyarbakır
Bölüm : Kamu Yönetimi
nazli1991 (Kısa Dönem)
Acemi birlik: Edirne
Usta birlik: Edirne
Bölüm: aöf isletme
carpathia
Kısa dönem
Acemi birlik : Alemdağ/İstanbul
Usta birlik : İstanbul
Meslek : İşletme
LoadedGun
Kısa dönem
Acemi birlik : İzmir- gaziemir
Usta birlik : Manisa- alaşehir
hmy_
Kısa dönem
Acemi birlik : Samsun
Usta birlik : Etimesgut/Ankara
Meslek : İktisat
midwinter (kısa dönem)
acemi birlik - hatay/serinyol
usta birlik - hatay/antakya
meslek - metalurji müh.
Sofia Julien
Acemi Birlik : Balıkesir
Usta Birlik : Balıkesir
Meslek : Oyuncu
pinkcat87
Acemi Birlik : Manisa
Usta Birlik : Kıbrıs
Meslek : Jeoloji Mühendisi
dnaib
Kisa donem
Acemi: ankara mamak mebs
Usta: tekirdag merkez
İnsaat muhendisi
symmr ,
acemi birlik: beytepe/ankara
usta birlik: beytepe/ankara
meslek: çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri
gew90
kısa dönem
Acemi birlik : hatay iskenderun
Usta birlik : henüz belli değil
Bölüm : işletme
şimdi konuştum sabah ben seni çok özledim kızım
ağlıyamadım da kendimi çok sıktım aman arkadaşlarına da söyle ağlamasınlar
çoğu böyle üzüntüden sıkıyo dişlerini arayamayanlar çok kötü oluyolar ama bakma erkekliğine laf gelmesin diye gülüp geçiyolar
az konuşsakta kızmayın bi sürü kişi sıra bekliyo dedi
ben dayanamıcam gelcem dedim zaten sen aramasaydın ben arıcaktım dedim
aranmıyo hiç deneme dediçok konuşmayalım ben koyvericem yoksa hadi çocuk kapa teli ağlatma beni dedi
allah hepimize sabır ve kolaylık versin kızlarr ayrılığın uzunu kısası olmuyo özlüyosun her türlüü
Canım ben 2 gündür o kadar kötüydümki odama kapandım ağladım,ağladım..Kimseyle görüşmek istemiyordum.Bugün arkadaşlarımla çıktım kafa dağıttım,iyi geldi biraz.Bir şeylerle meşgul ol.Yalnız kalınca insan iyice bunalıma giriyor.Yinede gece yatağa girdiğimde çok ağlıyorum tabi :)
Bende ilk gun aksam aradiginda agladim azarimida yedim taa oralardan kapatirken ' öküz aglicagina sevdigini söyle ' dedi :) bugün cok keyifli konuştum o da daha iyiydi, çay bile yokmuş kahvaltida, sen olsan sekerimide karistirir getirirdin dedii :) Espri yapmaya bile başladi, sanki burdaymis gibi arayip geldim hadi asagi in dicekmiş gibi.
kızlar telefonla konuşurken soruyorum nasılsın ne diyecek iyiyim diyor tabiki de yemek nasıl güzel bi günde ne yapyonuz diyorum eğitim diyor o kadar ..çok merak ediyorum gerçekten rahat mı bilgisi olanlar bu askerlik çok mu zor yavv..çeevremden çok çeşitli duyumlar alıyorum çoğu zaman çook üzülüyorum duyduklarıma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?