349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar konuştum aşkım burda herkesin telefonu var birliğe girerken hiç bi kontrol yapılmadı dedi soksam sokardım dedi yemin töreni 4 ocaktaymış giderken götürürüz bizde

biz de gitmeden öyle düşündük yemin törenine giderken götürcem ben de

Kizlar simdi aradi hic bu kadar aglamamistim telefondayken o kadar uzulduki yalvardi yapma diye. Cok pisman oldum aman siz yapmayin cidden cok fena moralleri cokuyo

yaa canım yapmasaydın keşke (

Keske oyle pismanim ki ama cok ozlemisim sesini duyunca kopuyorum sonra sonra toparladim ama anladim sesi oyle bi degisti onunda sesi titremeye basladi. Dedimki bi gelde evlenelim artik. Oyle sevindiki sanki ilk defa muhabbeti gecti. Sanki evlenme teklifi ettim

Canım ben 2 gündür o kadar kötüydümki odama kapandım ağladım,ağladım..Kimseyle görüşmek istemiyordum.Bugün arkadaşlarımla çıktım kafa dağıttım,iyi geldi biraz.Bir şeylerle meşgul ol.Yalnız kalınca insan iyice bunalıma giriyor.Yinede gece yatağa girdiğimde çok ağlıyorum tabi :)

sedem34 2.bölükdeymiş sordum da şimdi.senınki kaçıncıda?cumartesi-pazar görüşmeye izin vermişler ama yoğunluktan dolayı 6-6.30 gibi gelsin değilse 1 saat bile zor görüşürsünüz6.30 da gelirse3-4 e kadar görüşebilirsiniz demişler.

buarada beni de ekleyin
acemi birliği: etimesgut/ankara
usta birliği: çankaya/ankara
bölüm: elektrik müh.

şimdi konuştum sabah ben seni çok özledim kızım
ağlıyamadım da kendimi çok sıktım aman arkadaşlarına da söyle ağlamasınlar
çoğu böyle üzüntüden sıkıyo dişlerini arayamayanlar çok kötü oluyolar ama bakma erkekliğine laf gelmesin diye gülüp geçiyolar
az konuşsakta kızmayın bi sürü kişi sıra bekliyo dedi
ben dayanamıcam gelcem dedim zaten sen aramasaydın ben arıcaktım dedim
aranmıyo hiç deneme dedi çok konuşmayalım ben koyvericem yoksa hadi çocuk kapa teli ağlatma beni dedi
allah hepimize sabır ve kolaylık versin kızlarr ayrılığın uzunu kısası olmuyo özlüyosun her türlüü

artık ne yazılır bilemem de okunuyor yani sonuçta

neyse artık bi hal hatır ne bilim anı olsun işte diye .. ya bu beş ay nasıl geçer ki yaa bi de beni aradığı sabit no ya mesaj attım iletildi sadece ismini yazdım o kadar benim abim ankesörlü den çaldırırdı biz arardık konuşurduk bende her yöne dk alsam bi denesem diyorum da bi arasa :102:

Kizlar simdi aradi hic bu kadar aglamamistim telefondayken o kadar uzulduki yalvardi yapma diye. Cok pisman oldum aman siz yapmayin cidden cok fena moralleri cokuyo

Bende ilk gun aksam aradiginda agladim azarimida yedim taa oralardan kapatirken ' öküz aglicagina sevdigini söyle ' dedi :) bugün cok keyifli konuştum o da daha iyiydi, çay bile yokmuş kahvaltida, sen olsan sekerimide karistirir getirirdin dedii :) Espri yapmaya bile başladi, sanki burdaymis gibi arayip geldim hadi asagi in dicekmiş gibi.

Ershd ( kisa donem )
Acemi birliği:kastamonu gölköy
Usta birliği: siirt il jandarma
Meslek: bilgisayar mühendisi

amin ... aynen canım yaa bir de günde alışmışız 5 6 kere rahat konuşmaya :102: çok zor geliyo eve gelince ben geldim aşkım merak etme diyemiyorum elim telefona gidiyor ama

Dunya dunya olali bizim gibi leylalari gormedi:) gurur duyuyorum bizimle kizlar

:) ya siz cok guzel anlasiyosunuz ben anlamiyorum size uyamazsiniz diyenleri gayet eglenceli anlasan ve belliki seven insanlarsiniz. Masallah nazarlardan korusun Allahim

kızlar ben de 8 gibi konustum.8 dk konustum önce kartı bitti.sonra 5 10 dk snra yine aradı 11 dk fln konustuk.sesi fln cok iyidi.hiç gözün arkada kalmasın boşuna yıpratma kendini dedi.komutanımız cok iyi hoş sohbet dedi.baya iyiydi..tel caldı ilk bebegim die bi açısım var...bebegini yesinlerrr dedi hemen:):) o kdr ii geliodu ki sesi.bgn hiç konusamamıstık toplam 20 dk ya yakın konustum 8 de.gzldi yani şu an cok iyiyim.inş usta birliğinde de böle ii insaflı komutanlara denk gelir hepimizinki..

bende çok merak ediyorum 2dak içnde anlatamıyoda herşeyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…