349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canim masallah ben boyle iyi seyler duyunca sanki haber bana gelmis gibi seviniyorum

Bende askerimle konuştum az önce aradık birliği çağırdılar, bu sabah aramıştı telefon seslide olduğu halde çalmadı bende yaygarayı kopardım evde aradı da çalmadıda duyamadım sesini diye sonra geri aradık o numarayı bi asker çıkmış annem aradgımızı iletirmisiniz dedi ama az önce dediki sakın bidaha aramayın o numarayı dedi :26:Keyfi yerinde gibi ama yorgundu :) Başında askerler olduğundan hasret gideremedik hasret bitermi ya ..Ne zaman gelcniz dedi salı günü gitcezi nşallah yanına herşeyleri alınmış kantinden parayla satın alıyolar sanırım kartınıi stedi çünkü götürcem giderken 28 inin sabah 9 da yemin törenimiz var ertesi günde izinsiz alaşehire geçiyor hemen Usta birliğe geçelim daha rahat konuşcaz inşallah

bizde çok az konuşuyoruz ..sölücem seylern birini söleyp diğerini unutuyorum zaten heyecandan

cnm ben de bgn çok bekledim ama öğlen cok sıa oluyor dedi.akşam aradı iki kere 8 830 gibi. ben de senin gibi basta unutuorm sonradan gelio aklıma

benmki 1.bölükte canm..o da özellikle sormuş ben ankaraya gelcem dedmdi.pazar her saat çarşambada öğleden sonra demişler..ama ben şuna inanıyorum sen uzak yoldan gitmişsen biyolunu bulup görüştürürler yaa.

aksam saat 10 da yatıyorlar dıye bılıyordum canım ben..öyle degılse bende arayım..gercı sadece alayını bılıyorum ama cagırabılırler heralde gene...

amin ... aynen canım yaa bir de günde alışmışız 5 6 kere rahat konuşmaya :102: çok zor geliyo eve gelince ben geldim aşkım merak etme diyemiyorum elim telefona gidiyor ama
ama şafak doğan güneş olunca birbirmizi ne kadar sevdiğimizi anlıcaz atlıcam sevinçten kucağına
ben bugünlerin hayalini kuruyorummm
bende haber verme alışkanlığı yoktu şimdi dışarıda çıkmıyorum ama işe başlıcam yakında her sabah onu uyandırışım aklıma gelcek
öyle yada böyle gecicek be canım sonra bize daha fazla bağlanmış aşkımız dahada kuvvetlenmiş olucak böyle düşün hep

aksam saat 10 da yatıyorlar dıye bılıyordum canım ben..öyle degılse bende arayım..gercı sadece alayını bılıyorum ama cagırabılırler heralde gene...
Bilmiyorum ama olabilir çünkü ben yatmaya gidiyorum uyucam dedi kapatırken yatmıştır çoktan da uyumuşmudur bilmiyorum ben uyuyamıyorum onsuz ooooooooooof

AAA benimkide 2. bölükte galiba canım acaba aynı yerdelermi ki:S sınıfı ne seninkinin..

kızlar iyi akşamlar çoğunuz ağalalmınız gerektiğini askerleriniz üzülünce anladınız aferin dicem hepimiz yaşadık bu hali

oraleletli pasta canım burda yazmıştım benim aşkım mebs hakkında konuşturmadı hiç beni hiç soru sordurmadı hep konuyu kapadı klasik askerlk giz ne diyim dedi hade anlat dışarısını maçı haberi felan dedi ben ilk anlamadım annesini aradım anneside giz kızım sen sakın onu istnbla getirceğmzden bahsetme teelfonlar dinlenyor sıkı biryer sanırsam dedi ben dahada sormadım halada anlatmıyor inan canım

mebsteki kızlar konuşmalarınız ne alemde orası büyük bir birlik aramaları rahattır biz sıkıntı yaşamamıştık ilk 1 hafta düzensizdi sonra düzeldi

o meşgule atma olayını bende yaşadım ama benmki her seferinde arayıp düşürdü :)birkaç kez yaşadım tecrübeliyim şu sırada meşgule atıyorum çünkü geri arıyorum kızlar hiç ankesörlüyü aramayı deneyniniz oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…