sevgilim bugün aramadı :102: kontörü bitmişti acaba bulamamış mıdır ??sesini duyamayınca yine hüzün çöküyor bende mektup yazmak istiyorum okuyorlar mı gerçekten yaa :18:
kızlar ben de 8 gibi konustum.8 dk konustum önce kartı bitti.sonra 5 10 dk snra yine aradı 11 dk fln konustuk.sesi fln cok iyidi.hiç gözün arkada kalmasın boşuna yıpratma kendini dedi.komutanımız cok iyi hoş sohbet dedi.baya iyiydi..tel caldı ilk bebegim die bi açısım var...bebegini yesinlerrr dedi hemen:):) o kdr ii geliodu ki sesi.bgn hiç konusamamıstık toplam 20 dk ya yakın konustum 8 de.gzldi yani şu an cok iyiyim.inş usta birliğinde de böle ii insaflı komutanlara denk gelir hepimizinki..
Ya kızlar benimki anca günde 1 kez arayabiliyor, sizlerinkiler günde 2 kez arayabiliyomuş, ve biz en fazla 2 dk konuşabiliyoruzz uff :44:
bende yazsam diyorum ama okurlar diye duydum..
Canim masallah ben boyle iyi seyler duyunca sanki haber bana gelmis gibi seviniyorum
ınsaalhh canım..herkes öyle dıyo ama bılmıyorum kı sokabılırler mı?
bizde çok az konuşuyoruz ..sölücem seylern birini söleyp diğerini unutuyorum zaten heyecandan
bende onu merak ediyorum..ozaman kullanabilirlermi acaba..benmki giderken tel vardı elnde almadılar emanete verdm mecburen dedi..
sedem34 2.bölükdeymiş sordum da şimdi.senınki kaçıncıda?cumartesi-pazar görüşmeye izin vermişler ama yoğunluktan dolayı 6-6.30 gibi gelsin değilse 1 saat bile zor görüşürsünüz6.30 da gelirse3-4 e kadar görüşebilirsiniz demişler.
buarada beni de ekleyin
acemi birliği: etimesgut/ankara
usta birliği: çankaya/ankara
bölüm: elektrik müh.
bende onu merak ediyorum..ozaman kullanabilirlermi acaba..benmki giderken tel vardı elnde almadılar emanete verdm mecburen dedi..
Bende askerimle konuştum az önce aradık birliği çağırdılar, bu sabah aramıştı telefon seslide olduğu halde çalmadı bende yaygarayı kopardım evde aradı da çalmadıda duyamadım sesini diye sonra geri aradık o numarayı bi asker çıkmış annem aradgımızı iletirmisiniz dedi ama az önce dediki sakın bidaha aramayın o numarayı dedi :26:Keyfi yerinde gibi ama yorgundu :) Başında askerler olduğundan hasret gideremedik hasret bitermi ya ..Ne zaman gelcniz dedi salı günü gitcezi nşallah yanına herşeyleri alınmış kantinden parayla satın alıyolar sanırım kartınıi stedi çünkü götürcem giderken 28 inin sabah 9 da yemin törenimiz var ertesi günde izinsiz alaşehire geçiyor hemenUsta birliğe geçelim daha rahat konuşcaz inşallah
ama şafak doğan güneş olunca birbirmizi ne kadar sevdiğimizi anlıcaz atlıcam sevinçten kucağınaamin ...aynen canım yaa bir de günde alışmışız 5 6 kere rahat konuşmaya :102: çok zor geliyo eve gelince ben geldim aşkım merak etme diyemiyorum elim telefona gidiyor ama
benımkı hıc göturmedı canım.belkı sorun falan olur dıye..ama usta bırlıgıne götürür belkı
benımkı suan amasyada canım..usta bırlıgıde erzurumm
Bilmiyorum ama olabilir çünkü ben yatmaya gidiyorum uyucam dedi kapatırken yatmıştır çoktan da uyumuşmudur bilmiyorum ben uyuyamıyorum onsuz ooooooooooofaksam saat 10 da yatıyorlar dıye bılıyordum canım ben..öyle degılse bende arayım..gercı sadece alayını bılıyorum ama cagırabılırler heralde gene...
sedem34 2.bölükdeymiş sordum da şimdi.senınki kaçıncıda?cumartesi-pazar görüşmeye izin vermişler ama yoğunluktan dolayı 6-6.30 gibi gelsin değilse 1 saat bile zor görüşürsünüz6.30 da gelirse3-4 e kadar görüşebilirsiniz demişler.
buarada beni de ekleyin
acemi birliği: etimesgut/ankara
usta birliği: çankaya/ankara
bölüm: elektrik müh.
canm benmkide erzurum mesleği otomotiv..bakımcı olarak yapcak..sennki ne?
Bilmiyorum ama olabilir çünkü ben yatmaya gidiyorum uyucam dedi kapatırken yatmıştır çoktan da uyumuşmudur bilmiyorum ben uyuyamıyorum onsuz ooooooooooof
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?