rahat bi yer olursa benmkide götürür yoksa böle olmuyo
Bende aramıcam artık o aramadan dediğin gibi kızabilirler telefon konusunu şöyle yaptık bana bıraktı bende kapalı duruyor alyansna kadar verdi kaybolur diyedemekkı..Valla bugun gündüzde arayacaktım ama daha yenı askerler ya bısey olur ,kızarlar bebegıme falan dıye arayamadım..
kızlar iyi akşamlar çoğunuz ağalalmınız gerektiğini askerleriniz üzülünce anladınız aferin dicem hepimiz yaşadık bu hali
oraleletli pasta canım burda yazmıştım benim aşkım mebs hakkında konuşturmadı hiç beni hiç soru sordurmadı hep konuyu kapadı klasik askerlk giz ne diyim dedi hade anlat dışarısını maçı haberi felan dedi ben ilk anlamadım annesini aradım anneside giz kızım sen sakın onu istnbla getirceğmzden bahsetme teelfonlar dinlenyor sıkı biryer sanırsam dedi ben dahada sormadım halada anlatmıyor inan canım
mebsteki kızlar konuşmalarınız ne alemde orası büyük bir birlik aramaları rahattır biz sıkıntı yaşamamıştık ilk 1 hafta düzensizdi sonra düzeldi
o meşgule atma olayını bende yaşadım ama benmki her seferinde arayıp düşürdü :)birkaç kez yaşadım tecrübeliyim şu sırada meşgule atıyorum çünkü geri arıyorum kızlar hiç ankesörlüyü aramayı deneyniniz oldumu
AAA benimkide 2. bölükte galiba canım acaba aynı yerdelermi ki:S sınıfı ne seninkinin..
canm pardon 1.bölük 2.bilmem ne 3.bişeydi o an kalem yoktu gözkalemimle yazdım akmış:))))
benımkının meslegı yazmıyordu canım ama bugun telefonda erzuruma gıttıkten 10 gun sonra arkamdan cavusluk rutbem gelevek..egıtım cavusu olcam dedı
Bende anlamıyorum kendide bilmiyordu 1 2 2 dedi benimki de:)
Bende aramıcam artık o aramadan dediğin gibi kızabilirler telefon konusunu şöyle yaptık bana bıraktı bende kapalı duruyor alyansna kadar verdi kaybolur diye
:) ya siz cok guzel anlasiyosunuz ben anlamiyorum size uyamazsiniz diyenleri gayet eglenceli anlasan ve belliki seven insanlarsiniz. Masallah nazarlardan korusun Allahim
evet benm bitanemde demişti çavuş olcaz ama oranın ihtiyacına göre vercekler dedi.çavuşluk sınavıda olcakmış bi göstermelik..yani hala net değil ancak 1 ayımız var kesin şeyler için(
ay işin komiği kız bana bunu niye soruon telefon dinlenio unuttum dedi evledi geveledi gelirler şimdi söyleyemezsem dedi söledi zar zor onuda ben anlamadım neyse karıştırma sen dedi:)))
Aaa bak ben bılmıyordum sınava gırdgını..amasya da yapıyor acemılıgını öyle demışler ordan..cavusluk ıstemıyorda işin kötü yanı o
kızlar yemin töreni her yerde farklı tarihlerde. kütahya 11 ocakmış...
neden olmak istemiokiii??
Amannn telefonu söyleyebiliyorlarmı diye dinlemezlerki :S O kadar da saçmalamazlar heralde yani :S Özel hayata saygı canım Belki ben nşanlımla özel şeyler konuşuom cık cık cık
benimde sevgilim kütahyada canım. neden geç yapıyolar bizimkileri yaa
Jandarma egitimi daha uzun suruyo canim, benimkinin 38 gunmuscanm benim nısanlımda kütahyada jandarma..4 ocak demıstı bana ?
Amin caniim amiin sizide nazarlardan saklasin Allahiim :)) odunluklari hariç muhteşem anlaşiyoruzz. benim erkek versiyonum resmenn. trip atiyorum atiyorum sonra neye oldugunu unutup kahkaha atiyorum, o da bagiriyo bagiriyo neye bagiriyodum diyip guluyo :) ah cok ozlediim aşkileytami ya.
Kızlaarrrrr
Beni aradı geri arama var sen geri arasana dedi..çünkü benim bisrüüüüüüüüü bedava konuşmam vardı o gidince kaldı öyle..büyük ihtimal her oparetörün vardır.hemde çok uygun oluyor hepiniz biliyosunuz.onların bizi cepten 2-3 dk araması 4 tl hemen hemen.Aaradı kapadı ben geri döndüm zaten toplamda 6 dk + 4 dk fln konştuk.
bence askerenizin durumu olmayabilir,kantinde kart olmayabilir,başkasından istemek ayıp olabilir,100-200 dk bütün ay yeter o şekilde paket fln alabilrsiniz .Ben söliyim sizlerede dedim.İçim rahat etmedi:)
Tabi bu arada birazcık,azıcık kzdım.Gelcem ya özledim dedim.Gelme buralar karışık bi gün ben seni havalnndan alırım,öğrenirsin dedi.Aşkolsun ben sence bulamzmıyım dedim istemedin birden dedim.neyse konu kapandı.sonra bölüğünü sordum mektup fln yazıcam aklımada kalsın diye gelme aşkım ama ustada gel dedi.Karar verdim sen gel demeden gelimicem tmm için rahat olsun korkma dedim.Deme böle istiyorum üzülürüm dedi,bende üzüldüm inan dedim.Uyucaz birazdan,sıra var dedi öyle böyle kapadık...
İnsan azıcık sevinir gelme gelme diyor,zten ben ona gitcem gelcem açık adres ver demedim töbeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?