Ufff bendeya bende askere gitmek istiyorum yaa gonulluyum alin benide mebs gonullusuyum:)
Canım seninki denizci miydi?
Ufff bendeya bende askere gitmek istiyorum yaa gonulluyum alin benide mebs gonullusuyum:)
AAA benimkide 2. bölükte galiba canım acaba aynı yerdelermi ki:S sınıfı ne seninkinin..
canım benim askerimde mebsde..yarın 7 de kalkılcakmış.Eğitim yokmuş sanırım içtima diyolar o işte.sayım varmış snra serbestlermiş sanırım.Arayabilirler rahatça haftasonu bence.
Benimkide gitmeden once sordum pazar gunu hemen gelcem diye alisiyim biraz oyle gelirsin dedi, sonra trip attim kardeşimle gel tek gelme dedi. Gittiginde aksam aradi kardesin uygun degilmis isleri yogunmus dedim tamam alisiyim biraz oyle gel konusuruz daha burdayim dedi, bugünde söyledim yine gelicem ben dedim, bikac gune ayarlariz dedi. Birazcik duygu sömürüsü yeterli :) benimkide oyle sevinicegine tek gelme soyle yapma dur daha falan dedi. biraz alissin tekrar soyle haftaya.
canm pardon 1.bölük 2.bilmem ne 3.bişeydi o an kalem yoktu gözkalemimle yazdım akmış:))))
Bendeee istiyorum sogan patates falan soyariim temizlik işlerine bakarim olmadi :)) seninki ankaraymiiss bende ankaradayim :)
Bende anlamıyorum kendide bilmiyordu 1 2 2 dedi benimki de:)
evet canm denizci
Jandarma egitimi daha uzun suruyo canim, benimkinin 38 gunmus
canım benm aşkımda söledi 2-3 kez tekrar ettirdim ama kafada kalmıo. 1 alay,2.bölük dedi senin de birinci alay 2.bölük olmasın?? senın erinin adı çağdaş mı buarada bahsettim bizden sordum da:))
sölemiyeceğim,banane..En azından gel demiş seninki..Bilmiyorum ya alındım akşam akşam,28inde yemin töreni var gelicekmiş 13 gün kaldı gelmesine gitmektende soğudum beklerim galiba canım.seninde öyleyse bekle yemin töreni nezman fln öğren
Ayyy aynı yerdeler demek kiii. Sık arayabiliyo mu peki tatlım?
Benimki sadece dün öğlen aradı, bi daha aramadı
yok canım ibrahim..otomotiv mezunu..seninkinin ne adı mesleği soram bende:))
Selam kızlar öncelikle Allah kavuştursun. Bende 347 yareniyim.
Aranızda iskenderun a denizci giden var mı ? Eğer varsa yemin töreni ne zaman bilgi alabilir miyim ?
sabah konuştum canım çok az o da..bukadar yoğunlarmıki ya
Selam kızlar öncelikle Allah kavuştursun. Bende 347 yareniyim.
Aranızda iskenderun a denizci giden var mı ? Eğer varsa yemin töreni ne zaman bilgi alabilir miyim ?
4 ocak olur ınsallah4unde derslerım bıtıyo..11ı olursa fınal haftam oldugu ıcın gıdemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?