349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Ufff bende ya bende askere gitmek istiyorum yaa gonulluyum alin benide mebs gonullusuyum:)

Bendeee istiyorum sogan patates falan soyariim temizlik işlerine bakarim olmadi :)) seninki ankaraymiiss bende ankaradayim :)

canım benim askerimde mebsde..yarın 7 de kalkılcakmış.Eğitim yokmuş sanırım içtima diyolar o işte.sayım varmış snra serbestlermiş sanırım.Arayabilirler rahatça haftasonu bence.

İnsallah canim insallah cok sevindim insallah oyle olur

sölemiyeceğim,banane..En azından gel demiş seninki..Bilmiyorum ya alındım akşam akşam,28inde yemin töreni var gelicekmiş 13 gün kaldı gelmesine gitmektende soğudum beklerim galiba canım.seninde öyleyse bekle yemin töreni nezman fln öğren

canm pardon 1.bölük 2.bilmem ne 3.bişeydi o an kalem yoktu gözkalemimle yazdım akmış:))))

canım benm aşkımda söledi 2-3 kez tekrar ettirdim ama kafada kalmıo. 1 alay,2.bölük dedi senin de birinci alay 2.bölük olmasın?? senın erinin adı çağdaş mı buarada bahsettim bizden sordum da:))

Biz giderkende vedalasamadik ben 2 hafta sonra annemle gidicem buyuk ihtimalle, yeminden sonra 2 gun gelicek ama yine vakti olmayabilir ailesi misafirler ziyaretler falan riske atmayim diyorum, kardeside git dedi herkesin yakini gider yalniz kalmasin moral olsun dedi

Selam kızlar öncelikle Allah kavuştursun. Bende 347 yareniyim.
Aranızda iskenderun a denizci giden var mı ? Eğer varsa yemin töreni ne zaman bilgi alabilir miyim ?

yok canım ibrahim..otomotiv mezunu..seninkinin ne adı mesleği soram bende:))

oktay canım elektirk müh.mezunu canım. hadi bakalım sen sinem ben toplaşıp bi ankara yapalım bence:)) ben hiç bilmiorum ankarayı. bi de sormuş aşkım, c.si-pazar gidebiliomusuz kalabalık oldugu için erken 6-6.30 gibi gelsin 3-4 e kdr görüşürsünüz demişler,nie bu kdr erkenki?? (

sabah konuştum canım çok az o da..bukadar yoğunlarmıki ya

Çok kalabalık burası demişti konuştuğumuzda:26:Ya sıra olmuyo ya da yoğunluktan arayamıyorlar demek ki

Selam kızlar öncelikle Allah kavuştursun. Bende 347 yareniyim.
Aranızda iskenderun a denizci giden var mı ? Eğer varsa yemin töreni ne zaman bilgi alabilir miyim ?

Ben varım şekerim ama sadece bi kerecik konuşabildim onda da sormak
aklıma gelmedi yemin törenini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…