4ocak dedi benmki canım..yarimm iskenderunda bahriyeli
oktay canım elektirk müh.mezunu canım. hadi bakalım sen sinem ben toplaşıp bi ankara yapalım bence:)) ben hiç bilmiorum ankarayı. bi de sormuş aşkım, c.si-pazar gidebiliomusuz kalabalık oldugu için erken 6-6.30 gibi gelsin 3-4 e kdr görüşürsünüz demişler,nie bu kdr erkenki??(
Sağol canım karacılardan bir hafta geç oluyor genelde denizcilerin ondan sordum.
İskenderun dan sonra İstanbul çıkarsa yardımcı olurum.
Benim sevgilim iskenderun dan istanbul a geldi
oktay canım elektirk müh.mezunu canım. hadi bakalım sen sinem ben toplaşıp bi ankara yapalım bence:)) ben hiç bilmiorum ankarayı. bi de sormuş aşkım, c.si-pazar gidebiliomusuz kalabalık oldugu için erken 6-6.30 gibi gelsin 3-4 e kdr görüşürsünüz demişler,nie bu kdr erkenki??(
ayy benm de 1 2 2 idi galiba:))
sagol canım ya başka nereler çıkarki uff istanbul çok uzak ya bana
ayyy ben istanbulda olmasam atlayıp gelceemdeee.benim pazar ve pazrtesi banka sınavlarım vaarr...keşke geleydim ben ankarada kalıom evim var ev arkadaşım var 2 tane..orda tanışır bize giderdik ne iyi olurduuu(
En çok İstanbul Çanakkale İzmir Marmaris çıkıyor
En çok İstanbul Çanakkale İzmir Marmaris çıkıyor
Kizlar ankara mebs mi
oyy hepside çok uzak benmkide izn kullanmıcam ben hiç dedi en az 10 saat bana istanbul oda..
60 kişilermiş canım koğuşda belki tanışmışlardır bile:))) Az önce konuştum ben seninkinin adı ne ki nereli sorayım safama:)
İzin kullanmamak en iyisi zaten ben gidip gördüm İstanbul da ama iskenderun a gidememiştim o da bize uzaktı
normalde ankarada yaşıosun öyle mi şanslısın canım o zaman.sınavlardan sora dönersin. ben bu pazar değil de önümüzdeki pazar için düşünüyorum gideyim die. o kdr uzun konusmasam da 3kez konustuk biz de şükürler olsun.herkesin askeri arasın inş.ama bgn toplamda 1okm yürüdük dedi,tv felan izliolarmış iştimadan sora.duş uzakmış ama sıkı tutmak lazım dedi o da,hırszlık yok dio ama şimdilik,kilit almıştık biz botlarına gitmeden:))
anladım canım..rahatmıydı orda peki..çok zor konuşuyoruz biz ya
keşke hep ankarada kalsaaa erzuruma gitcek(...bugün banada dedi çok fazla yürüdük tuğgeneral gelmiş o başlarında izlemiş süründürdüler dedi bayaa..erken yatırcaklar 8-9 gibi dedi yarında 6.30 da kalkcaz dedi..
canım adı oktay.100 kişiyiz demişti ama aynı yyerde değiller mi acaba? 1500 kişi var acemilikte dedi, çok kalabalıkmış normalde,safranbolulu seninki canım bölümü falan ne?
Acemilik hiç rahat bi yer değil tüm herkes için geçerli şimdi tören için çalışmalara başlamışlardır bile.
Betona oturuyorlar sürekli iskenderun da oturmaya yer yok.
Sizinkiler kışın gitti yine iyi yazın nemden boğuluyorlardı orda.
Kantin sırası, yemek sırası çok oluyor. Çok kalabalık ve büyük bi yer. Telefon sırası fazla olmaz telefon çoktu orda ama aramaya mecalleri kalmıyor.
Ankara tam 3 gundur benim de memleketim oldu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?