349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

4ocak dedi benmki canım..yarimm iskenderunda bahriyeli

Sağol canım karacılardan bir hafta geç oluyor genelde denizcilerin ondan sordum.
İskenderun dan sonra İstanbul çıkarsa yardımcı olurum.
Benim sevgilim iskenderun dan istanbul a geldi

ayyy ben istanbulda olmasam atlayıp gelceemdeee.benim pazar ve pazrtesi banka sınavlarım vaarr...keşke geleydim ben ankarada kalıom evim var ev arkadaşım var 2 tane..orda tanışır bize giderdik ne iyi olurduuu(

Bugün 3 kere aradı aşkuşum çokk şükür..Bi yarım saat konuştuk... Offff çookkk özledimm..Çok yorgunmuş ama iyimiş Allaha şükür Ama ben yine engele olamıyorum gözyaşlarıma:S Onla konuşurken iyiyim ama kapatırken hep gelio

Kizlar ankara mebs mi

ayyy ben istanbulda olmasam atlayıp gelceemdeee.benim pazar ve pazrtesi banka sınavlarım vaarr...keşke geleydim ben ankarada kalıom evim var ev arkadaşım var 2 tane..orda tanışır bize giderdik ne iyi olurduuu(

normalde ankarada yaşıosun öyle mi şanslısın canım o zaman.sınavlardan sora dönersin. ben bu pazar değil de önümüzdeki pazar için düşünüyorum gideyim die. o kdr uzun konusmasam da 3kez konustuk biz de şükürler olsun.herkesin askeri arasın inş.ama bgn toplamda 1okm yürüdük dedi,tv felan izliolarmış iştimadan sora.duş uzakmış ama sıkı tutmak lazım dedi o da,hırszlık yok dio ama şimdilik,kilit almıştık biz botlarına gitmeden:))

60 kişilermiş canım koğuşda belki tanışmışlardır bile:))) Az önce konuştum ben seninkinin adı ne ki nereli sorayım safama:)

canım adı oktay.100 kişiyiz demişti ama aynı yyerde değiller mi acaba? 1500 kişi var acemilikte dedi, çok kalabalıkmış normalde,safranbolulu seninki canım bölümü falan ne?

keşke hep ankarada kalsaaa erzuruma gitcek(...bugün banada dedi çok fazla yürüdük tuğgeneral gelmiş o başlarında izlemiş süründürdüler dedi bayaa..erken yatırcaklar 8-9 gibi dedi yarında 6.30 da kalkcaz dedi..

anladım canım..rahatmıydı orda peki..çok zor konuşuyoruz biz ya

Acemilik hiç rahat bi yer değil tüm herkes için geçerli şimdi tören için çalışmalara başlamışlardır bile.
Betona oturuyorlar sürekli iskenderun da oturmaya yer yok.
Sizinkiler kışın gitti yine iyi yazın nemden boğuluyorlardı orda.
Kantin sırası, yemek sırası çok oluyor. Çok kalabalık ve büyük bi yer. Telefon sırası fazla olmaz telefon çoktu orda ama aramaya mecalleri kalmıyor.

biraz uzak belki ama canım içiini ferah tut uçakla falan usta da gidebilirsin bence yine.biraz soğk olcaktr belki ama ankaranında farkı yok bence.hayırlısıyla çabucak gidip gelicekler inşallah.

canım adı oktay.100 kişiyiz demişti ama aynı yyerde değiller mi acaba? 1500 kişi var acemilikte dedi, çok kalabalıkmış normalde,safranbolulu seninki canım bölümü falan ne?

Bilmiyorumki canım 1,2,2 dedi bana:S Bugün baya yürütmüşler dağtaş:S Çok yorgun benimki ayakları şişmiş:S botlarıda çok çikinmiş Safa benimkide AYdın sökeli sınıfı piyade;bilgisayar öğretmenliği mezunu:) tc no.... die gidermişim:) Yemin törenine gidecekmisin sen?

oyy ben hiç kıyamazken aşkım nelerle uğraşıyo demekki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…