oyy ben hiç kıyamazken aşkım nelerle uğraşıyo demekki..
biraz uzak belki ama canım içiini ferah tut uçakla falan usta da gidebilirsin bence yine.biraz soğk olcaktr belki ama ankaranında farkı yok bence.hayırlısıyla çabucak gidip gelicekler inşallah.
Buzz gibi ankara bu arada bugün -3 dereceydi.. Bi markete cikayim dedim buz kesiyodum nerdeyse, benimkide kastamonuda, orasida cok soguktur karadeniiz sonucta
Bilmiyorumki canım 1,2,2 dedi bana:S Bugün baya yürütmüşler dağtaş:S Çok yorgun benimkiayakları şişmiş:S botlarıda çok çikinmiş Safa benimkide AYdın sökeli sınıfı piyade;bilgisayar öğretmenliği mezunu:) tc no.... die gidermişim:) Yemin törenine gidecekmisin sen?
evet arkdaşım var erzurumda -35derece oluo bazen dio ama gittiği birlik çok iyi meraklanma dedi içim rahatladı...benm pek ekonomik durumum iyi değil maalesef( uçak falan hak götüre..ben demeden o dedi aşkm ben yeminden sonra fazla izin almayım gelirim yanına sen gelemezsen dedi kurban olduğum sesinee...
Safa'm da donmuş soğuktanÇok üşümüş Ankara çıktı diye seviniyorum ama SOĞUĞUDA HASTA ETMESE BARİ atkı falanda takamıyorlar
yavrucaklrımızı yormuşlar evet canım ya üzüldüm ben de:) aslında benm ki az göbeklenmişti iyi geliceksankimşaka bi yana yine de kıyamıyorum,keşke bizi de alsalar askere.gitmeyi istiyrom canım hatta haftaya pazar da gitsem diorum ya sen?
Buzz gibi ankara bu arada bugün -3 dereceydi.. Bi markete cikayim dedim buz kesiyodum nerdeyse, benimkide kastamonuda, orasida cok soguktur karadeniiz sonucta
Canım bende yemin törenine gitcem inşallah istiyorum çok ertesi günü benim finaller başlıyor ama :S Bende ziyaretine gelim dedim ama acemilik ya zor olur kısa olur dedi.. O yüzden ziyaret iin ustabirliğini beklicem.. Şimdilik yemin töreni inşallah
Bende sevgilime atkı örmüştüm bide yeşil ördüm bi umut belki izin verirler diye.. Tabiki atkı matkı takamıyomuş. Biz sicacik evimizde bile üşüyoruz ya napiyodur onlarrahatinada düşkün 2 yorgan olmadan yatamaz bacağinin arasinda yastik olmadan uyuyamazdii.
kütahya nerde canım ?
usta birliği neresiydi?? okuyomusun ne okuosun canım?
Canım benim yaaAy biz kıyamıyoruz şimdi ama inşallah ilerde onlar dostlarımıza çocuklarımıza pAso bu yaşadıklarını anlatacak:) Askerlik anıları biriktirmeye başladılar:)
Bende hukuk 3.sinif, bu sene bende uzatirim heralde, ne dinledigim dersten ne aldigim notlardan haberim var, gözüm kulağim telefonda.. Aklimdan 1 dk olsun cikmadi.. Bide dükkani evimin yaninda odamin camindan boş boş bakiyorum hergün.. Arabasini bile görüp agliyorumm.
Bende hukuk 3.sinif, bu sene bende uzatirim heralde, ne dinledigim dersten ne aldigim notlardan haberim var, gözüm kulağim telefonda.. Aklimdan 1 dk olsun cikmadi.. Bide dükkani evimin yaninda odamin camindan boş boş bakiyorum hergün.. Arabasini bile görüp agliyorumm.
Ufff bendeya bende askere gitmek istiyorum yaa gonulluyum alin benide mebs gonullusuyum:)
kızlar nolursunuz okulunuzu boşlamayın hemencecik bitirin ki güzel adımlar atın geleceğe doğru. bizde inşallah dönüşünce güzel şeylere kalkışıcaz. 4yılı bitirmek üzereyiz.hatta bi arkadaş vardı yıldönümü mart.bizimde mart ve ayrı olucaz o tarihteişin kötü yanı doğumgünüsü yaklaşıo ve o tarihte de ayrı olucaz:'(
Ufff hic sorma bugun derste kendime soz verdim baslamadan dinlicem diye. Bi baktim yarim saat gecmis daha kalem oynatmamisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?