349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

biraz uzak belki ama canım içiini ferah tut uçakla falan usta da gidebilirsin bence yine.biraz soğk olcaktr belki ama ankaranında farkı yok bence.hayırlısıyla çabucak gidip gelicekler inşallah.

evet arkdaşım var erzurumda -35derece oluo bazen dio ama gittiği birlik çok iyi meraklanma dedi içim rahatladı...benm pek ekonomik durumum iyi değil maalesef( uçak falan hak götüre..ben demeden o dedi aşkm ben yeminden sonra fazla izin almayım gelirim yanına sen gelemezsen dedi kurban olduğum sesinee...

Buzz gibi ankara bu arada bugün -3 dereceydi.. Bi markete cikayim dedim buz kesiyodum nerdeyse, benimkide kastamonuda, orasida cok soguktur karadeniiz sonucta

Safa'm da donmuş soğuktan Çok üşümüş Ankara çıktı diye seviniyorum ama SOĞUĞUDA HASTA ETMESE BARİ atkı falanda takamıyorlar

yavrucaklrımızı yormuşlar evet canım ya üzüldüm ben de:) aslında benm ki az göbeklenmişti iyi geliceksankim şaka bi yana yine de kıyamıyorum,keşke bizi de alsalar askere.gitmeyi istiyrom canım hatta haftaya pazar da gitsem diorum ya sen?

canım haklısın aslında.zor belki görüşmek ama umarım o gelir görüşürsünüz veya tel şansı olur belki ustada hersey farklı olur inşallah hepimiz daha çok duyarız seslerini..

Safa'm da donmuş soğuktan Çok üşümüş Ankara çıktı diye seviniyorum ama SOĞUĞUDA HASTA ETMESE BARİ atkı falanda takamıyorlar

Bende sevgilime atkı örmüştüm bide yeşil ördüm bi umut belki izin verirler diye.. Tabiki atkı matkı takamıyomuş. Biz sicacik evimizde bile üşüyoruz ya napiyodur onlar rahatinada düşkün 2 yorgan olmadan yatamaz bacağinin arasinda yastik olmadan uyuyamazdii.

Canım bende yemin törenine gitcem inşallah istiyorum çok ertesi günü benim finaller başlıyor ama :S Bende ziyaretine gelim dedim ama acemilik ya zor olur kısa olur dedi.. O yüzden ziyaret iin ustabirliğini beklicem.. Şimdilik yemin töreni inşallah

Buzz gibi ankara bu arada bugün -3 dereceydi.. Bi markete cikayim dedim buz kesiyodum nerdeyse, benimkide kastamonuda, orasida cok soguktur karadeniiz sonucta

Oyy benim sevgilimde usumustur. Offf hic kiyamam ben ona yaa canim sevgilim( bende karadenizdeyim. Rizeliyim ama trabzonda 5. Sinif insaat muhendisligi okuyorum. Uzadi 1 yil ve bugun trabzon cok cok soguktu

usta birliği neresiydi?? okuyomusun ne okuosun canım?

Canım benim yaa Ay biz kıyamıyoruz şimdi ama inşallah ilerde onlar dostlarımıza çocuklarımıza pAso bu yaşadıklarını anlatacak:) Askerlik anıları biriktirmeye başladılar:)

Bende hukuk 3.sinif, bu sene bende uzatirim heralde, ne dinledigim dersten ne aldigim notlardan haberim var, gözüm kulağim telefonda.. Aklimdan 1 dk olsun cikmadi.. Bide dükkani evimin yaninda odamin camindan boş boş bakiyorum hergün.. Arabasini bile görüp agliyorumm.

usta birliği neresiydi?? okuyomusun ne okuosun canım?

Usta birliği Güvercinlik hava okulu canım genE ankara çok şükür:) Bende bilgisayar öğretmenliği okuyorum uzattım okulu 2 yıl bu yıl bitireceğim inşallah:S Bİ yandan kpss çalışıyorum... Evliliğimize 2 engel vardı bi onun askerliği Bide benim okulum ikiside bitecek inşallah bu sene huzura ercez kuşumla:)

Canım benim yaa Ay biz kıyamıyoruz şimdi ama inşallah ilerde onlar dostlarımıza çocuklarımıza pAso bu yaşadıklarını anlatacak:) Askerlik anıları biriktirmeye başladılar:)

Benimki 1 kez lisede basket maçi yapmiş tam bir bucuk sene her hafta dinledim, ilk kez anlatiyomuş gibi heyecanla anlatiyodu, artik askerlik anilarini kac sene dinlerim acaba, yanimda olsunda hep anlatsin istersee.

kızlar nolursunuz okulunuzu boşlamayın hemencecik bitirin ki güzel adımlar atın geleceğe doğru. bizde inşallah dönüşünce güzel şeylere kalkışıcaz. 4yılı bitirmek üzereyiz.hatta bi arkadaş vardı yıldönümü mart.bizimde mart ve ayrı olucaz o tarihte işin kötü yanı doğumgünüsü yaklaşıo ve o tarihte de ayrı olucaz:'(

Ufff hic sorma bugun derste kendime soz verdim baslamadan dinlicem diye. Bi baktim yarim saat gecmis daha kalem oynatmamisim

Canım bana bak birde onun doğum günü 2 mart, yıldönümümüz 27 mart, benim doğum günüm 5 nisan Hepsinde ayrıyız

Ufff hic sorma bugun derste kendime soz verdim baslamadan dinlicem diye. Bi baktim yarim saat gecmis daha kalem oynatmamisim

Yok yok olmuyo benimde, bugun arabada kendimi mahmut tuncerin jandarma sarkisinda aglarken buldum, okuldada pek bi fark yok ankesörlü telefonu gordum agladim kalemi cantamdan bile cikarmamisim ki not alayim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…