canm benim nısanlımda kütahyada jandarma..4 ocak demıstı bana ?
Canım bana bak birde onun doğum günü 2 mart, yıldönümümüz 27 mart, benim doğum günüm 5 nisanHepsinde ayrıyız
Yok yok olmuyo benimde, bugun arabada kendimi mahmut tuncerin jandarma sarkisinda aglarken buldum, okuldada pek bi fark yok ankesörlü telefonu gordum agladimkalemi cantamdan bile cikarmamisim ki not alayim..
Biz bu yıl kutlama yapamıcaz:/ hediyeden yırttık galiba :) Askerede hediye alınmıoki:) Alyansımızı bile götüremedi:/Bizde yıl dönümümüzde,sevgililer gününde ayrıyız ama doğum gününden 3 gün önce bitecek askerliği :)
Canım alemsin hee:) jadarmadada ağlanırmı
Biz bu yıl kutlama yapamıcaz:/ hediyeden yırttık galiba :) Askerede hediye alınmıoki:) Alyansımızı bile götüremedi:/
Kızlaarrrrr
Beni aradı geri arama var sen geri arasana dedi..çünkü benim bisrüüüüüüüüü bedava konuşmam vardı o gidince kaldı öyle..büyük ihtimal her oparetörün vardır.hemde çok uygun oluyor hepiniz biliyosunuz.onların bizi cepten 2-3 dk araması 4 tl hemen hemen.Aaradı kapadı ben geri döndüm zaten toplamda 6 dk + 4 dk fln konştuk.
bence askerenizin durumu olmayabilir,kantinde kart olmayabilir,başkasından istemek ayıp olabilir,100-200 dk bütün ay yeter o şekilde paket fln alabilrsiniz .Ben söliyim sizlerede dedim.İçim rahat etmedi:)
Tabi bu arada birazcık,azıcık kzdım.Gelcem ya özledim dedim.Gelme buralar karışık bi gün ben seni havalnndan alırım,öğrenirsin dedi.Aşkolsun ben sence bulamzmıyım dedim istemedin birden dedim.neyse konu kapandı.sonra bölüğünü sordum mektup fln yazıcam aklımada kalsın diye gelme aşkım ama ustada gel dedi.Karar verdim sen gel demeden gelimicem tmm için rahat olsun korkma dedim.Deme böle istiyorum üzülürüm dedi,bende üzüldüm inan dedim.Uyucaz birazdan,sıra var dedi öyle böyle kapadık...
İnsan azıcık sevinir gelme gelme diyor,zten ben ona gitcem gelcem açık adres ver demedim töbeeeeeeee
kızlar 1 gün daha geçti. kaldı 15.. gün. çıkmak istemiorum burdan çok da uykum geldi, sabah geldiğimde kimbilir ne kdr ilerliceksiniz,bıkmadan okucam,çok alıştım size,buraya.ileitşimizi arttırcak başka bi çözüm bulabilirmiyiz acaba?
Malesef:S ama 2 gün sonra yemin töreni o zaman için birşeyler düşünebilirsin bide izin olursa başbaşa kalırsanız:)))bayılırım ona değişik sürprizler yapmaya ama bu yıl yapamıcam:'( 26 aralıkta çok az kaldı doumgünüsüne.yine de yapmak istiorum bişiler ama ne yapabilirim?! fikri olan varmı?
Haberlerde jandarmalar vardi bugün, eylem yapan bi grup jandarmalarin ustlerine cullandilar jandarmalar yere dustu, oturdum agladim sonra guldumkomutanlar şu hallerimizi bilse geri yollarlar bizimkilerii
Şu an sesli gülüyorum :))
Bir tek mebs gönüllüsüsün sanırım canım :))
Evet canim once mebs sonra tekirdag gonullusuyum. Arz ederim:))
Malesef:S ama 2 gün sonra yemin töreni o zaman için birşeyler düşünebilirsin bide izin olursa başbaşa kalırsanız:)))
Yok yok olmuyo benimde, bugun arabada kendimi mahmut tuncerin jandarma sarkisinda aglarken buldum, okuldada pek bi fark yok ankesörlü telefonu gordum agladimkalemi cantamdan bile cikarmamisim ki not alayim..
Bende önce kastamonu sonra siirt, askeriyenin hukuk işlerine falan bakayim :))
Evet canim once mebs sonra tekirdag gonullusuyum. Arz ederim:))
Bende önce kastamonu sonra siirt, askeriyenin hukuk işlerine falan bakayim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?