349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Yok yok olmuyo benimde, bugun arabada kendimi mahmut tuncerin jandarma sarkisinda aglarken buldum, okuldada pek bi fark yok ankesörlü telefonu gordum agladim kalemi cantamdan bile cikarmamisim ki not alayim..

Canım alemsin hee:) jadarmadada ağlanırmı

kızlar 1 gün daha geçti. kaldı 15.. gün. çıkmak istemiorum burdan çok da uykum geldi, sabah geldiğimde kimbilir ne kdr ilerliceksiniz,bıkmadan okucam,çok alıştım size,buraya.ileitşimizi arttırcak başka bi çözüm bulabilirmiyiz acaba?

Canım alemsin hee:) jadarmadada ağlanırmı

Haberlerde jandarmalar vardi bugün, eylem yapan bi grup jandarmalarin ustlerine cullandilar jandarmalar yere dustu, oturdum agladim sonra guldum komutanlar şu hallerimizi bilse geri yollarlar bizimkilerii

Biz bu yıl kutlama yapamıcaz:/ hediyeden yırttık galiba :) Askerede hediye alınmıoki:) Alyansımızı bile götüremedi:/

bayılırım ona değişik sürprizler yapmaya ama bu yıl yapamıcam:'( 26 aralıkta çok az kaldı doumgünüsüne.yine de yapmak istiorum bişiler ama ne yapabilirim?! fikri olan varmı?

canım nasıl oluyormuş geri arama?

152 gün burdayız canım:) 2bin küsür sayfa geçecek:) biz bugünleri yad edecez inşallah:) İyi geceler tatlı uykular:))

bayılırım ona değişik sürprizler yapmaya ama bu yıl yapamıcam:'( 26 aralıkta çok az kaldı doumgünüsüne.yine de yapmak istiorum bişiler ama ne yapabilirim?! fikri olan varmı?
Malesef:S ama 2 gün sonra yemin töreni o zaman için birşeyler düşünebilirsin bide izin olursa başbaşa kalırsanız:)))

Yok yok olmuyo benimde, bugun arabada kendimi mahmut tuncerin jandarma sarkisinda aglarken buldum, okuldada pek bi fark yok ankesörlü telefonu gordum agladim kalemi cantamdan bile cikarmamisim ki not alayim..

Ahahahahahahhahaha ahahahha duramiyorum ahahahah kac gundur boyle kahkaha atmadim cok yabanci geldi ama iyi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…