Ahahahahahahhahaha ahahahha duramiyorum ahahahah kac gundur boyle kahkaha atmadim cok yabanci geldi ama iyi geldi
Bilemiyorum valla:) Benimkinin doğum günü izin gününe denk geliyor heralde Çarşıizninde olabilirse kutlayabilirim:)keşke keşke canım,içeri pasta falan sokturamazmıyım acaba?:)
Tabi canım gönlün nereyi isterse :))
Ben de o zaman önce mebs sonra çankaya gönüllüsüyüm.
Ben askerliğimi yaparken o sırada burda biriside yerime sınavlara girsin.Okulu uzatmakta istemiyorum:)
Mesleğimi,branşımı bırak temizliğe bile razıyım canım ben:)
Saka maka bizim finallere cok az kaldi. 3 hafta kaldi. Biran once kendimi toplamam lazim yoksa o da bende cok cok uzulucez
Benim de 3 haftam var.Valla hiç ders çalışasım gelmiyor.Bide aşkıma söz verdim çalışacağım diye
En kötüsüde bütlere kalmam.O zaman yarıyılda Ankaraya gidemem ve sevgilimle hiç görüşemem.Oysaki Ankarada olsam 1 ay boyunca bütün izin günlerinde görüşürüz.
Allahım noluuuuuuuuuur bütlere kalmayayım(
Evet banada bugun ozellikle dedi ki sakin beni kafana takip derslerini boslama beni cok uzersin
Saka maka bizim finallere cok az kaldi. 3 hafta kaldi. Biran once kendimi toplamam lazim yoksa o da bende cok cok uzulucez
Benim de 3 haftam var.Valla hiç ders çalışasım gelmiyor.Bide aşkıma söz verdim çalışacağım diye
En kötüsüde bütlere kalmam.O zaman yarıyılda Ankaraya gidemem ve sevgilimle hiç görüşemem.Oysaki Ankarada olsam 1 ay boyunca bütün izin günlerinde görüşürüz.
Allahım noluuuuuuuuuur bütlere kalmayayım(
Haklılar canım.Okulun uzaması demek kavuşmamızın gecikmesi demek.Şu günleri birazcık atlatalımda inşallah hepimiz tam tempo döneriz tekrar derslerimize.Ama iyki burası var.Artık telefon kullanmadığım için o kadar boşa düşüyorumki.Burası iyi geliyor bana.
Valla hep aynıyız:S siz ne okuyorsunuz nerde okuyorsunuz Bizimkiler finali 29 aralığa almışlar bana inat:S 28inde yemin töreni var:S
Valla hep aynıyız:S siz ne okuyorsunuz nerde okuyorsunuz Bizimkiler finali 29 aralığa almışlar bana inat:S 28inde yemin töreni var:S
Ben trabzondayim canim KTU de insaat muhendisligi 5. Sinif:) bizim finaller 7 ocakta basliyo. Ama rahat bi program yapmislar sagolsunlar
ayy canım çok erken ya.Benimkinin başlangıcı 7 ocak.17sinde falanda biter.Ben de sevgilim gibi elektrik elektronik müh. okuyorum.Bu hafta böyle geçti bari önümüzdeki günlerden itibaren asılayım diyorum derslere
Ben trabzondayim canim KTU de insaat muhendisligi 5. Sinif:) bizim finaller 7 ocakta basliyo. Ama rahat bi program yapmislar sagolsunlar
aaa ben de mühendis olacağım büyüyünce:)
ben ona video yaptım ya
ablasıyla ağlaşıyoruz şimdi buraya koysam sizce nasıl diye ona göre ona hediye edicem
ama silebilir miyim ki geri.. :26:
Bende ıspartada bilgisayar öğretmenliği okuyorum:S 7. yılım benmde canım1 yıl hazırlık okudum 2 yılda uzattım :S Oku oku bitiremedim:) Bir yandan dersaneye gidiyorum kpss için:S Söz verdim aşkuşuma Hem okulumu bitirmem gerek Hemde kpssden 90 almam gerek :S Şu acemlik bitse işte bizde rahatlarız bakarız derslerimize.. İlk günler alışmak zor :S
Bende ıspartada bilgisayar öğretmenliği okuyorum:S 7. yılım benmde canım1 yıl hazırlık okudum 2 yılda uzattım :S Oku oku bitiremedim:) Bir yandan dersaneye gidiyorum kpss için:S Söz verdim aşkuşuma Hem okulumu bitirmem gerek Hemde kpssden 90 almam gerek :S Şu acemlik bitse işte bizde rahatlarız bakarız derslerimize.. İlk günler alışmak zor :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?