349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Ahahahahahahhahaha ahahahha duramiyorum ahahahah kac gundur boyle kahkaha atmadim cok yabanci geldi ama iyi geldi

İyi geldiyse sevindim canim bende kendime güldüm yaparken komik olmuyoda anlatirken napmişim ya diyorum ahahaha :))

Saka maka bizim finallere cok az kaldi. 3 hafta kaldi. Biran once kendimi toplamam lazim yoksa o da bende cok cok uzulucez

Saka maka bizim finallere cok az kaldi. 3 hafta kaldi. Biran once kendimi toplamam lazim yoksa o da bende cok cok uzulucez

Benim de 3 haftam var.Valla hiç ders çalışasım gelmiyor.Bide aşkıma söz verdim çalışacağım diye
En kötüsüde bütlere kalmam.O zaman yarıyılda Ankaraya gidemem ve sevgilimle hiç görüşemem.Oysaki Ankarada olsam 1 ay boyunca bütün izin günlerinde görüşürüz.
Allahım noluuuuuuuuuur bütlere kalmayayım (

Evet banada bugun ozellikle dedi ki sakin beni kafana takip derslerini boslama beni cok uzersin

Evet banada bugun ozellikle dedi ki sakin beni kafana takip derslerini boslama beni cok uzersin

Haklılar canım.Okulun uzaması demek kavuşmamızın gecikmesi demek.Şu günleri birazcık atlatalımda inşallah hepimiz tam tempo döneriz tekrar derslerimize.Ama iyki burası var.Artık telefon kullanmadığım için o kadar boşa düşüyorumki.Burası iyi geliyor bana.

Valla hep aynıyız:S siz ne okuyorsunuz nerde okuyorsunuz Bizimkiler finali 29 aralığa almışlar bana inat:S 28inde yemin töreni var:S

Aynen canim aynen cok bunalirdim yoksa. Buraya yazinca bi nebze rahatliyorum. Hic yoktan derdimi anlayan insanlar hepsi

Valla hep aynıyız:S siz ne okuyorsunuz nerde okuyorsunuz Bizimkiler finali 29 aralığa almışlar bana inat:S 28inde yemin töreni var:S

Ben trabzondayim canim KTU de insaat muhendisligi 5. Sinif:) bizim finaller 7 ocakta basliyo. Ama rahat bi program yapmislar sagolsunlar

ayy canım çok erken ya.Benimkinin başlangıcı 7 ocak.17sinde falanda biter.Ben de sevgilim gibi elektrik elektronik müh. okuyorum.Bu hafta böyle geçti bari önümüzdeki günlerden itibaren asılayım diyorum derslere

153 bitti, 152 kaldı geriye...
öyle tarifsiz ki yokluğunun verdiği acı zaman geçmiyor sanki saatlere bakamaz oldum ah bir de habersiz kalmak yokmu etimden et kopartıyorlar sanki... nasıl ne yapıyor alışabildimi ne haldedir hiçbişey bilmiyorum ... canım çok acıyor nefes alamıyorum...

Herşey tamam da geceleri sesini duymadan uyumaya alışamadım aşkım. tüm gün kendimi oyalamaya çalışıyorum ama gece olup da başımı yastığa koyduğumda beni anlatan tek duygu çaresizliğim. çok özledim

ben ona video yaptım ya
ablasıyla ağlaşıyoruz şimdi buraya koysam sizce nasıl diye ona göre ona hediye edicem
ama silebilir miyim ki geri.. :26:

Ben trabzondayim canim KTU de insaat muhendisligi 5. Sinif:) bizim finaller 7 ocakta basliyo. Ama rahat bi program yapmislar sagolsunlar

Bende ıspartada bilgisayar öğretmenliği okuyorum:S 7. yılım benmde canım 1 yıl hazırlık okudum 2 yılda uzattım :S Oku oku bitiremedim:) Bir yandan dersaneye gidiyorum kpss için:S Söz verdim aşkuşuma Hem okulumu bitirmem gerek Hemde kpssden 90 almam gerek :S Şu acemlik bitse işte bizde rahatlarız bakarız derslerimize.. İlk günler alışmak zor :S

Ben de kpss için söz verdim ama o artık seneye.Bizim bu yıl açılmıyor.Şimdilik bi okulumu bitirsem başkada bir şey istemiyorum.
Ben hep aşkım geldiğinde okulum bitmek üzere diye düşünürdüm.Demekki hepimiz aynı durumdayız:)

Evet ama cok az kaldi gercekten en gec pazartesiye kadar topladik topladik. Zaten yeterince darlanmisiz bi de derslerden bunalmayalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…