349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Hep diyorum zaten gecelerden nefret ediyorum:S Hele böyle zamanlarda:S Bütün hüzünlerini gecenin karanlığı yüzüne yüzüne vuruyor... Seni öpücüğüyle,Yumuşak sesiyle uyutan sabah günaydınlarla kaldıran yarin şimdi o kadar erkeğin arasında... Kendinden küçükler belki emir veriyor,aşağılıyor... Alışması zor...

geceleri başımı yastığa koyduğumda, bütün güzel anılarımız gelmek zorunda mısın?
e madem geliyosun sevdiğimide getir bana..
ömürtörpüm parfümün tek başına hiç bi anlamı yok biliyo musun?
çünkü o, senin üstünde güzeldi baba gibi abi gibi aşk gibiydi...
152

Son düzenleme:
canım eski sayfalarda gördün mü?Bir arkadaş mebs için yarın izinli olduklarını söylemiş.Acaba doğru mu ki?Aşkım beni arar mı?Ama benim yarın da dersim var

Benim anladigim kadariyla soyle: sabah ictima falan var sonra boslar sanirim egitim yokmus ama ictima olabilir yine. Ama bugune oranla daha bos olacaklar. Ve ihtimal yukseliyooo:)

uyuyamıyorum günlerdir... hep beni uyutan o olurdu hep önce uyuyan ben olurdum şimdi tek başıma uyuyamıyorum... yatağa girince acaba nasıl bi yerde yatıyo diye düşünüyorum acaba üşüyomu, en ufacık seste uyanır o kadar kişinin içinde uyuyamaz biliyorum o orada öyleyken ben burada nasıl uyuyayım ki...

Benim anladigim kadariyla soyle: sabah ictima falan var sonra boslar sanirim egitim yokmus ama ictima olabilir yine. Ama bugune oranla daha bos olacaklar. Ve ihtimal yukseliyooo:)

Ben izinliler,dışardalar diye anladım.O zaman ben yanlış anlamışım canım.İyi olmuş yinede,dinlensinler bari

kızlarr sayfaların hepsini okuyamadım cevap verildi mi bilmiyorum telefonlar dinleniyor mu diye sorulmuşş
tabiiki dinleniyor konuşurken çok dikkatli olun. biz nişanlımla cep telefonuyla konuşuyoruz cepten bile bana askeriyeyle ilgili şeylerden pek bahsetmiyor hep üstü kapalı anlatıyor.
buraya yazdıklarınızı herkes okuyor çok bilgi vermemeye çalışın burdan. ne olur ne olmazz

Bildigim kadariyla duzeltme kismindan silebiliyosun. Cok merk ettim koysana:)

normal resimlerimizin olduğu video canım ya o çok sever bide göremedi resimlerimizi çekindikten sonra hemen gitti
hepsini ipad'e yükleyip izletcem orda ona :) yüklücem o halde

benim tatlı sevgilimmm şimdi yorulmuş bi halde yatağa serilmiş misler gibi uyuyosundur.. sesini duyunca öyle mutlu huzur dolu oluyorum ki. öğlen saatinin gelmesini sonra da akşam saatinin gelmesini iple çekiyorum. her şeyini özlüyorum bi bilsen o kısacık dakikalar içinde içimden geçenleri anlatamıyorum. yetmiyor ve hiç bir zaman dilimi içimdekileri anlatmaya yetmeyecek. ama seni sevmek seni özlemek ve hatta seni beklemek bile çok güzel..

iyi geceler 349. dönem asker yarenlerii

öncelikle hepinizi Allah kavuştursun ,Allah kolaylık versinn

bende 347. dönem yareniyimm , bizler kolayladık çok şükür , yavaş yavaş sona doğru yaklaşıyoruz ,
şafak : 33 canım memleketim MERSİİNNN
darısıda başınıza olsun inşAllahh

hakkaten zorlu bir süreç yaşayacaksınız , şuan hepiniz karmakarışık duygular içindesinizdir , sevdiceklerinizle görüşmenin zor olması illaki zorunuza gidiyordur ,ama biraz sabredin fıstıklar , zamanla aramaları dahada yoluna girecektir , içinizi ferah tutun , kendinizide askerlerinizide üzmeyin , herşey gönlünüzce olsun , 152 çabucak bitsin inşAllahh

sizlerde , sevdiceklerinizde hepiniz Allaha emanet olunn ....

Son düzenleme:
kantinde dakikalı kart satılıyormuş aldığımız bitsin ondan alcam dedi dakika üzerindenmiş cep telefonu farketmiyormuş saçma saçma işlerle uğraşıyoruz diyo yat kalk sürün sinir olmuş iyice

Canım biz gtmeden aldık onlardan çok iyi oluyor cep ev farketmiyor 10 tlye eve 126 cepe 106 dakika falandı o zaman daha rahat konuşabilir eşin

Sabah sevdiğimin sesiyle uyanmayı özlemişim Çok soğukmuş kar yağıyormuş hasta olmuş askerim Allahım sen koru yarabbim güç kuvvet ver Ağlamadım ağlamak yok bizim sesimizden alıcaklar desteği güçlü olmalıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…