- 16 Eylül 2008
- 4.378
- 103
- 688
153 bitti, 152 kaldı geriye...
öyle tarifsiz ki yokluğunun verdiği acı zaman geçmiyor sanki saatlere bakamaz oldum ah bir de habersiz kalmak yokmu etimden et kopartıyorlar sanki... nasıl ne yapıyor alışabildimi ne haldedir hiçbişey bilmiyorum ... canım çok acıyor nefes alamıyorum...
Herşey tamam da geceleri sesini duymadan uyumaya alışamadım aşkım. tüm gün kendimi oyalamaya çalışıyorum ama gece olup da başımı yastığa koyduğumda beni anlatan tek duygu çaresizliğim. çok özledim
:) yorgun bitkin ve bezgin muhendisler olucaga benziyoruz
canım eski sayfalarda gördün mü?Bir arkadaş mebs için yarın izinli olduklarını söylemiş.Acaba doğru mu ki?Aşkım beni arar mı?Ama benim yarın da dersim var
Benim anladigim kadariyla soyle: sabah ictima falan var sonra boslar sanirim egitim yokmus ama ictima olabilir yine. Ama bugune oranla daha bos olacaklar. Ve ihtimal yukseliyooo:)
Ben izinliler,dışardalar diye anladım.O zaman ben yanlış anlamışım canım.İyi olmuş yinede,dinlensinler bari
Bildigim kadariyla duzeltme kismindan silebiliyosun. Cok merk ettim koysana:)
hava er komutanlığında canım. 11 ocak diye duyduk yemin törenini ama tam bilmiyorum
canım benim sözlüm havacı ve 11 ocak dedi bana
olmayada bilirler canım ben yarın öğreneyim aradığında benimki 4.bölükte 11 ocakta yemin töreni ve 3 gün izni varjandarmalarla havacılar aynımı olr acaba
olmayada bilirler canım ben yarın öğreneyim aradığında benimki 4.bölükte 11 ocakta yemin töreni ve 3 gün izni var
kantinde dakikalı kart satılıyormuş aldığımız bitsin ondan alcam dedi dakika üzerindenmiş cep telefonu farketmiyormuşsaçma saçma işlerle uğraşıyoruz diyo yat kalk sürün sinir olmuş iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?